Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Siema wariaty, ja również wezmę udział, ale wpiszę się po południu na spokojnie Fajne propozycje tu dajecie, ale jeszcze lepiej jakby dafi napisał co myśli, skoro ma najmniejszą flotę chyba I oczywiście drużynowoooooo
Oj Opa, o Bożym swiecie się zapomniało starość nie radość, chociaż tyle, że sie wyzbierałeś. Jak masz z czego to SzO oczyiwście, jak trzeba sojek pomoże. GHOSTOWi graty wyczucia się należa, szukaj dalej a na pewno jeszcze cuś trafisz
Panie Toadie, to się nazywa robienie ludzi pod h....a brzydko pisząc Oczywiście, że możecie więcej tylko nie chcecie Ja zostaję przy swoim i udziału nie biorę, do widzenia, idę stąd bo nie lubię jak po raz ktoryś GO czy mody grę chcą popsuć.
To mogła być bardzo ciekawa rozgrywka za równo pod względem drużyn jakie się początkowo wyklarowały, jak i miałem nadzieję, przełamania "lodów", czy nawiąznia nowych znajomości, no ale niestety, nie jest dane nam się pobawić
Tak tylko pytasz? a słyszał Pan, że nadgorliwośc jest gorsza od faszyzmu? Poprosiłem Toadiego, aby ten dowód przedstawił, Pan również go nie przedstawia, pisząc tylko o tym co możecie zrobić i skąd macie informacje Poza tym, niegrzecznie jest odpowiadać pytaniem na pytanie Pozdrawiam
Graty lamo, teraz widzę, że rzeczywiście odrabiasz Tylko na tym nie stopuj, chce widzieć więcej bo Cię stać na to Ale wielkie minus za brak pozdrowień do naSTępnego. Obrońcy odbudowy
4. Proszę nie kłamać i nie wprowadzać innych w błąd, że nie mieliśmy dowodu na atak. Nigdy nikogo z S&D nie usunęliśmy bez potwierdzenia ataku. a jaki miał Pan dowód proszę mi napisać??
Ruda się przyznała do błędu, ale Toadie chyba udaje, że tego nie widzi. Gdyby Zła nie została wprowadzona w błąd przez członka teamu, nie byłoby całej afery, więc może zacznijcie najpierw na swoje błędy patrzeć panie admin, a nie ciągle blachować nasze prośby.