Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 267.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Do koszyczka cyk duszyczka. Pozdrawiam sojuszników i dostawców dex'u. Hymn KNR youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 26-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca bajabongo ________________________________________________ Duży transporter 11.448 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor czubulus [KNR] ____________…
-
I siup duszyczka do koszyczka. Pozdrowienia dla sojuszników i dostawców dex'u. Hymn KNR youtu.be/gShaZuHjFPY Dnia 26-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 _________________________________________ Obrońca cinekpawilon [INFERNO] ________________________________________________ Mały transporter 1.608 Duży transporter 290 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 2 Okręt wojenny 922 Recykler 4…
-
@Safar Ogólnie to historia na pewno była niesamowita i arcy ciekawe tylko włosy z głowy rwać i paznokcie. Tylko co mnie to obchodzi. Wyraziłem swoja szczerą opinie na ten temat. I na tym koniec nie wiem po co mnie wezwałeś tym cytatem. To jak z tym powiedzeniem. "Mały ale wariat" ale zawsze znajdzie się ktoś kto krzyknie "Kolejny z małym Kindybałem"
-
Kolejna duszyczka do koszyczka. Pozdrowienia dla sojuszników i dostawców dex'u. Hymn Sojuszu KNR youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 25-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Aban [LOW] ________________________________________________ Mały transporter 3.712 Duży transporter 74.033 Lekki myśliwiec 5.353 Ciężki myśliwiec 1.743 Krążownik 51 S…
-
wolny [OLD] vs. LeonZawodowiec [M_W] & czubulus [KNR] ~ 9428.62% Obrona
czubulus - - Starcia Wezn
PostPozdrawiam Sojuszników oraz dostawców dex'u I przede wszystkim Leona. 1f4ad0d1a23a5293.png Hymn Sojuszu "Katastrofa Na Ryj" youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 23-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wolny [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 68.464 Krążownik 30.000 Pancernik 3.333 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca LeonZawodowiec [M_W] ________________________________________________ Mały transpo…
-
Kolejna duszyczka do koszyczka. Pozdrawiam sojuszników oraz dostosować dex'u KUPIE DEX Dnia 21-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Niszczyciel 30.000 _________________________________________ Obrońca Raynor1796 [OPE] ________________________________________________ Mały transporter 52.918 Lekki myśliwiec 131 Recykler 24 Sonda szpiegowska 575 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po…
-
Następna duszyczka do koszyczka. Pozdrawiam sojuszników i dostawców dex'u KUPIE DEX Dnia 20-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.498.459 Niszczyciel 63.309 _________________________________________ Obrońca cezar332 [LOW] ________________________________________________ Mały transporter 10.541 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 1.185 Gwiazda Śmierci 50 Wyrzutnia rakiet 300.000 Lekk…
-
Lot pt. Marek za tobą w ciemny Las. Pozdrawiam sojuszników i dostawców paliwa. Obrońca ma już pakiecik na odbudowę. Kupie DEX Cytat od Into: „napisz gratulacje dla wszystkich pieknie wyszlo ” Nuta dla sojuszu OLD z dedykacją od Gwiazdy. youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 20-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Krążownik 138.574 Okręt wojenny 132.828 Pancernik 255.457 ____________________________________…
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
czubulus - - Starcia Wezn
PostLot ponad podziałami. pt. Złomujący idlerek Podziękowania dla Chariseczka i sojusz KOP Pozdrawiam sojuszników za doping podczas lotu. Gdyby nie wy nie było by tego starcia. Kupie DEX Cytat od Chariseczek: „Podziekowanie dla czubusia ze odpisal tak szybko pozdr sojusz i znajonych dexowi szo zycze ” Dnia 18-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dex [OLD] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obro…
-
Słabo mi to dzisiaj idzie to wstawię na pocieszenie. Tak i ja się spompowałem tym kontem. 3fd5e387331c4f43.png Dnia 14-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Jarex [OPE] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.647 _________________________________________ Po bitwie... Agresor czubulus [KNR] __________________________…