Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
New top 2 Antares Calineczka [Exp] vs Moonmaker---> 83.457,611% + 12.172,244%
olszyn4 - - Hall of Fame
Posthahahaah Nazz śmie komuś pusze wytykać hahahah dobreeee Pochwal sie kolegom lepiej jak konta na Cygnusie kupowałeś i to od moich znajomych, a potem się napawałes przyrostami z dupy Tak żałosnej osoby jak Ty Nazz nie widziałem, żal Ci dupe ściska, że ktoś puszuje się lepiej niż Ty hahaha chociaż jak dla mnie król puszu jest tylko jeden i nie masz w tym temacie ŻADNEJ konkurencji Nie pozdrawiam Cie bo u innych w oku drzazge widzisz, a u siebie BELKI nie zauważyłes
-
TOP 1 ACS - longaba [RLR] & Terror [RLR] vs. Darth Mocny (A: 8.295.694.000, O: 36.412.850.500) - 256958.24%
olszyn4 - - Hall of Fame
PostGraty Terror lamo, widac jak szybko sie potrafisz podnieść i jak grubo nabroić top szybko i czekam na cuś większego, chociaż może byc ciezko Longabie również GZ sie naleza ,nie ma jak udana sojuszówka na takim poziomie ! Piona !
-
mrau [MRUCZKI] & [#1] StoorM [MRUCZKI] vs. Kocak75 [RMN] - 2903% / wyliczanka!
olszyn4 - - Starcia Libra
PostOoooo i webber powiedział co wiedział Dziwne, że komentujesz STeki innych i to z wyższością, ale tylko wtedy jak sam coś klepniesz Klase masz, to ją pokaż zamiast wrzucać swoje tęgie rozkminy królu KFZ Pozdrowienia
-
mrau [MRUCZKI] & [#1] StoorM [MRUCZKI] vs. Kocak75 [RMN] - 2903% / wyliczanka!
PostHehehe co moje oczy widzą Tez mi sie stare czasy przypominaja, chociażby Cygnus Mruczki zawitały i mimo, że ten sojusz na większosci uni miał raczej krótkie epizody, to kibicuje wam chłopaki, zerkam czasami i przyznam, że czekam na wiecej akcji w takim składzie Nie dajcie się złapac i wio do przodu
-
ACS : bejot [Br-n] & MASTER YODA [Br-n] & zbirek [Br-n] vs. cybul [XXX] ~ 1030.83%
PostCzy to Xal czy Libra, Cebulak dobrze zaorany Super, topimy i lecimy dalej
-
#ACS: Kanade [SET] & york [SET] & Mord [ADDICTED] vs. Antyk [LHiP] - 3279%
PostMialo byc pozdro dla szefa i co ? oszuscie Ty, top na lataje, szczególnie mi sie podoba bo i Mordzik sie zalapal Super pany, czekam na wiecej na emigracji
-
[PonyClub] John Rambo & Satana Klaus vs. [ADDICTED] Sudim ~ 1747.56%- PB ACS SpeedUni
PostSienio napisał wszystko w temacie Można tylko dodać Sudziu, że lama jesteś Pozdrowienia dla reszty bandy.
-
A pamietasz Sieniu co wujek mówił ? Jak na razie sprawdza się co do słowa. Gratki Kanada mordo, nastepnym razem wachlarz telefonów dostaniesz za brak pozdrówek !!! A benbnowi nic, za takie zachowania jak dla mnie to kij do d**y Wróce mordo to zrobimy tam roszady , trzymaj się tam i pilnuj tego ambarasu !