Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 220.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a co tam..odświeże kotleta...w sumie nawet sie nie wpisalem jeszcze, sorry za spóźnienie gratulacje chłopaki % wss zacznij wkońcu grać
-
800kk strat patrząc na liczbe członków EXP to teoretycznie koło 50kk na głowe i nasuwa się pytanie czy to jest dużo na 1 osobe ? nie wydaje mi się. graty % i Szo Sol, pomożemy
-
Sw...no cóż...ile ludzi tyle opinii. uogólniając mozna nazwać ze cała ta gra to tzw FUN itp nie chce mi się rozpisywac dalej bo wiem że na każdy mój agrument napiszesz mi zawsze to samo....lot bł dla Fanu i nie grasz dla punktów. a i polecam czytać uważniej moje posty, nie wspominałem wyżej o zysku, tylko o stratach które prawie zawsze są przy lotach na kontre
-
ehh..wpiszę się raz jeszcze. tak analizują poszczególne wpisy, bilansy RW które zostały wrzucone śmiem twierdzić, iż to RW to albo: 1. głupota agresorów i zbyt duża pewność siebie ( licząc ze Dill wycofa krk ) lub wielka chęć zaistnienia na uni nowego sojuszu. Albo tez jedno i drugie bilans Pajdermana całkiem przyzwoity, inaczej się ma bilans agresorów....jakies nie porozumienie ( rozumie się ze na kontrze rzadko kiedy zbiera sie złom i z reguły sa to straty ale sami agresorzy przyznają o tym iż…
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „To skoro bilans wychodzi lepszy dla obrońców to nie rozumiem czemu agresorzy jaka strona przegrana wstawili to starcie?” wg regulaminu w którym jest zapis taki. : Cytat: „Pierwszeństwo umieszczenia RW w ST należy do zwycięzcy danej bitwy. Zwycięzcą starcia jest ta strona, którą wskazuje wygenerowany przez grę raport. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki z…
-
Heh...Pietrzas pozwalasz im na ty by sie z Ciebie nabijali Tak jak Matiq pisze ...liczyć też trzeba umieć "pobaw" się ss to zrozumiesz o co chodzi gratulacje T1. zacny %, godny takiej floty
-
witam Co do samej akcji miala wyglądać trochę inaczej pod względem logistycznym ( czyt. zbiórka, floty itd) ale wyszło jak wyszło i trzeba się cieszyć z tego co jest, ...a jest z czego Trochę obserwacji, lot...nieodebrany fs i buum Tyle w temacie. Ode mnie pozdro dla LaMek z jupi i 66 oraz RFh SzO dla Domi Sandacze płynął dalej... Cytat: „Diegoo Po pierwsze dzięki Brykowi, morfi za wspólny lot do ładnej jadki Chciałbym z tego miejsca też pozdrowić wszystkich znajomych Starcie dedykuje przede wsz…
-
ewentualnie możesz zrobić tak jak ja zanim ktoś napisał inne rozwiązanie wyżej odinstalowałem chrome. pobrałem starsza wersję tą co miałem i co działała z wtyczkami i jest OK. rozwiązanie nie najlepsze ale lepsze to niż wcale. filehippo.com/pl/download_google_chrome/ /edit: po prawej masz jakieś starsze wersje. na pewno powinno działać na 20. xxxxx
-
zostalem wywolany do tablicy to sie wypowiem. twardy, ja teoretycznie jak i praktycznie jestem prawie na 0. nadal mam cala surke z rw na mangomarze czy jakos tak
-
Jako jeden z obrońców to wypadałoby sie wpisać Kiedys wielcy wrogowie a teraz stoimy po jednej stronie barykady i nawet całkiem dobrze Nam to wychodzi !! Wyszło jak wyszlo..po drugiej stronie też znajomi..Szo sosenka, wieczny Dzięki chłopaki za akcję, nie pierwsza nie ostatnia w Naszym wydaniu pozdro dla LaMek i RFH z jupitera p.s właśnie słabiak..dalej "cisne" jupitera..a raczej wegetuje bryk lecimy dalej
-
Lamki w akcji to sie chwali !! brawo panowie..lecimy dalej pozdro bryk
-
bryk & Baletnica & Itsari & morfi & RSE [RFH] vs vendetta [NFZ] - 18 285,53% -- > TOP 1 ACS
bryku - - Hall of Fame
Posttaka aluzja morfi... RUDY TO....ZŁODZIEJ jak mi sie będzie chciało tak jak mi sie nie chce to może pomyśle by złom odzyskać
-
bryk & Baletnica & Itsari & morfi & RSE [RFH] vs vendetta [NFZ] - 18 285,53% -- > TOP 1 ACS
bryku - - Hall of Fame
Postwitam Opowiem w skrócie. Plan zezłomowania floty z tego konta był od dawna...mniej więcej od czasu tego RW: [NFZ] Marvin vs Bryk [RFH] - 883,72% No i tak jak ładnie tam obiecałem w drugim poście, że zemsta będzie..tak też się stało. Szkoda że właścicielem tego konta nie jest już Marvin, ale tak bywa. Myślę, że te RW byłoby o wiele wcześniej, ale ostatnie częste urlopy Marvina utrudniały sprawę w złomowaniu Co do samej akcji to.... " przypadkiem" zebraliśmy się w kilka osób w nocy i jakoś tak wys…
-
No własnie dobrze to ująłeś Harry, agresor RYZYKUJE ( ja to rozumiem tak, że nie robi nic poza ryzykiem że spali dex..gdzie tu finezja :P, nadal obstawiam przy swoim :P, no inie bierzemy pod uwagę innych pkt z KFZ w tym wypadku.) konkretniej można to powiązać z lotem przez gale w bunkier z flotą. p.s poza tym dla jednego coś jest finezyjne dla innego wcale..kwestia gustu
-
witam i ja. Pomyślałem że i ja sie dołącze.. być może . Żałuje tylko że prawie wcale swoich poprzednich nie opisywałem...bywa. Jak sie uda to git, a jak nie to będziemy następnym razem opisywać steki 9.Kontra zwykła. Szalona_Farma & maxym [LaMki] vs GiaMpaoLo [WOLFPACK] - 557,69% -- KONTRA 5. Zawrócone stacjonuj. bryk [N.C.] vs yoda [eden] - 497,24% - Zawrócone stacjonuj 3. FS na PZ z moona. bryk & Jiza [N.C.] vs Krolewskie [Mapet] - 7070,84% - liczenie z Pz'ta 11. Z niszczeniem moona. Szalona_F…