Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od buleon: „Cytat od Conradus Ars Humana: „A ja myślę, że świetne. Nie dla generałów i gimbusodzbanów, ale na spokojne, niespieszne uniwersum, jak najbardziej. I takie uniwersum ma szansę potrwać trochę dłużej niż szybkie uniwersa, gdzie po dwóch miesiącach nie ma komu ani czym grać. Złom z floty mały, ale właśnie to wymaga finezji, a nie pustego walenia na oślep. W każdym razie, ja zagram. ” Byłoby fajne, gdyby nie złom z obrony. Tym bardziej mnie zdumiewa, że takie rzeczy piszesz, skoro …
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Ewela [AVALON] ~ 64523.3%
NowyLolek - - Starcia U68
PostPrzyznaj się, konto Grubego zezłomowałeś Bo Gruby to wszystkie konta kupuje. Wszystkie! Nawet w dziale ST Nekkar jakich jego psychofan o tym pisał Nie no, fajne macie to uni
-
Za pierwszego lockdawnu, gdy startowały octans i pasiphae, to się bardzo wkurzałem na itemy, bo odrywca przywoził wtedy dwa dziennie, a na nowym uni mi zależało na statkach i surowcach Teraz tak popatrzałem, to itemów wczoraj nie znalazłem na żadnym z kont. Więc moim bardzo subiektywnym zdaniem coś jest na rzeczy
-
Cytat od Illidan: „Chyba jednak nie będę się dzielił ze wszystkim tymi informacjami publicznie. Jeśli ktos chce podyskutować zapraszam discord znaidziedzie mnie na publicznym kanale ogame.pl Pozdro! ” Screen jest, więc niepotrzebnie edytowales A teraz pytanie: Czy jak już przetopiles surowce, Twój darczyńca był nadal wyżej w top?
-
Nie wiem jak to wygląda przy samym komandorze, ale przy aktywnym sztabie jest problem z kolejka budowania. Przy ostatnim evencie na planecie A coś badałem. Przerwałem to badanie, na planecie B odpaliłem inne badanie i wtedy na planecie A wrzuciłem do kolejki przerwane badanie. Rano komunikat, że badanie nie mogło wystartować na planecie A, bo czegoś tam zabrakło, chyba metalu. Dodam, że surowce były. Dziś budowała mi się kopalnia i wrzuciłem do kolejki dwa silosy. Kopalnia się wybudowała, a silo…
-
OKA: Dzień 19
Post500x4+10x12+15x60=2000+120+900=3020 - Zatem zgłoszenie poprawne