Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 47.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no ja tez cos wstawie. zlom niestety u obroncy wiec praktycznie nic niezarobilem na tym, ale co tam wazne ze bez sttrat danielo1988 vs. asiunia030890 [SPZ] ~ 1441.34% Dnia 09-02-2019 14:28:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor danielo1988 ________________________________________________ Krążownik 11.057 _________________________________________ Obrońca asiunia030890 [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Duży transporter 5.000 Statek kolonizac…
-
siemankO; ) Nie no nie jestem puszowka ani nic podobnego heh poprostu byłem zbyt na siebie wkurzony ze zamiast zrobić fs'a położyłem sie jak zawsze w kime (90% mych złomow na tym polegało ) Gratuluję sporego tankowania bo wyszło ci około 55kk dexu. Świat leci dalej a ja odrobie flotę i może w końcu zacznę ja złomowanie hahahahaahhaha
-
Witam. Raport jest w S&D ale poniewaz jestem osoba ktora uwaza ze taki % musi byc pokazany pozwalam sobie na wklejenie go tu d; niezawsze mozna mnie zlapac. pilnuje sie jak tylko mozna. lecz rutyna w jaka czasem wpadam strasznie mnie gubi... wystarczy kilka dni bez atakow a trace czujnosc a oto efekty ps. Wielkie gratki Agresorowi za wlot. dobrze ze flota cywilna byla w innym miejscu i wiekszosc surowcow zostala nietknieta heh Dnia 24-05-2018 01:42:30 następujące floty spotkały się w walce: Agre…
-
jak juz zaczynają spadać moony to znaczy ze i xantus robi się pusty. Zresztą widze sam co się dzieje. Niedługo będą spadać moony tylko po to żeby wogole coś zebrać. Ni zostało nic innego jak pilnować floty mocniej i przestawić się na górnictwo. Zwlaszcza ze lady kuropatwa musi odebrać pewien lot Pozdrawiam. Lataj cie tak dalej. Tylko z daleka od mych moonow
-
a ja sie zastanawiam czemu coraz mocniejsze te bunkierki ;/ i moja mala flotka nienadaje se na loty takie.... latajac tak niedlugo wszystko bedzie na urlopie lub idlaki ;/ a ja biedny niemam czym latac i bardzo juz na co latac wiec przestawie sie na eko chyba ;d
-
Witam. Budże się rano a gracz top 18 robi zwiad. 15 minut później leci na moona z wystawiona szczotkowanie flota. MiMo tego ze widzisiaj aktywność na 4 gali Nie cofa floty. 5 razy spowalnia flotę. Teleport przygotowalem juz 30 s przed wlotem. 5 s puściłem go. A oto efekt... dodam ze agresor zebrally z 300 do 400 rackow... cała akcja była na telefonie Dnia 23-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DWW [U-P] ________________________________________________ Okręt wojenny 1…