Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 485.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• HypnOS

Gootek - - Archiwum CT

Hej Co uważasz za najlepszy prezent dla drugiej połówki ? Gdybyś mógł wybrać dowolną karierę, to co byś wybrał i dlaczego ? Kto jest Twoim idolem, albo bohaterem ? Udany dzień - to ? Czy spotkałeś już życiu osobę, którą naprawdę cenisz? /me bez odbioru

• Wims

Gootek - - Archiwum CT

\o Wims Opisz w kilku słowach najpiękniejsze wspomnienie z wakacji ? Czego najczęściej używasz ? Gdybyś miał otrzymać jedną rzecz to co byś wybrał ? Czego nie możesz się doczekać ? Jaki kawałek muzyczny najdłużej siedział w Twojej głowie ? /me pozdrawia

• Po prostu Valefor

Gootek - - Archiwum CT

\o Valefor W końcu zaglądasz regularnie na forum xD Jak tam żyjesz ? O czym marzysz w tej chwili ? Jaka jest Twoja osobista misja ? Gdzie jesteś jak Cie nie ma ? /me do usłyszenia

• \o Tigerusek Twój sposób na przetrwanie zimy ? Jaki jest Twój ulubiony cytat ? Myślisz, że odwiedzi Cie św. Mikołaj w tym roku ? Lubisz dni, w których nie masz absolutnie nic do roboty i możesz się lenić godzinami ? Jaką znaną osobę chciałabyś poznać i dlaczego ? Masz jakiś cel w życiu ? /me podaje Tigeruskowi kubek gorącego kakao

• Bry ponownie Uważasz, że na szacunek czy raczej brak szacunku trzeba zasłużyć ? Jak dużą wagę przywiązujesz do wyglądu swojego i czyjegoś ? Zdarzyło Ci się kiedyś wpaść w prawdziwą furię ? Udało Ci się kiedyś coś wygrać ? Często strzelasz fochy forevery 5 minutowe ? Czemu masz taki nick ? (Wyjaśnij jego znaczenie i pochodzenie), język można sobie połamać Cytat od Indestructible: „/me gryzu gryzu pierwszy Jak.. jak pierwszy? ;(” W tamtym dniu był 1-y Bzium

• \o/ Dobry masz filmik z dzieciństwa Uważasz się za osobę odważną ? Smyru smyru, tutaj i tam czy gryzu gryzu po kostkach ? Czy cierpliwość jest Twoją mocną stroną ? Umiesz gotować ? Co robisz, gdy wstajesz ? Weź ugryź Kasajkę żeby ją zmotywować do odpisania w CT /me gryzu gryzu pierwszy

• Cze Czemu uważasz się i Jesteś tygrysicą ? Jesteś pod ochroną ? Jaki jest Twój ulubiony napój ? W czym zwierzęta są lepsze od ludzi ? Wierzysz, że koty widzą duchy ? Planujesz czy raczej wszystko robisz na spontanie ? Biegałaś kiedyś boso po trawie ? /me życzy udanego weekendu

• Mati

Gootek - - Archiwum CT

Hej Mateuszu Sprawdziła Ci się kiedyś jakaś przepowiednia ? Co Cię często drażni albo irytuje ? Jakie czynności sprawiają, że tracisz poczucie czasu ? Wymarzone miejsce na ziemi ? Przeglądając fejsa i zobaczywszy ten obrazek, pierwsze skojarzenie futrzak Mati b6f167d96097a6a2med.jpg /me bywaj

• \o Madzia Za jakiego człowieka się uważasz ? Jaki kolor przeważa u Ciebie w ubraniach ? Co podpowiada Ci serce ? Masz jakieś kwiaty w pokoju ? Dużo w siebie inwestujesz ? Co chciałabyś osiągnąć ? /me yyy zmień nick

• kasai - mala wredota :P

Gootek - - Członkowie Teamu

Cytat od kasai: „Ok. Wpisuje się tutaj tylko z powodu tego 3tysiecznego postu Później przerwa na kolejne pól roku :D” I ja się pytam gdzie ta półroczna przerwa ? Masz swoje ulubione ubrania ? Co jest w życiu pięknego ? Ile godzin śpisz ? Za jakiego człowieka się uważasz ? \o/

• kasai - mala wredota :P

Gootek - - Członkowie Teamu

Cytat od kasai: „A miałam odpisać za kolejne pół roku Gootek :bicz:” Ta, wszystko to moja wina Post 3k - najlepsiejszy kolor Księżniczka z bajki czy wojowniczka ? Czy dostałaś kiedyś mandat ? Gdzie Jesteś jak Cie nie ma ? Czy da się w dzisiejszych czasach żyć bez internetu ? Ulubiona bajka z dzieciństwa ? I dlaczego są to Muminki. Co mi ciekawego powiesz ? Czy wszystkie palny jakie miałaś do tej pory, zrealizowałaś ? /me To teraz do 4k jak Polska będzie mistrzem świata

• Cze Ulubiona postać z Muminków ? (dlaczego) Twoja największa wtopa ? Ulubiony kwiat ? Jakie kolory lubisz najbardziej ? Ulubiona część dnia ? Co możesz powiedziec o sobie dobrego ? /me Dobranoc

• Hej Madzia O czym marzysz ? Czekolada czy batoniki ? Co zrobiłaś w życiu szalonego wartego pochwalenia się ? Jakie słowo powtarzasz najczęściej ? Kogo chciałabyś mieć blisko ? Wolałabyś wyprawę na księżyc czy wokół ziemi ? Czego nigdy byś nie zjadła ? Którą piosenkarkę naśladowałaś w dzieciństwie ? Czemu zmieniłaś nick na "Xalynth" - tamten był lepsiejszy /me ho ho ho

• owen10

Gootek - - Archiwum CT

Hej Jak zdrówko ? Jakiego gatunku muzyki słuchasz ? Ulubiony film ? Czego się najbardziej boisz ? Kto jest dla Ciebie autorytetem ? Twoje motto życiowe to... ? /me Do usłyszenia

• Mati

Gootek - - Archiwum CT

Hej Ho Hello Mati Jaki jest Twój najdziwniejszy sen ? Na jaką wystawę byś poszedł do muzeum ? Lubisz grzybki ? Często wybuchasz śmiechem przed monitorem ? Czy samotność można poczuć z przyjemnością ? Chciałbyś zagrać w jakimś filmie ? Jeżeli tak, to jaka rola byłaby dla Ciebie najlepsza ? /me Pozdrawiam

• \o/ Kebab czy pizza ? A może coś z KFC ? Patrzysz na świat przez różowe okulary ? Dlaczego jest tak, a nie inaczej, a będzie inaczej niż ma być ? Masz przed czymś lęk ? Najlepsze Twoje życiowe wspomnienie ? Masz obsesje na jakimś punkcie ? Plan Twojego wymarzonego dnia ? /me bzium, bzium

• Liga typerów - dyskusje

Gootek - - Piłka Nożna

Według mnie najsprawiedliwiej będzie jak w ogóle ten mecz nie będzie brany pod uwagę. Wtenczas będzie wilk cały i owca syta. Ave

• \o/ Madzia Jakbyś mogła się urodzić w wybranym miejscu na ziemi to gdzie by to było ? Twoja ulubiona postać w literaturze ? Wolała byś latać czy czytać w myślach ? Jakbyś mogła zakazać czegoś w naszym kraju to co by to było ? Jakie wydarzenie sprzed Twoich narodzin chciała byś zobaczyć ? Jakbyś mogła kupić wszystko to co pierwsze byś kupiła ? /me Kawaii

• Cytat od Indestructible: „A czo? Nie lubisz jak gryzę? :(” Tak to sobie możesz gryźć, gorzej by było być gryzionym w realu Co sprawia Ci w życiu radość ? Najpiękniejsze miejsce jakie odwiedziłaś ? Różowy czy Niebieski ? Gdy mi smutno to... ? Ulubione zajęcie gdy Jesteś sama w domu ? Czego Ci najbardziej brakuje ? Ulubione miejsce na spacer ? Jakbyś miała jedno życzenie u złotej rybki to co byś sobie zażyczyła ? /me gryzu gryzu

• Cytat od Indestructible: „Teraz dobrze ? Śliczne, kasajka mi już pokazywała! Nie uatnie tak obgadywać tygryski! ;x” Ja się tylko pytałem co to za nowy mod co mnie gryzie, a fotkę Tygrysicy ja Jej dałem Cytat od Indestructible: „Wierzysz w duchy (widziałaś może jakiegoś) ? Tylko te w książkach.. No chyba, że przyjdziesz i będziesz mnie w nocy straszył! ]:-D” Jakbyś mnie zobaczyła to byś miała takie koszmary że ho ho ho i jeszcze więcej, Kasai i reszta to po nocach spać nie mogą Cytat od Indestruc…