Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Z początku myślałem, że to ktoś z rodziny Makłowicza. Ledwo noobek wyszedł nad próg, a ten już leciał. Teraz stwierdzam, że to jakiś zaginiony członek rodziny Grubego Niemożliwe żeby ktokolwiek grał jak ten koleś. Pewnie ta 'wtopa' na 600% to dla zmylenie nieomylnych GO! Inna opcja, że radiomis ma 5 lat i dopiero zaczyna przygodę z ogejem, ale ją wykluczam
-
Cytat od Brzoza: „Jest wyczyn trafić o 2 w nocy produkcję z kilku godzin. ” Gratuluję produkcji. Powiesz jak wybudować elema w czasie poniżej jednej sekundy?
-
Wiedziałem, że nie pogram zbytnio na nowym, góra 48h i zrobiłem eksperyment. Wziąłem zbieracza. No i początek super. Bez anty to rano top60. Nawet szybko zbadałem astro i skończyło się eldorado. Co z tego, że miałem całkiem dobre wydobycie, jak koleś top300 w jednym slocie znajdował moje kilkugodzinne wydobycie? Do wieczora spadłem do top150 pomimo dalszego klikania kopalni i w końcu oddałem konto Na odkrywcy może później doszedłbym do ekspedycji (grając bez anty), ale w parę chwil nadrobiłbym s…
-
Lagi !!!
NowyLolek - - DiD Quasar
Postbo masz za anty kończyć budowę, a nie jak jakiś biedak czekać
-
Antharas [G K] & Tomx [G K] vs. WilliamWallace ~ 17800.43% pb push I solo
NowyLolek - - Starcia U68
PostCytat od Antharas: „Czy sprawa ma głębsze podłoże jakim jest rakietowanie go ciap grającego na tym uni jako Dagusia ” To nieprawda! Przeca bany Rudego i Grubego były w pełni zasłużone. Twój też zapewne Zaraz poleci Aduch i Guderian, bo na pewno coś klonują czy tam mnożą teraz. A potem cała reszta tej napuszowanej ferajny, co gnębi niewinną i na pewno nie używającej bota GO Ciap. No i wszyscy proelo flociarze mają dowód, że nie warto latać na innych, tylko trza się skupić na kopalniach i ekspedyc…
-
Kto jeszcze lata na kolonizuj? Ewidentny push Do tego poniżej: ile jeszcze emotek mam dać żebyś zrozumiał co napisałem?
-
Lord Helios [TeleT] vs. Nygga ~ 8549.38%, Lord Helios [TeleT] vs. El Proffesor [xXx] ~ 2508.98%
Postsam ze sobą gadasz z trzech różnych kont? Misiek, Winter i Joker?
-
Lord Helios [TeleT] vs. Nygga ~ 8549.38%, Lord Helios [TeleT] vs. El Proffesor [xXx] ~ 2508.98%
PostI co @Misiek Z Nadarzyna? Można wstawiać ładne i zarazem czyste starcia? Można! Pozdro&poćwicz Piękny procent, czekam na kolejne takie starcia
-
@tereth2 nie warto kolejny raz wchodzić w dyskusje. Oni wią Wią, że nie da rady bez paru stówek zainwestowanych w konto być wysoko w top. Wią, że tylko ze sztabem na 3 miesiące masz ekstra slot na ekspedycję Wią, że jak jesteś wysoko w top, to albo wydajesz na anty, albo na konta, albo sam prowadzisz ich ze 100. A skąd to wią? No bo skoro im się nie udało, to innym też nie może