Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
To sie nazywa obrona a nie jakaś popierdółka za anty Graty Osama , przetapiaj, a Tobie swift lamko odbudowy życze, nie kończ bo za stary nałogowiec jesteś, a odrobisz w sekund 5 Także do roboty !
w góre rogi ,chce zobaczyć CYCKI ! Graty ,ale jak wróce to chce widzieć po 300 baniek zyskku a nie jakieś grosze na waciki Top mordo, a Zohanowi ekowcowi w takim razie odbudowy trzeba życzyć !
Sariel jak to nieprawda to olej go i nie odpisuj, też lubie pomarudzić i się pożalic jak dzwona wyrwe Moze sytuacja troche inna ale lepiej nie admin zamknie temacior
graty wyczucia Wiatrak, Dawidowi odbudowy, jak tak każdy dobry gracz kończyłbym po 1 złomie, to by znowu uni miało 2k graczy Wiecej motywacji, no albo powodzenia w realu !
Do kolegi wyżej : 1. Amstell to żaden mój kolega. 2. Taki jesteś mądry ,to poproś artiego o SS rozmowy ,którą zaczął ze mną prowadzić kiedyś jak leciałem na Malutką, i może bolku zrozumiesz czemu tak napisałem . Przypusczam, że może wtedy zrozumiesz. 3. w sojuszu macie JEDNEGO dobrego gracza - Diet Coke. A ty farmo pisząca możesz sobie płakać ile chcesz jaki to nie jestem, bo i tak mi to wisi DLA MNIE CAŁE LHiP to buraki ,no skille i TYLE ,jak Cie to boli, smaruj dupake ! Edit. Agresorowi przeto…
Sariel a Ty jakies przytulisko otworzyłeś, że wszyscy się sami tak pchają ? Gratsy obrony, minus jest ale warto było dla procentu. Silver może mniej mi będzie skrzynke skanami zaśmiecał , ale życze mu i tak odbudowy ,co zajmie pewnie pare chwil do reszty uni : Skończcie puszować Sariela
Nie ośmieszaj się nawet Dostałem 5 ,nie 15 gongów, i leje na to ciepłym moczem ,jak i na Ciebie, Nie czepiłem się Ciebie, naszła mnie ochota skomentowania KOLEJNEGO anty steka, nie moja wina, że większosć takich starć jest z Twoim udziałem, więc sobie nie dopisuj, chyba, że w ten sposób podbijasz sobie ego
Hahahaha trafił swój na swego hahahah nie mam pytań, bawiłeś sie kamo nie grą tylko ANTYMATERIĄ ,to teraz ktos równy Tobie zabawił sie z Tobą tak samo Jesteście siebie warci, i nastepne "ST" które nie powinno tu miec prawa bytu Atakierowi SzO
Gratki podstawki dla Konia A mowiłeś Bony ,ze sie [ciach] lata z fona Odbudujesz raz dwa ,top i tak masz dobry Moderator RevenGee: Upominam za wulgaryzm.