Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 317.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nawet Ty? Wojtek rozumiem, Włoś no dobrze... ale Ty? to wykosiliście surki, a podobno będzie więcej

• Widziałem zanim wleciałeś. Można było konwencjonalną podlecieć, ale cóż... 1h, a 10h lotu widać bez różnicy graty

• Cytat od Włosiu: „#5/144 ” Pff... więcej to nawet @wojtekreal2 robi w jeden dzień. A tak poważnie graty dinozaurze

• Cytat od bocieek: „@Mililion odbieraj wiadomości Krzychuu! ” Nie W sumie to nawet kartki na święta nie wysłałeś... Cytat od 69DemoN69: „Naciągane więc można się kłócić o ten rekord... ale jest ” Na więcej nas nie stać. Ogólnie to jest na moim poziomie... no i poziomie @StySia

• To co było na 1h było po prostu piękne Synchro niemal idealne, oby tak dalej ps. ale żeby takie miejsce na FSa wybrać?

• Trzeba było przeorać wszystkie 3, a nie wybierać najzyskowniejsze. Przez Ciebie Roland nie ma hattrick

• Kiedy inni ganiali po PZ z anty, Ty sobie skanowałeś. Może być, w sumie to już na śpiocha

• Szkoda, że nie główna, ale niech będzie

• Przez całą noc Ci coś wracało, że tyle tego natłukłeś. Graty.

• Moja odpowiedź brzmi "NIE". Tylko nie wyspany przez Was jestem Graty ten jeden strzał po 1kkk krisu magia

• Zwiększenie ekonomi

Mililion - - DiD U68

Pominę, to czy jest lepiej zmieniać, czy też nie. Ale nie jestem wrogiem zmian, ale zmian przemyślanych. Wprowadźmy coś, zobaczymy co się stanie. Nie tędy droga. To co widzicie to forma eksperymentu ekonomiczno-społecznego. Takie eksperymenty przeprowadza się pewną ilość iteracji. Zmiana, badanie, zmiana, badanie i tak do uzyskania zakładanego efektu. Ryzykowne i kosztowne, szczególnie gdy układ regulacji jest bardzo wolny - niestety takim jest ogame. Tak naprawdę, należałoby przeliczyć w jakim …

• W sumie sam nie wiem po co na to poleciałem. Stało w układzie, także to chyba mnie przekonało. Pewnie teraz kolejna przerwa na dłuższy czas. Dnia 13-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mili [3 X] ________________________________________________ Krążownik 70.000 _________________________________________ Obrońca Antoszka [COMA] ________________________________________________ Mały transporter 475 Duży transporter 12.936 Lekki myśliwiec 738 Ciężki myśliwiec 269 Krążowni…

• Jeden dzień wolnego więcej, to jakieś chęci do gry powstały. Parę skanów i weszło. Pozdro dla 3 X i znajomych Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mili [3 X] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Optimus [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 10.524 Duży transporter 8.522 Lekki myśliwiec 18.158 Ciężki myśliwiec 177 Krążownik 391 Okręt wojenny 24 St…

• Tutaj to nawet jakiś zysk wszedł jak widzę... no nieźle nieźle. Oby więcej o/

• Brawo... przynajmniej Ty coś latasz u mnie to rdza na statkach, przeglądu nie chcą podbić

• Ten sam układ co ostatnio. W sumie to stało całą noc, ale nie chciało mi się lecieć w nocy. To wyspałem się, wstałem i poleciałem nad ranem. Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mili [3 X] ________________________________________________ Niszczyciel 15.000 _________________________________________ Obrońca termek [BNW] ________________________________________________ Duży transporter 150 Recykler 1 Sonda szpiegowska 427 Gwiazda Śmierci 26 Wyrzutnia rakiet 10.00…

• 28-06-2017 06:13:19 - Mili [Wiedzmini] - 836.11% Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mili ________________________________________________ Niszczyciel 15.000 _________________________________________ Obrońca termek ________________________________________________ Duży transporter 150 Recykler 1 Sonda szpiegowska 427 Gwiazda Śmierci 26 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 5.000 Ciężkie działo laserowe 100 Działo Gaussa 100 Działo jonowe 500 Wyrzutnia…

• Dziób noobie Bo Cię z sojuszu wywalę Gratulacje obrony.

• 18-06-2017 11:10:46 - Mili [Wiedzmini] - 296.76% Dnia 18-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mili ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Mirek87 ________________________________________________ Duży transporter 3.500 Lekki myśliwiec 2.987 Recykler 500 Sonda szpiegowska 13.357 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 3.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie działo laserowe …

• Tak na dobry początek po długim urlopie i przy zardzewiałej flocie. Trochę % do S&D wpadło, ale niestety za mało. Co do samego RW to jest ono wynikiem kontry. Ogólnie to odbudowy, chociaż straty minimalne. Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mili ________________________________________________ Krążownik 500.285 Lekki myśliwiec 2.619.963 Ciężki myśliwiec 38.346 Okręt wojenny 100.141 Pancernik 299.848 _________________________________________ Agresor Melchiot …