Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 280.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Klasycznie bez udziwnień aktywka tylko na moonie u tego Pana, skan, lot, boom, oczywiście jakna zlosc obrońca wszedł chwile po starciu i zaczął wiosłować reckami ale większość złomu i tak przytuliłem ja pozdro dla całej ekipy Hordy, dla znajomych z Nemesis, i całego buddy FOR THE HORDE Dnia 18-07-2018 20:03:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [wkw] ________________________________________________ Krążownik 2.760 Okręt wojenny 1.265 Pancernik 300 ___________________________…

• ahh graty przetapiaj na wiecej cyferek, ich nigdy za wiele

• Przedewszystkim obrońcy SZO Piękny wlot gratuluje zysku panowie, wyluzujcie troche bo zaraz nie bedzie nic w topce na co moznaby poleciec

• Graty Panowie szkoda że fsowałem bo chętnie bym coś dorzucił. Pięknie weszło a teraz na cyferki przetapiać Cytat od Inkfernus: „Gratuluje wyczucia... Co do pyskowek, to widzialem logi rozmow, wiec kolego popatrz na siebie bo wydaje mi sie ze to Ty wskoczyles do Uni i zaczales pyskowki i prowokacje. W S-G nikt na botach nie lata. Masz watpliwosci. Wyslij ticketa a nie morda szuraj. Pozdro dla kumatych. Nie dla pusherow i multikonciarzy! ” To niech ci kolega całą rozmowę wyśle bo dostał złoma i je…

• Witam wszystkich na tym uni, w sumie pierwszy stek tutaj flotka stała sobie, to stwierdziłem że czas spróbować ją podnieść w reckach i udało się pozdro dla całego buddy, znajomych i oczywiście dla sojuszników z Hordy [ciach] FOR THE HORDE!! Dnia 14-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [Horda] ________________________________________________ Krążownik 2.756 Okręt wojenny 1.267 Pancernik 137 _________________________________________ Obrońca Lece Bo Chce [SFORA] …

• Graty Barry a ja zły i niedobry chyba jeszcze dok walnąłem stał .. to już nie stoi Dnia 14-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [Horda] ________________________________________________ Mały transporter 300 Krążownik 950 _________________________________________ Obrońca Harvey Specter [AxP] ________________________________________________ Mały transporter 378 Duży transporter 38 Lekki myśliwiec 329 Okręt wojenny 21 Recykler 1 Sonda szpiegowska 76 Bombowiec 2 Ni…

• Graty lamko oby więcej i przetapiaj na stateczki FOR THE HORDE

• Nie chciało mi się spać, stwierdziłem że dzisiaj nocka Historia dosyć krótka, zauważyłem aktywkę na planecie pare us ode mnie, falanga, leci atak obrońcy dosyć pełnym składem floty no i w skrócie wyliczenie z falangi, skan i lot poniżej widać efekt pozdro dla wszystkich znajomych z Spicy, Wezn i Belki i ofc całego discord FOR THE HORDE Dla bardzo sympatycznego obrońcy SZO i miłego urlopu Dnia 12-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurus [HORDA] ______________________…

• graty lamkoo Super Moderator Ruda:proszę bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi

• Cytat od Inkfernus: „Co do tego bana zagadka rozwiazana, ponoc dostal go za "naduzycie zwiazane z falanga"... Ja sie pytam jak mozna naduzyc falangi???!!! ” no i nadal nie wiadomo jakim prawem taki ban bez urlopu.

• Starcie śmierdzące, nie wiem czy serio wyskanowałeś wcześniej czy nie, nawet jeśli po tym jak wszedł na ban - co za róznica też bym leciał. Nie zmienia to jednak faktu że bana dostał bez urlopu, nadal nie wiadomo za co. Na teraz nadal nie może zalogować na konto bo ma informację że nadal na banie, a w ogame widać że bez bana. Wczoraj zgłoszone do GO. Na ircu jeden z GO na informacje o tej sprawie stwerdzil tylko że 'gdzie ma słać atak?' no sory. Procent ładny ale co z tego....

• Graty lamko oby więcej ttakich

• Graty przetapiaj i wio w stocznie For the Horde !

• Klasycznie skan i boom FOR THE HORDE Dnia 16-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurus [HORDA] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca pyzdra454 [MDL] ________________________________________________ Duży transporter 8.391 Recykler 307 Gwiazda Śmierci 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Zurus [HORDA] ___________________________…

• Klasycznie skan i boom pozdro dla wszystkich znajomków FOR THE HORDE Dnia 16-06-2018 17:20:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurus [HORDA] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Diamante [S-W] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 1.879 Lekki myśliwiec 10.412 Ciężki myśliwiec 3 Okręt wojenny 505 Recykler 1.317 Sonda szp…

• W sumie starcie klasycznie, skan i boom pozdro dla całej ekipy i znajomych FOR THE HORDE Dnia 09-06-2018 18:43:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurus [HORDA] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca PhoenixFromTheAshes ________________________________________________ Mały transporter 1.361 Duży transporter 10.961 Ciężki myśliwiec 6 Recykler 1 Sonda szpiegowska 70 Wyrzutnia rakiet 4.647 L…

• Kurde dawno mnie tu nie było, ale nic się nie zmieniło Takie tam parę minut, skan boom Pozdro dla znajomków i całej ekipy Hordy FOR THE HORDE Dnia 05-06-2018 01:03:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurus [HORDA] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca StarLord ________________________________________________ Mały transporter 26.175 Duży transporter 5.225 _________________________________________ Po bitwi…

• nudny sie robisz tylko caly czas ST i ST walnalbys cos nowego

• Graty incek ładny zysk. Baryła kiedy te wolne bierzeesz ?

• Graty Panowie aż miło oglądać takie starcie, gratuluję !