Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wielofunkcyjny stadion sportowy, jeden z największych na swoim kontynencie. Rozgrywane są na nim najważniejsze spotkanie reprezentacji pewnego kraju w dwóch dyscyplinach sportowych. Rekord frekwencji zanotowano podczas meczu tej mniej medialnej w skali świata dyscyplin . Wydarzenie to nastąpiło niemal w połowie pomiędzy datą dzisiejszą a datą otwarcia stadionu.
-
Geograficzny!
PostToś wymyślił Może Wyspy Morza Koralowego? W sumie tam się nie da dokładnie powierzchni ustalić bo niewiele wystają ponad wodę i występują pływy.
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostJuż poprawione i jest tylko tam gdzie powinien być - w meczach specjalnych (zamiast ctrl+x musiałem wcisnąć ctrl+c przy tworzeniu listy - przepraszam za błąd). Na szczęście jak na razie widzę 2 osoby co typowały wyniki podały takie same. Gdyby jednak zdarzyło się inaczej liczyłby się wynik z części mecze specjalne.
-
Burkina Faso Zadawaj
-
Kraj z trójkolorową flaga będący byłą francuską kolonią bez dostępu do morza. W większości nizinny - najwyższy szczy ma jedynie ok 750 m n.p.m.
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostNo cóż. Mam nadzieje że to tylko z nieuwagi i braku zainteresowania polskim drużynami w pucharach. Karać w każdym razie go za to przecież nie będę - nie wpisuje wyników i tyle.
-
Hmm odpowiedź jest chyba kilka postów wyżej Cytat od Cezarcfc: „Belgia?”
-
Nie ten znak wstawiłem :X też mi o kwoty w euro chodziło. Większość mediów te 75 mln euro właśnie podaje. Torresa to niezaprzeczalnie był zloty interes LFC (większość potem i tak zmarnowali na Carrolla). Tyle że tam sprzedawali jednak zawodnika podstawowego w sumie największą gwiazdę drużyny, a nie opcje rezerwową którą DI Maria mógłby być ewentualnie w tym sezonie. No i cena zapłacona za Torresa była jednak bliższa realnej wartości niż ta za Argentyńczyka (że Torres w Chelsea to cień zawodnika …
-
Balotelli to zakup niezwykle korzystny - zawodnik w takim wieku i o takich umiejętnościach za 16 miln funtów to promocja wręcz niespotykana. Tyle że przy jego charakterze jeśli Rodgers sobie z nim nie poradzi to paradoksalnie ten transfer tylko zmniejszy szanse na walkę LFC o czołowe lokaty w PL. Co do United to mam wrażenie że zaczęli spadać na dno i nie bardzo wiedzą jak ten trend odwrócić. W lidze nie idzie ok - drużyna potrzebuje czasu żeby zrozumieć filozofie van Gala. Natomiast zakup Di Ma…
-
Geograficzny!
PostCoś za szybko poszło. Zadawaj
-
Geograficzny!
PostSzczyt o wysokości około 1500 m n.p.m. będący wygasłym wulkanem - jednym z najmłodszych w kraju w którym się znajduje (ostatnia erupcja miała miejsce 8 tys lat temu), Prowadzi na niego droga asfaltowa która wielokrotnie wykorzystywana była jako finisz etapu jednego z najważniejszych wyścigów kolarskich.
-
Geograficzny!
PostW ciemno Półwysep Bałkański
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostPodliczenie 4 kolejki gotowe dodane klasyfikacje dla poszczególnych lig Liga Typerów - 7 Edycja - 5 kolejka (od 21.08.2014) przez cały sezon będzie to wyglądało tak na koniec pojawi się rozpiska z dokładnym wypunktowaniem każdej kolejki (robienie tego cały czas byłoby problematyczne).
-
Arsenal z Mistrzostwem? No jakoś nie wydaje mi się. Jeden puchar na 10 lat w zupełności im wystarczy Mam nadzieje, iż spełnią się przewidywania większości i Mistrzostwo wróci po stanowczo zbyt długiej przerwie do właściwej części Londynu. Transfer Costy powinien rozwiązać największy problem Chelsea - brak typowego napastnika - głównie przez to nie udało się wygrać PL w poprzednim sezonie. Do tego wzmocniony Fabregasem środek (o ile nie zapomniał jak się gra w Anglii). Walkę podjąć może ewentualn…