Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
niech przynajmniej acsy będą bo tak to będzie lipa trochę...no lify z ogromną przewagą nad tymi co nie mają już tyle czasu na gre i weź tu kogoś zezłomuj z wyższej topki.
Cytat od =mIMaS=: „Gratuluje Sosna pięknego ST jak i samokontroli emocjonalnej” co do tego to nie byłbym tego taki pewny. moje archiwum gg z Sosną mówi całkiem co innego heheeh nie mniej jednak pogratulować należy St. Bachti..SzO pozdr
Cytat od Veno: „kup wody dospawaj zabawki i bierz się za kolejne cele” trzeba mieć odpowiednie cojones by złomować inne cele niż stojaki nie mniej jednak gratulacje ;p bryk
Cytat od SPINE: „Pięknie to wygląda i znowu nie moglem załapać się na top one ACS w wykonaniu mojego sojuszu ale bravo panowie doskonała robota . Heheh to juz chyba jakiaś klątwa , chociaż złamię ją za 3 podejściem tu już oporów nie będzie” ha ha ha masz mistrzu swoje top 1 acs które pewnie nie zostanie prędko pobite graty dla was chlopaki za składną akcję, dobijcie Dilla co by się nie męczył z kolejną odbudową za bardzo
witam mam problem z RS a dokładniej przy próbie kopiowania RS z bazy do websim'a nie wkleja mi poprawie skanu. Do tego wkleja go zamiast obrońcy to jako agresora + cały wklejony raport nie jest kompletny. Niezależnie którą z 3 opcji kopiowania wybiorę za każdym razem jest źle... Jesli robię coś źle to proszę o pomoc...chyba że to jest jakiś błąd.. pozdr