Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
PostNo to zadawaj Panie Mateuszu
-
Geograficzny!
PostWpada do Morza Śródziemnego, przepływa przez północną część kraju w którym się znajduje.
-
Geograficzny!
PostRzeka, najdłuższa w pewnym kraju. Różnica wysokości między żródłem a ujściem wynosi 1600m. Zyją w niej jedne z największych okazów największej słodkowodnej ryby na pewnym kontynencie.
-
Geograficzny!
PostWzwyż od poziomu można czy od miejsca zakotwiczenia? Jak to drugie to Perdido Regional Host w Zatoce Meksykańskiej.
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostCytat: „ciekawi mnie jak bedzie traktowany mecz serbii z albania?” Mecz został przerwany więc nie będzie się liczył w ogóle. Cytat: „widzialem, ze padaly propozycje na wprowadzenie wszystkich meczow ekstraklasy do typowan, czemu ten pomysl nie jest realizowany? ciekawa propozycja promujaca nasza lige:) slabiutka ale jednak nasza...” Hmm przed startem obecnej edycji LT nikt nic takiego nie proponował. Z Ekstraklasy i tak będzie 8 kolejek - najwięcej do spółki z ligą angielską więc myślę że wystar…
-
Q. Dokładnie tak, zadawaj
-
Aktor znany głównie z jednej roli którą odgrywał niemal "nieprzerwanie" przez ponad 36 lat, choć łącznie epizody z jego udziałem trwają niewiele ponad pół godziny.
-
Jan Amor Tarnowski?
-
"No to tak jakby powiedzmy, że zadawaj"
-
Państwo graniczące z 6 innymi i rozciągłości południkowej 5°35'.
-
Suazi
-
Dokładnie, Zadawaj
-
Cytat od Banshee: „Japonia.” Nie o to pytam. Tam wysokość najwyższego szczytu w ostatnich latach nie uległa zmianie. Szukać należy na południe.
-
Geograficzny!
PostZgadza się. Zadajesz.
-
Geograficzny!
PostTrochę o tym zapomniałem Łaćuch górski przebiegający przez niemal cały półwysep o bardzo podobnej nazwie. W czasie pewnej wojny ulokowano na nim system fortyfikacji nazwany po jednym z plemion germańskich.
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostJak pewnie niektòrzy zauważyli dostępna jest już nowa kolejka, a wraz z nią zmianie uległ trochę zapis typów. Zamiast spacji pomiędzy członami nazw drużyn są znaki "_". Proszę zamieszczać typy dokładnie takiej w formie gdyż umożliwi mi to szybsze i dokładniejsze przenoszenie typòw do arkusza.
-
Nie o to pytam. W tym państwie obniżenie najwyższego punktu nastąpiło w skutek zjawisk naturalnych i nie było to wyrównanie tylko po prostu całkiem spora górka trochę się zmniejszyła.