Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tiger
-
Astrofizyka
NSX - - Zadawanie pytań
Postfaktycznie to mi jakoś umknęło Moderator kruszynka:Skoro wszystko jasne temat zamykam
-
Backup ataku
NSX - - Błędy w grze
Postjestem ciekaw co na to administracja w koncu czas poswiecony i nie tylko...
-
Astrofizyka
NSX - - Zadawanie pytań
PostJak to jest, że w informacjach o astrofizyce na poziomie 17 widnieje maksymalna ilość ekspedycji 4?. Mam 17 i przeprowadzam 5. Moderator kruszynka:Temat przeniesiony do odpowiedniego działu
-
"Zgodnie z obowiązującymi Zasadami gry na ogame.pl od 15.04.2019r. obowiązuje minimalny [2,5:1,5:1] oraz maksymalny [3:2:1] przelicznik handlowy. W przypadku przekroczenia przeliczników może dojść do ukarania gracza w grze i kasacji oferty na forum." Może warto by to zastosować w handlarzu? Ostatnio trafił mi się przelicznik 2,3
-
Lobby nie działa!
NSX - - Błędy w grze
Postskoro nie można ataków przeprowadzać i tym samym prób to może by wydłużyć event na moona 40% ??
-
Lobby nie działa!
NSX - - Błędy w grze
PostCytat od wisniakrk: „wystarczy wprowadzić ( co działało na jakiś serwerze pseudo ogame), że w przypadku wystąpienia błędu blokada ataków nie dotyczy kont które zalogowały się już po naprawieniu błędów. Czyli póki ktoś nie zaloguje się ponownie nie może zostać zaatakowany. Takie rozwiązanie nie blokuje możliwości gry całemu ogame i wyklucza zezłomowanie kogoś kto akurat puścił fsa który miał wrócić dzisiaj o 22 a po 20 już gonga wyłapie ” To by musieli wziąć pod uwagę idlaków bo wtedy nie dałoby …
-
Dnia 18-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NSX [xRRx] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Krążownik 10.005 Okręt wojenny 500 Pancernik 6 _________________________________________ Obrońca Digi Dong [Smoky] ________________________________________________ Duży transporter 10.081 Krążownik 655 Okręt wojenny 292 Recykler 13 Bombowiec 2 Satelita słoneczny 327 Niszczyciel 125 Pancernik 135 Wyrzutnia rakiet 4.240 Lekkie działo laserowe…
-
The Pink Panther [WIAARA] vs. NSX [xRRx] & Szutruk-Nahhunte [T R] ~ 10542.28%
NSX - - Starcia Fenrir
PostPrzede wszystkim dziękuję za zaufanie i szybką decyzję o obronie To był miło spędzony czas, praktycznie całą robotę odwalił Szutruk-Nahhunte, ja tylko musiałem się "ukryć" Agresorowi również życzę wszystkiego dobrego