Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@Viserion a wiesz już jak sprawdzić czy ktoś jest on mając wyłączone statusy w soju? Pytam, bo pewnie niedługo będzie nowe uni i przydałoby się 500 zeta na anty
Starrski Ci tego jeszcze nie wyliczył? A na jakim uni? A sumie to bez znaczenia czy młode czy stare. Na nowym zbieraczem miałem przewagę przez pierwsze 12 godzin. Gra bez anty. Potem jak zaczęli ludzie słać ekspy, to leciałem w dół. Na starym? Jedna ekspedycja wojskowa trafi na piratów i masz setki milionów czy tam miliardy surowców. Ekspy cywilne? A jakie masz eko i ile masz czasu by słać ekspy? Czy musisz ich pilnować? mając lamerskie konto na u68, eko 27/24/26, ponad 300kk sury na badanie uzb…
Cytat od PacSzaman: „ktos wie jak zdobyc te nowe pakiety surowcow? dropi to z ekspedycji? ” tak. po milionie ekspedycji uzbierasz dość anty by to kupić
Przypadek. Uni gdzie idą same mt i dt - 2 do 4 rw dziennie (większej ilości przynajmniej nie zapamiętałem) . Tam gdzie śle pod piratów, to 2 do 9 (max).
Cytat od szturman: „przenieś to wszystko na discorda to i ja czasami zajrzę ” A potem taki jeden bamber-emeryt przebudzi się z snu czy tam drzemki i nie będzie potrafił odnaleźć ekipy
Muniek, zmień konto na forum, bo się pogrążasz. Jeszcze jak miałeś rekord u1 w ldl, czy jak na starym Q ścigaliśmy się w bunkrach, to jakiś szacunek i sympatię do Ciebie czułem. Teraz jesteś jak dex/cokolwiek. A wiesz jaki to poziom? Jeszcze niższy niż @Truck driver/ @Elkanen
No i co? Jak gram 4fun na jakimś uni, to te 100k sury dziennie więcej bardzo mnie cieszy A jako, że Makłowicz ma do mnie daleko, to po satki jeszcze nie poleciał
Cytat od cokolwiek: „ To co można opychać to flotę znalezioną na exp (dla odkrywców latających cywilnymi flotami). I to ma sens jakiś. Ale wszystko pozostałe - to szukanie naiwnego, co sprzeda coś za bezuzyteczny metal albo pushe. ” Jeszcze można kupować pełzacze grając 4fun na jakimś słabym koncie. No, ale skoro mierzysz wszystkich swoją miarą, to możesz tego nie wiedzieć 3
Niedługo będę mieć spoooro czasu na czytanie, więc z chęcią zaznajomię się z Twoim dziełem Nie ukrywam, że co papier to papier, ale najwyżej odkurzę Kindla
No cóż.... Jedni robią starcia, a inni wklejają farmingi z nocnej produkcji I jeszcze starcia na piratach! Rośnij duży okrąglutki, będzie konto dla Aszerla
@Art poprawiacie mechanizm fuzji, a co z samą fuzją????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meliska mi się skończyła i robię się już nerwowy