Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 485.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Toadie
PostAve Toadie Jedno z Twoich pragnień to ? Być człowiekiem to... Czym dla Ciebie jest bycie w teamie ? Czego oczekujesz od siebie ? Co robisz w chwilach zwątpienia ? /me pozdro 600
-
kruszynka
PostCytat od kruszynka: „No a jak, ponoć jestem botem :E A to nie wiedziałam W ogóle to szukałam jakiegoś tematu Twojego w PU a tu lipa ;>” Nie mam, ja się nie bawię w takie rzeczy Ulubiona część dnia (Dlaczego ona) ? Czy zdarzyła się sytuacja, kiedy Twój nastrój miał wpływ na Twoją pracę ? Ulubiony krajobraz ? Twoja największa Wtopa ? Twoja ulubiona rzecz jak byłaś mała ? /me częstuje Krusznke paluszkami słonymi
-
kruszynka
PostCytat od kruszynka: „Co Ci się ostatnio śniło ? Gootek chyba czytasz w moich myślach” No a jak, ponoć jestem botem Mężczyzni - Co Ciebie w nich denerwuje, a co podoba ? Dobry dzień to... Najważniejsza cecha u mężczyzny to... Masz wyczucie rytmu ? Czy Twoje wyobrażenie o Teamie różniło się od rzeczywistości ? /me daje Kruszynce ptasie mleczko, omomomoom
-
smoki
PostBrak internetu czy brak zasięgu w telefonie ? Chcesz mnie zabić tylko nie wiesz jak? eea7251635aa3972med.png Nigdy w życiu Co byś chciała najbardziej dostać w prezencie od życia ? Jak sie nazywa ten moment, w którym kobieta znajdzie w torebce to, czego w danej chwili faktycznie potrzebuje ? Co to znaczy, że coś istnieje ? /me raz jeszcze Dobranoc.
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
PostHej zielony futrzaku z torebką Tesco na głowie Bawisz się w gangsta, że masz torebkę i pistolet czy już Jesteś przygotowany do walki z zombie ? O czym marzyłeś jak byłeś mały ? Wypisz kilka swoich celów, starych bądź aktualnych i ustaw je według ważności. Najfajniejsze miasto w którym byłeś i dlaczego ? Wolisz wiedzieć co to będzie czy raczej niespodzianka ? Co byś chciał najbardziej dostać w prezencie od życia ? /me dobranoc Mati
-
marcik - szefowa szefow;)
Gootek - - Archiwum CT
PostHej ho Hello Gdyby szczęście miało formę, według Ciebie jakby wyglądało ? Kiedy ostatnio wypoczęłaś tak bardzo, że aż zatęskniłaś za obowiązkami i pracą ? Skąd czerpiesz siłę na tyle pracy jaką wykonujesz ? Długie spacery czy siedzenie z bliską osobą przy kominku ? /me przesyłam pozdrowienia od smutaska
-
kruszynka
PostA ku ku Co robisz, gdy Jesteś przybita ? Co Ci się ostatnio śniło ? Co takiego straciłaś i po stracie doceniłaś ? Tłumisz w sobie złość czy wyżywasz się na kimś ? Gdyby szczęście miało formę, jakby wyglądało ? Zostało Ci 5 minut życia , co robisz ? /me daje Kruszynce czekoladowego wafelka, smacznego
-
smoki
PostHej pomarańczowy Smoku Dać, czy dostać ? Co najbardziej lubisz robić w niedzielny poranek ? Gdy jest mi smutno to... Kiedy mi coś nie wychodzi to... Kiedy mam chandrę to... Na co najchętniej wydajesz kasę ? Brak internetu czy brak zasięgu w telefonie ? /me dobranoc
-
Toadie
PostHej Bulbasaur tj. Toadie Co jest dla Ciebie najważniejsze ? Jakiej muzyki słuchasz ? Zrobiłeś coś szalonego w swoim życiu ? Jakie 3 cechy powinien posiadać kobiecy ideał ? Jakbyś miał wcielić się w bohatera z kreskówki/bajki - kto by to był i dlaczego akurat ta postać (Gumisie się nie liczą) ? /me udanego wieczoru
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
PostHej Mati Gdybyś mógł do końca życia mieć już zawsze "x" lat, jaki wiek byś wybrał i dlaczego ? Wolisz zgiełk miasta czy relaks wśród dźwięków natury ? Bez czego zupełnie nie mógłbyś się obejść w życiu ? Jakiej broni użyjesz w walce podczas apokalipsy zombie ? /me Miłego dnia życzę
-
kruszynka
PostHej ponownie Co robisz gdy się nudzisz ? Co sobie ostatnio kupiłaś ? Co jest Twoją mocną stroną ? Bez czego nigdy byś nie wyszła z domu ? Jak dużo czasu dziennie spędzasz przed lustrem ? /me kizi mizi
-
kruszynka
PostHej Ja myślałem, że będą tutaj tłumy, a tu taki zonk... Gdybyś mogła coś zmienić w otaczającym Cię Świecie, co by to było ? Szukam sposobu na chandrę, jakieś pomysły ? Potrafisz zrobić coś spontanicznego ? Zgadzasz się z tym, że pieniądze szczęścia nie dają ? Masz jakieś motto ? Jaką cechę najbardziej w sobie cenisz ? /me ja tu jeszcze wrócę
-
kruszynka
Post\o/ kruszynka Skąd pomysł na nick "kruszynka " ? Kogo z teamu lubisz najbardziej i dlaczego ? Lepiej kochać, czy być kochanym ? Co skłania do głębszych refleksji ? Co cenisz w ludziach najbardziej, a czego w nich nie tolerujesz ? /me Pa
-
marcik - szefowa szefow;)
Gootek - - Archiwum CT
PostHej ho Hello Czy chciałabyś się przeprowadzić do innej miejscowości ? Wstając każdego dnia zastanawiasz się nad swoim życiem nad tym co osiągnęłaś, jakim Jesteś dobrym człowiekiem ? Jesteś zadowolona z tak obranego biegu wydarzeń w swoim życiu ? Co Cię zazwyczaj uspokaja ? Wierzysz we wróżby ? /me ciao
-
Cytat od Indestructible: „Pochwal się kolekcją. Pokażę Ci, jak przyjedziesz do Kato! Obecnie pochwalić się mogę jedynie tygrysem na prawej łopatce i metalem w jęzorze. Ale miałam jeszcze navel i sternum” Bleee. /me rzyga różową tęczą Kogo chciałabyś chronić ? Współczułaś kiedyś komuś ? Bogata i nieszczęśliwa czy biedna i szczęśliwa ? Jakie skrywasz tajemnice ? Byłaś kiedyś w 100% najedzona do syta ? /me hołk.
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Za 10h bronię inżyniera, trzymaj kciuki!” Hej Mati I jak tam ? Obroniłeś się, bo trzymałem kciuki. Flaszeczka się już mrozi czy jeszcze nie ? /me pozdrawia
-
HypnOS
Gootek - - Archiwum CT
PostBry Hypek Czym Twoim zdaniem powinien kierować się człowiek ? Gdzie widzisz siebie 10 lat później ? Wszystko Ci wychodzi tak jak zawsze zaplanujesz ? Jakie wartości są dla Ciebie najważniejsze ? Jak wspominasz swoje dzieciństwo ? /me bajo
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
PostAve zielony kocurze W jakich czynnościach czujesz się najbardziej naturalnie ? Spoglądasz w nocy na niebo i widzisz mnóstwo jasno świecących gwiazd, o czym myślisz ? Twoje znaki szczególne to... ? Gdybyś miał możliwość na zapytanie wszechwiedzącej istoty o wszystko co można sobie wyobrazić i na wszystko umiała odpowiedzieć, co byś się jej spytał ? Szybko zapominasz o porażkach czy raczej się nimi gryziesz ? Do usłyszenia szefuńcio