Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 355.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Danek - - DiD U68

Brakujące, które zauważyłem: Danek [COMA] Budynki: Terraformer 14 Sumarycznie: Magazyn Metalu 215 Magazyn Kryształu 188 Zbiornik Deuteru 186 Fabryka Robotów 182 Terraformer 108 Jeszcze od Liska brakuje: Magazyn Metalu 22

• [NM] 14.12.2018 05:49:07 - Danek [Baratheon] - 352,85% Twoja flota z: [xxx] dotarła do księżyca planety [xxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 12 % Szansa na zniszczenie GŚ: 44 %

• Szczególnie, że ma na to kilka dni :).

• Zmiana parametrów relokacji.

Danek - - Gra

Cytat od Ryland: „Daneku chyba sam nie rozumiesz jakie to będzie miało konsekwencje. Teraz nawet flociarze przeniosą planety na 15-ki, a co za tym idzie handel również siądzie. I tu jest kolejne wyciąganie kasy od graczy. Co taki gracz będzie miał począc jak mu się deuter odkłada, kupcy brak bo nikt nie musi kupować. No pomyśl trochę, tak tak idzie do handlarza przetopić na to co mu potrzebne. Widzę, że kolejny pochlebca GF. Mam pytanie płacą ci? ” Nie wiem na ilu uni obecnie grasz, ale sprawdzi…

• [NM] 11.12.2018 23:49:35 - Danek [Baratheon] - 276,42% Twoja flota z: [xxx] dotarła do księżyca [xxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 18 % Szansa na zniszczenie GŚ: 41 %

Danek - - Gra

W sumie nawet fajnie czyta się posty "wkurzonych". Sam mam większość planet w ulach (z czego masa ma już wiele lat i była kolonizowana jak jeszcze relokacji nie było), bawiłem się też w przenoszenie 3->15 i nowa opcja nie jest dla mnie problemem, założę się też, że nawet połowa osób nie zrobi nagle masowej przeprowadzki. Dla wszystkich pokrzywdzonych - przy obecnym eko xpincet koszt zabawy w 3 -> 15+terra i tak jest żenująco niski.

Danek - - Gra

Cytat od Daneku25: „Temat zakładam w związku z dyskusją dotyczącą UniFusion i "przeładowaniem" niektórych Uni. Zakładam, żeby nie było, że ktoś tego nie proponował, a sprawa jest dość prosta... Udostępnienie możliwości przenoszenia planet na dowolne pozycje w układzie, bez dotychczasowych ograniczeń 1-3/13-15 - 4-12. ” Czyżby ten temat do czegoś się przyczynił? Cytat od smoki: „ Drodzy gracze, dnia 13 grudnia 2018, około godziny 13 na nasze serwery trafi aktualizacja gry do wersji 6.8.3 [Nowość]…

• [NM] 11.12.2018 11:46:56 - Danek [Baratheon] - 284,7% Flota z [xxx] dotarła do księżyca planety [xxx]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 17 % Szansa na zniszczenie GŚ: 41 %

• Cytat od Ruda: „% z niszczenia musi spełniać próg zarówno do zaliczenia go w klasyfikacji drużynowej jak i indywidualnej. Tak ma wyglądać nagłówek z niszczenia: [NM] 2015-10-09 15:38:24 - zlyOgr [zleZielonki] - 400% ” To taka sugestia na przyszłość, lepiej tego typu informacje organizacyjne wrzucać w oddzielnym temacie, mi na przykład nie chciało się czytać bredni, które niektórzy tu wypisują i nie wiedziałem, że może pojawić się coś ważnego - moja wina, ale jednak :). Inna sprawa, że w tych tem…

• [NM] 2018.12.10 21:59:37 - Danek [Baratheon] - 272,89% Twoja flota z: [xxx] dotarła do księżyca [xxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 31.18 % Szansa na zniszczenie GŚ: 41 %

• Cytat od Ruda: „Ważne info: Przy niszczeniu moonów, procent uzyskany z rw, również musi mieścić się w progu ustalonym na danym uni. Minimalna średnica moona, by mieścił się w progu dla uni 68 to 5050 km ” Rozumiem, że tutaj chodzi o klasyfikację drużynową, a do klasyfikacji księżycowej można niszczyć dowolne księżyce, tak? Bo właśnie sobie radośnie rozbiłem 4xxx i byłem przekonany, że do księżycowej się zaliczy, ale teraz nie jestem już tego pewien :).

• [NM] 10-12-2018 20:54:13 - Danek [Baratheon] - 98,7% Twoja flota z [xxx] dotarła do księżyca planety [xxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 50.91% Szansa na zniszczenie GŚ: 32%.

• Pięknie, gratulacje! Szkoda, że nie zapisałeś się do S&D :(.

• - Danek - COMA [COMA] - GG - Brak - 229701 Flota: Lekkie Myśliwce: 160000 Ciężkie myśliwce: 66000 Krążowniki: 200 Okręty Wojenne: 2000 Bombowce: 0 Niszczyciele: 0 Gwiazdy Śmierci: 501 Pancerniki: 1000

• To jakie będą zmiany w tej edycji? Inna sprawa, czy trzeba U68 traktować jako nowe uniwersum i liczyć numerki edycji od nowa? Podobnie z resztą jak w przypadku innych :). Bo przez to nigdy nie dojdziemy do jakiejś okrągłej liczby :-(.

• Warka [COMA] vs. oxman ~ 3.694 %

Danek - - Starcia U68

Ładny zysk, przetapiaj dalej :D.

• I jak tam wybory?

Danek - - Gra

Cytat od kasai: „Żadem moderator/administrator nie zajmuje się wprowadzaniem zmian w grze. Nie wiem co miał wskórać ten 'sarkazm'. ciap podała miejsce w którym należy zgłaszać propozycje zmian w grze. ” Nie wnikam w to jakie kto ma kompetencje, a temat utworzyłem w dziale "Pomysły i Propozycje -> Gra", więc zakładam, że jakiś administrator czy osoba X z gry taki dział przegląda i przekazuje pomysły dalej, może naiwnie, ale skoro taki dział istnieje na naszym forum, to postanowiłem go wykorzystać…

Danek - - Gra

A może wysłać jeszcze PM'a do wszystkich adminów/moderatorów?

Danek - - Gra

Temat zakładam w związku z dyskusją dotyczącą UniFusion i "przeładowaniem" niektórych Uni. Zakładam, żeby nie było, że ktoś tego nie proponował, a sprawa jest dość prosta... Udostępnienie możliwości przenoszenia planet na dowolne pozycje w układzie, bez dotychczasowych ograniczeń 1-3/13-15 - 4-12.