Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 317.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja w samym S&D widzę kilka innych problemów. Jednym z nich jest próg 3% wartości wszystkich RW w celu zdobycia nagrody. Przypuśćmy, że zgłasza się osoba posiadająca niewielką flotę (powiedzmy, że jakby ją rozbił w całości będzie z tego 300%), ale za to bardzo zaangażowana w robienie RW. Przez całe S&D zrobi sporo RW, często i systematycznie, ale za małą wartość% - bo swoją flotą nie jest sobie w stanie pozwolić na więcej. W tym czasie wpada kilka dużych RW i cały team ma 100k% lub więcej. Co ma …
-
Cytat od Ciernik [COMA]: „- proba wklejenia ustawionego % skutkuje nie tylko jego anulowaniem, jest ponadto odejmowana od dorobku druzyny” Niestety nie jest to rozwiązanie tego problemu. Dlaczego ja miałbym cierpieć z powodu tego, że sojusznik z teamu wkleił ustawione RW mimo, iż z resztą teamu zapracowaliśmy na jakiś tam wynik? Żadna osoba z team nie jest w stanie kontrolować innych. Z drugiej strony, można taką osobę wykorzystać jako 'ukrytą' broń w celu odejmowania pkt innym - w sumie ciekawe…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Mililion: „Obrona zawsze jest traktowana jako acs, nawet jak osoba u której jest zatrzymywana flota nie dodaje niczego od siebie.” Od zawsze uznaję zasadę 5% floty głównej - najmocniejszej. Jaki ten temat jest nudny... :rumieniec:” Generalnie lata mi to Tylko to nie jest takie ST jakie jest wg zasad ST. ps. możesz uczynić ten temat ciekawszym... np aktualizując go.
-
TOP10 Solo & ACS u68 Aktualizacja 04.05.2015 <a href=#S1>TOP10 SOLO, <a href=#S3>Stare SOLO <a href=#S2>TOP10 ACS, <a href=#S4>Stare ACS <a href=#S5>Marudzenie autorki + WZÓR Wzór i forma tematu - dzieło ciap ST zgłaszać tylko w temacie według wzoru! Żadne PW! SOLO 1. Thrall [3 X] vs koparka [T2D] 86.533% - 11.03.2014 - 2.147.872 2. Okut13 [CShopSc] vs Jaco170[ANGELS] 71.234% - 25.04.2015 - -1.905.584 - 3. Okut13 [CShopSc] vs I am Legend[R.A.F] 53.964% - 21.06.2014 - -946.415 - ExTop2 4. BornToD…
-
Cytat od Melchiot: „Gratulacje Okuciku. Starcie dwóch aktywnych graczy z uni 68 więc tym bardziej respect. Makinie życzę SzO czy na tym czy innym koncie (od azbesta). Pozdrawiam Mel” Gdzie dwóch się bije Graty procent ładny, zwłaszcza do S&D... no ale jesteśmy w połowie? Także może się jeszcze wiele zdarzyć. Powodzenia.
-
malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%
Mililion - - Hall of Fame
PostCytat: „ Top 2 ACS u68 ex-top1 pkt, ex-top2 flot Na wstępie chciałbym podziękować sojusznikom za lot, współpracę oraz za to, że w końcu się zebraliśmy. Każdy dołożył swoją równie ważną część do RW i mimo braku czasu wzajemnie uzupełniliśmy wszystkie braki. Dodatkowo chciałbym pozdrowić zapijaczone ryjki z sojuszu oraz wszystkie nicki, które dane mi było zobaczyć. Nutka na rozluźnienie: Jechali cyganie Co do samego RW nie będę się za bardzo rozpisywał. Mam nadzieję, że poniższy opis akcji będzie …
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
PostCytat od ^obserwator^: „ - mili, odbudowa w 64% (jak na razie, bo bardzo dobrze mu idzie mimo ze pushowki stekaja i jecza, ale przetapiaja co moga byle odbudowac) ” Cytat od ^obserwator^: „ wedlug ciebie handel z kims( i to nie po minimalu) czyni go od razu pushowka? ” hipokryzja
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
PostCytat od Leonidas: „Cytat od wojtekreal2: „A jak u ciebie puszówka WOJNAR? coś ostatnio spadek znowu zaliczyła, beż zadnego rw na forum....” Jak już taki spostrzegawczy jesteś to też się pochwalę że zauważyłem że z Patafiana ubyło trochę gęsi oraz znikło 1kkk paliwa a pojawiło się 1kkk krysi które niebawem pewnie też zniknie :E” A z tego co ja wiem jest tam to i to... a gęsi może faktycznie ciążyły. Z resztą co ja tam wiem
-
PostTak samo ja naszego sojusznika GOTTA... i wielu innych pewnie który rezygnują na rzecz eko, ale lubię te Wasze szukanie... szczególnie jak nie patrzycie po sojusznikach xD w sumie powiem coś będzie, że się tłumaczę... nie powiem, to że przyznaję się do winy... eh Polska :d
-
PostŁadny procent w końcu jakiś na miarę uni i flotek. A co do genezy RW, każdy ma swoją i niech tak pozostanie. Dziękuję sojusznikom za lot do końca mimo, że bylo wiadomo co tam jest (o dziwo nawet bardzo dokładnie wiadomo)... także idąc dalej... ja stawiam xD A co do wyniku... Niestety Panowie i Panie, regulamin mówi jasno i niczego tutaj nie zmienicie. Według niego RW jest nasze, czy tego chcecie, czy nie. Prywatne odczucia, czy nawet odczucia znajomych znajomych są tylko i wyłącznie odczuciami. …
-
Zarządzanie treścią sojuszu _____________________________________________________________________________________________________ Spis treści 1. Co rozumiemy pod pojęciem treści sojuszu? 2. Kto może zarządzać treścią sojuszu? 3. W jaki sposób dokonuje się zmian w stronie sojuszu? 4. W jaki sposób formatuje się treść? 5. Jak pozycjonować tekst na stronie? 6. Jak wstawić pogrubiony, podkreślony, pochylony, przekreślony tekst lub odpowiednie indeksy tekstu? 7. Jak zmienić kolor, wielkość, bądź rodz…
-
Mili - Barym-u68 Ekspedycje Flota pozyskana w wyniku ekspedycji: Sonda szpiegowska: 963 Mili [Barym-u68] ----------------- a dokładniej: Odkryliśmy niesamowity cmentarz statków kosmicznych. Kilku technikom z ekspedycji udało się uruchomić niektóre statki i dołączyć do floty. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska 963 Ciężki myśliwiec 2 Lekki myśliwiec 18 edit: zadowolona?:P
-
TOP 1 OGAME.PL chaosik, Tomas de Torquemada, Igła, Keisper, Cry vs Jarczyk - 194 277,95%
PostJak zawsze rozmowa na poziomie
-
TOP 1 OGAME.PL chaosik, Tomas de Torquemada, Igła, Keisper, Cry vs Jarczyk - 194 277,95%
PostWszystko pięknie, ładnie tylko to top1 ACS ogame.pl razi... bo jak dobrze wiesz speed uni nie są zaliczane do tego rankingu Co nie umniejsza wielkości % oraz flotom... powodzenia w realu lub próbach odzyskania tego co twoje.