Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkupię deuter
-
Skojarzenia v. 0.3
Post500+
-
Pierwsze ST solo na tym pięknym uniwersum Pozdrawiam AVALON, GK buddy i znajomych ale przede wszystkich kontrahentów Puszówka lata Dnia 23-05-2019 04:50:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dorsz [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 295.645 Okręt wojenny 30.261 _________________________________________ Obrońca Adix [Hydrozag] ________________________________________________ Recykler 5 Niszczyciel 6.333 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet 1.810 Le…
-
Skojarzenia v. 0.3
Postserwal
-
wygralem wygralem @Zwiastun Mroku
-
@Soczek, nie do konca dobrze odebrales moj post. Szemrany nie byl dla Twoj lot (come on, przeciez widze ile latasz :P) tylko nowy wlasciciel konta i okolicznosci związane z sytuacją - wyfarmiłeś bardzo mało surki a obrońca miał jej mnóstwo więc pewnie popłynęła w swoją stronę a co jest takiego szemranego w AVALON?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postprzejście
-
Skojarzenia v. 0.3
Postokręgówka
-
@kasai chonotu
-
Celestial General [AVALON] & kajako uni6 [P N] & dorsz [AVALON] vs. IDOG [Darkness] ~ 10712.63%
dorsz - - Starcia U68
PostPiękne starcie a dofarm absolutnie kosmiczny! Cieszę się że mogłem wziąć symboliczny udział Ku chwale AVALON i Gangu Kajaka
-
Skojarzenia v. 0.3
Posttrup
-
W związku ze zmianą przeliczników handlowych nie mogę już dłużej puszować P N więc nie mam wyboru, muszę coś polatać .. pozdrawiam koleżanki i kolegów dorsz [AVALON] vs. lilko [BoS] ~ 1085.23% Dnia 15-04-2019 00:26:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dorsz [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 15.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca lilko [BoS] ________________________________________________ Mały transporter 86 Du…