Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Łowca satelit i nocnej produkcji w formie Brawo Ty!
-
Prędkość flot x2???
PostA to wybacz. Albo ironia spływa po mnie niczym woda po kaczce, albo bardzo dobrze udajesz idiotę
-
Prędkość flot x2???
PostCytat od gotYaaa: „a Ty to kto? qmpel tego z kilku miliardowym bunkrem co glosowal na nie na pz z obrony ?:D ” Nie wiem o kogo chodzi, bo tu nie gram Ale przechodziłem obok, to się chciałem wypowiedzieć. Teraz udzielę Ci trochę dłuższej wypowiedzi, to może zrozumiesz jak duże znaczenie ma prędkość flot. Wybierając grę na x1 idziesz na pewne ułatwienie. Jakie? Już tłumaczę. Jeśli masz ciekawą flotę, dość łakomy kąsek dla innych, to w nocy nie musisz wstawać i pilnować moonów czy tam zawracać fsa.…
-
Prędkość flot x2???
PostCzęść ludzi specjalnie wybrało x1. Jak chcesz x2, to czekaj na fuzję i licz, że dostaniesz do wyboru x1 i x2
-
Ankieta - % z obrony
PostSuper pomysł. Nie będzie górników, więc nie będzie potrzeby handlowania, tylko i wyłącznie mielenie przez handlarza. Gameforge lubi to
-
Przepraszam, ale co to są pancerne moony? Toć to jakaś legenda! Nie ma czegoś takiego*! Jest tylko brak determinacji ze strony niszczącego czy tam skrajne skąpstwo. Bo czymże jest te 500-600 Gs przy takim zysku? * Nie dotyczy młodych uniwersów