Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

No to zadawaj Panie Mateuszu

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Wpada do Morza Śródziemnego, przepływa przez północną część kraju w którym się znajduje.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Cytat od G R A N T: „osobiście obstawiałby bardziej Copper Peak w Ironwood :)” I to by było dobre obstawienie. Zadawaj

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Obiekt wykorzystywany kiedyś do rozgrywania zawodów w jednym ze sportów zimowych (sport ten w nieco zmienionych warunkach urawiany jest również latem). Stanowił jeden z największych tego typu obiektów na świecie jednakże od ponad 20 lat popada w riunę.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Jason Kreis?

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Rzeka, najdłuższa w pewnym kraju. Różnica wysokości między żródłem a ujściem wynosi 1600m. Zyją w niej jedne z największych okazów największej słodkowodnej ryby na pewnym kontynencie.

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Wzwyż od poziomu można czy od miejsca zakotwiczenia? Jak to drugie to Perdido Regional Host w Zatoce Meksykańskiej.

• Liga typerów - dyskusje

Cezarcfc - - Piłka Nożna

Cytat: „ciekawi mnie jak bedzie traktowany mecz serbii z albania?” Mecz został przerwany więc nie będzie się liczył w ogóle. Cytat: „widzialem, ze padaly propozycje na wprowadzenie wszystkich meczow ekstraklasy do typowan, czemu ten pomysl nie jest realizowany? ciekawa propozycja promujaca nasza lige:) slabiutka ale jednak nasza...” Hmm przed startem obecnej edycji LT nikt nic takiego nie proponował. Z Ekstraklasy i tak będzie 8 kolejek - najwięcej do spółki z ligą angielską więc myślę że wystar…

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Q. Dokładnie tak, zadawaj

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Aktor znany głównie z jednej roli którą odgrywał niemal "nieprzerwanie" przez ponad 36 lat, choć łącznie epizody z jego udziałem trwają niewiele ponad pół godziny.

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Jan Amor Tarnowski?

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

"No to tak jakby powiedzmy, że zadawaj"

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Państwo graniczące z 6 innymi i rozciągłości południkowej 5°35'.

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Suazi

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Dokładnie, Zadawaj

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Cytat od Banshee: „Japonia.” Nie o to pytam. Tam wysokość najwyższego szczytu w ostatnich latach nie uległa zmianie. Szukać należy na południe.

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Zgadza się. Zadajesz.

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Trochę o tym zapomniałem Łaćuch górski przebiegający przez niemal cały półwysep o bardzo podobnej nazwie. W czasie pewnej wojny ulokowano na nim system fortyfikacji nazwany po jednym z plemion germańskich.

• Liga typerów - dyskusje

Cezarcfc - - Piłka Nożna

Jak pewnie niektòrzy zauważyli dostępna jest już nowa kolejka, a wraz z nią zmianie uległ trochę zapis typów. Zamiast spacji pomiędzy członami nazw drużyn są znaki "_". Proszę zamieszczać typy dokładnie takiej w formie gdyż umożliwi mi to szybsze i dokładniejsze przenoszenie typòw do arkusza.

• O jakim państwie mowa?

Cezarcfc - - Nauka

Nie o to pytam. W tym państwie obniżenie najwyższego punktu nastąpiło w skutek zjawisk naturalnych i nie było to wyrównanie tylko po prostu całkiem spora górka trochę się zmniejszyła.