Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 267.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładnie siadło Obiektywnie to uni Fenrir jest "nex level" od Oberona. Graczą z oberonka nie udało się spakować Freeman. Gratuluję skilla Nie masz czasu na grę free siedź na urlopie.
-
Cytat od Safar: „@Cztery jakiś tam argument podałem. Ale ok to odnośnie zwiększenia % na pz, uważam że to jest stanowczo za dużo a dlaczego ? Taki % skutecznie ubije zabawę przy próbie np obrony innego gracza. Co z tego że walka będzie na remis, potencjalny agresor/agresorzy ustawia sobie recki na daną sekunde zbiera cały lub większość złomu i wsumie jest wygrany. Lot będzie na ble co bez wielkiego ryzyka wystarczy zabezpieczyć się reckami... nie będzie się płacić za błędy. Dodać do tego to spal…
-
Cytat od Cztery: „@czubulus napisałeś o spalaniu 0,3 i eko x9 podejrzewam że ty, tak jak ja nie do końca wierzysz aby te dwie opcje były możliwe, niby było by to dla każdego bardzo duży + i jak najbardziej jestem za tym aby tak też było ale bądzmy realistami i skupmy się na dwóch opcjach podniesienie % złomu do 80 ładowność sond szpiegowskich ” Ankieta zweryfikuje wszystko .
-
@Cztery Tzn ? Jak mój zapał zdechł że jestem na urlopie ? Nie Bój się Wrócę . Ja wyraziłem swoje zdanie na ten temat i dalej go podtrzymuje. Myślę że takie parametry pozwolą zbliżyć się do topki. Cytat od czubulus: „No to już mamy kilka opcji 1. 80% pole zniszczeń 2. Spalanie dexu 0,3 4. Eko x 9 5. Ładowność sond ” Jak widzisz założyciel tematu podpoił już to pod wodza. Cytat od Dobrygracz: „Dzień dobry wszystkim Od czasu fuzji trochę minęło, ci co wcześniej grali na Wezn pamiętają 70% złomu z f…
-
TOP5 SOLO & ACS uni WEZN
czubulus - - Starcia Wezn
PostEl Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Masza [KNR] vs. Wojak [SMERFY] ~ 332 041.9% - TOP 1 SOLO uWezn ;)
-
janko13 [BANKSTER] & Loyko [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] & Zlomek [BANKSTER] vs. Hamiltonian ~ 33549.89%
Post@Safar Ja tam lubię gównoburzę ale @Fenrir to lubi jak na niego to gówno pada. Sam prowokuje jak u zgredka w jego byłym top 1. Na oberonie tez wyzywał.
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] vs. thor [M_W] ~ 30942.08%
PostCytat od Safar: „Gratuluje macie tego nosa do flot jak i %, @ViZZioN odpoczynek dobrze Ci zrobił, ten czas co straciłeś już odrobiłeś. @czubulus nie chce robić burzy tutaj zaraz zleci sie jeden z drugim i usłysze .... wiesz co. Po co sam zaczynasz pod własnym fajnym starciem jakieś chore sytuacje ? Nie odpowiadaj prosze bo wiesz czym to sie skończy, lepiej to przemilczeć i sie zastanowić "na zaś" PIONA ” Ty to raz skaniłęś ale zgredek jak by bfs szukał a wiedział ze złomowanko jest .
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] vs. thor [M_W] ~ 30942.08%
PostZawsze to ja muszę mieć największe straty. Graty atakującym jak i obrońcy. Smerfy skanowały ale jak zwykle słabo i nic po za tym. 3fd5e387331c4f43.png
-
janko13 [BANKSTER] & Loyko [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] & Zlomek [BANKSTER] vs. Hamiltonian ~ 33549.89%
PostCytat od Fenrir: „Cytat od Dobrygracz: „ojojojojojoj mówi to gość co widzi smoki i pisze o nich opowiadania chcesz może jakiegoś lekarza polecić? Chociaż patrząc na ciebie to trafiasz na samych konowałów ty tak masz od zawsze czy trafiasz na dobry towar? Też zawsze chciałem spotkać na żywo smoka a nawet z nim pogadać ” Podeślij mi swoje zdjęcie, bo zawsze chciałem wiedzieć, jak wygląda wieśniak, który wespół z kolegami się przypierdala albo do zainteresowań dyskutanta, albo do jego rodziny (czyl…
-
PostTyle osób brało udział w akcji ze to planowane nie było czysty spontan. Topcie, rośnijcie.