Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 317.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To jest chore Idźcie się leczyć z tą Krainą lotu graty
-
Ujdzie Ale nad panckami popracuj... ps. po co wklejać martwych starków
-
No niestety, jest jak jest. Zmian się dokonuje po odpowiedniej ilości testów/iteracji. Dla przykładu ekonom zgłaszający się do gry z flota za 0.5kk i posiadajacy obronę farmingowa za 4kk jest na starcie spalony.
-
Akurat nie przegralem o 20 punktów... Także malo trafnie. Pretensji o nie wygranie nagrody nie mam, także musisz spróbować z inna argumentacją. Wierzysz, nie wierzysz... Kogo to obchodzi. Tu chodzi o przejrzystości. To chyba oczywiste. Jak dla mnie nie musi być tutaj żadnych nagród. Tylko jak można zrobić cos lepiej to dlaczego tego nie zrobić? Wiele osób się wypowiadalo, wiele wyraziło swoje zdanie, ja także. Co nie zmienia faktu że jest to dla mnie nowość, bo pierwszy raz mam z nią bezpośredni…
-
Który to już raz... takie niestety jest ryzyko latania na to czego się nie widzi, albo nie chce widzieć Szo obu stronom, żeby było na co latać przy kolejnym UF xD w gwoli ścisłości... top6 acs og.pl, nie umniejszając nikomu
-
Cytat od wakat: „ Trzecia propozycja ma najwięcej sensu moim zdaniem i się nad nią zastanowimy.” Tu się nie ma nawet co zastanawiać, z nagrody o którą miały walczyć małe aktywne floty zrobiła się nagroda pocieszenia dla dużych flot którym nie udało ugrać się głównej nagrody. Widać to doskonale po u68, Nekkar i Wasat (na inne nie patrzyłem), czołówka WŁ to duże floty. To jakieś nieporozumienie, a nawet jak pojawiła się mniejsza to została skreślona przez jednego lub dwa ACS. Mimo, że często uzbie…
-
Ale kosicie... prawie jak ja jakby mi ktoś jeszcze jakieś paliwo przelał przez uni Oby tak dalej jeszcze sporo Wam zostało. ps. Justyna dziś dzień bez stanika opamiętaj się!
-
Stysia holownik Graty... jakby to stało razem
-
hmmm... ładnie dwa ACSy na top jednego dnia i to na tej samej osobie... jakbym miał sobie wyobrażać działanie pasa szczątków to właśnie tak Graty... to natłukliśmy 'gwiazd' i gwiazdek w tym miesiącu, że ho ho... będzie trzeba większe ognisko rozpalić na zlocie, żeby było cokolwiek widać
-
Żyję mam się nieźle... troszeczkę lamię sobie na u68. Ze starych ludów to niewiele zostało. Gibon czasem się odezwie na gg, Laska (Tomek) też... grucor przewinie się czasem przez forum. Brzozę widziałem gdzieś na na jakimś 5x speed, chyba Quantum. Barym poszlo na Andro dawno temu, później Andro w większości na Nekkar, a część na u68. Dejv... we wrześniu strzeli 8 lat jak isostar nie żyje
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
Mililion - - Hall of Fame
PostPamięci Isostara [*] To już 8 lat kolego ---------------------------------------------------------------------------------- Co do samego RW... wyszło jak widać i tyle. Parę słów od WojtekReal: Cytat: „Dzięki chłopaki za lot. Oby kolejne były równie udane i zyskowne. W czerwcu opijamy Z tego miejsca chciałbym podziękować Thrall-owi bo gdyby nie on to bym tutaj już nie latał oraz pozdrowić cały sojusz 3 X i znajomych: Lemon, August, Azbest, Birkut, Bociek, Cracovia Krakow, Dominikus, Eldo, Tinki W…
-
12h klikania falangą... to ktoś musiał w pampersie siedzieć Gorzej niż na kasie w Bierdonce Graty dobrego wlotu ekipie i Justynie
-
Graty Justynka... dobry wlot i dobry zysk. Oby takich więcej.
-
#5 Immortal [BP corp] & Misiek [BP corp] & StySia [BP corp] & Kimusia [Tengu] vs. N0cturne ~ 2742%
PostCoś się zapomniałem nadrobię... graty RW, ale żeby dołączyć na sępa te 12k GS?
-
Kilka żeby się przebić? Kilka, żeby się rozbić nieźle... masz tę moc