Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czyli Adasiu, mozna powiedzięc, że Raven Cie wyfarmił, a przynajmniej surkę od Ciebie Graty starcia mordeczko, masz nochala do tych STeków Top na zabawki i ciśniemy dalej
-
Parę życzonek, mam nadzieję, że się spełnią Dedy dla Kutra, bo urodził mu się synek Pozdrowienia dla nalepszego N-A, Memka, Maria lamki, Mohera, Prentkiego, Uszata, Lodzika, Złej, Barego, Graviego ,Szywro, Bake'a i Sienia Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [N-A] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 257.633 Ciężki myśliwiec 379 Okręt wojenny 2.071 Pancernik 30.646 ___________________________________…
-
Tym razem dedy dla Pedro Poza tym standardowe pozdro dla najlepszego N-A, Memka, Mervina, Mohera, Maria, Skannera, Uszata, Lodzika, Złej, Kutra, Bake'a , Sienia, Bory, Bolsika Marcina co się nawet nie przywita i reszty bandy Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [N-A] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zden [J4F] ________________________________________…
-
Wróciłem Pozdro dla moich urlopowiczów z N-A, Memka, Mohera, Skennera, Bake'a, Sienia, Kutra, Złej, Uszata, Lodzika i Jufci Bunkier zaorany. Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [N-A] ________________________________________________ Mały transporter 60.500 Ciężki myśliwiec 390 Okręt wojenny 1.824 Lekki myśliwiec 270.840 Krążownik 46.304 Pancernik 40.688 _________________________________________ Obrońca Hammer [TEREFERE] _______________________________…
-
Adasiu mój drogi, piszemy SithOM, nie "ą" Się czepiłem Obi graty, w samozachwyt nie popadnij Obrońcom bunkrownikom SzO.
-
Malack [WINTER] vs. Balagan [FIRST] ~ 44733.21% | 17136.78% | 6474.55%
olszyn4 - - Starcia Libra
PostHohoho widzę dalej się grubo lamko rozbijasz Forma level high jak prawie zawsze, top na kryjówki i cisnij dalej
-
Top 5 ACS: Cayin [one4one] & Zielony [one4one] vs. sejo [OUT] --- 51.779.04 %
olszyn4 - - Starcia Wasat
PostOj Sejo Sejo, gdzie Cie jeszcze nie doapdli ? Życzę szybkiej odbudowy, atakierom graty, tak jak napisaliście, zdecydowanie więcej w tym finezji niż w BFSie
-
Vegitto [M L] & Method [M L] & Arth [M L] vs. Poke [SITH] - 37 193,50%
olszyn4 - - Starcia Spica
PostHeheh graty dla Veggito za znalezienie. Tobie Poke życzę odpoczynku w Grecji i powodenia w realu, chociaż wiem, że i tak na zime wrócisz, nie tą to na następną Pozdrowienia.
-
moherowy beret [WINTER] & markus [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. Ekurox -----> 2231 %
olszyn4 - - Starcia Libra
PostGraty Moher, w porządku wypasik Gęsi Topic i męczyć dalej ! Pozdro
-
Nawet Stysia sie wpisała No Asiu, miałem nadzieję, że to jednak nie nastąpi Po pierwsze gratuluję starcia, zacne. Po drugi, wielce ubolewam i życzę SzO Dziadzi, bedzie chciał to pomożemy i stanie na nogi Po trzecie to dzięki Aśka za wszystko na tym uni, zaczęło się mało kolorowo,ale teraz cieszę się,że mieliśmy okazję pogadać i odkryć nawet naszych wspólnych znajomych Drugiego takiego top un mieć nie będziemy, odpoczywaj i wracaj na jesień, będę czekał Mała