Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 280.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ponczo aka Żurku gratuluje wlotu bo zysk fajny i cieszy nawet pomimo nie zebrania całego złomu, dodając od siebie dodam tylko, że gdybyśmy chcieli to byśmy dokładnie wyliczyli ale tak jak ci pisałem nie chciało nam sie a cała akcja to wysylanie sond na hurra jedyne co to ja pance dla uwarygodnienia lotu wysłałem, 150k dexu to nic Możesz nam wierzyć że gdybyśmy poważnie chcieli ci to strącić to by się dało i to niewielkim kosztem, ale siedząc w pracy nie chce mi sie w takie rzeczy robic. Przypomn…
-
@piwofil widzisz tyle że w momencie jak my zaczeliśmy grać to S-G miało przewagę, my przejeliśmy pare kont z nemesis właśnie. A to ze s-g nie pilnują flot, i na moment jak zaczeliśmy grać to oni mieli przewagę siłową, to teraz jest z deczka odwrotnie. Aktualnie bolączką każdego uni jest szybkie wyludnianie się, w końcu jeśli co miesiąc nowe uni robią to ktoś dostaje złoma i idzie na nowe.. kiedyś grało sie na jednym odbudowywało flotę po złomie i grało dalej bo na tym ta gra polega. Niestety wię…
-
Kontrola wykonana, flota zarekwirowana, dziękuje dobranoc obrońcy szo Hammer nie łam się tobie tez KIEDYŚ uda się coś ustrzelić Dnia 31-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [KoJaK] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Okręt wojenny 2.056 _________________________________________ Obrońca Star Lord [G-Z] ________________________________________________ Duży transporter 479 Lekki myśliwiec 1.969 Krążownik 2 Okręt wojenny 9 Recykler 76…
-
Gratuluje wlotu ładny zysk jest co przetapiać, obrońcy szo. Widzę również że ktoś jawnie nie potrafi sobie odpuścić ciężko uważać że nie latasz od fs do fs skoro połowa przyrostów w zniszczonych to próby moonowe (proba moonowa to okolo +6700/proby) Co nie zmienia faktu że w koncu coś weszło: ) gratuluje raz jeszcze
-
jak sie cele skończą, to soj podzielimy na 2 i bedziemy po sobie a co
-
Cytat od revoutz: „troche poplakalem ale dobrze ze ty sobie wziales , noce temu stal ale przez gale mi sie nie chcialo, a teraz jak sie zblizylem z telepami to juz nie ma targeta brawo ” ja na neigo przez gale lecialem wlasnie wczoraj czy przedwczoraj, i zalogowal chwile przed dolotem takze ciesze sie ze teraz weszlo
-
Historia w sumie klasyczna skan lot boom troche zajeło mi organizowanie recków bo wracały jescze z poprzedniego ST, także lecąc tylko 2100recków miałem ale reszta niedługo wracała zaraz po wejściu we flote pixela dla obrońcy szo, chociaż parę razy już go afk widziałem, to musiało sie tak skonczyć - ja się cieszę że to w moich reckach wrócił Pozdro dla całego soja, buddy i znajomych @Cztery lamo xD budizk głośniejszy sobie ustaw @Neferet Nie było trzymania kciuków no ale trudno for.... for..... F…
-
(1900) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 38.000.000. Na polu zniszczeń [2:346:7] znajduje się 24.226.000 jednostek metalu i 9.395.800 jednostek kryształu. Flota odzyskała 24.226.000 jednostek metalu i 9.395.800 jednostek kryształu. fakt nie zauważyłem ze nie zaznaczylem ze zbiorka z api. ale i tak duzych roznic nie ma odbudowy zyczę
-
pozdro dla znajomych buddy i soja for....for.... FOR THE HORDE ! Dnia 21-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.000 Okręt wojenny 749 Pancernik 300 Krążownik 1.500 _________________________________________ Obrońca Puchaty [EoA] ________________________________________________ Mały transporter 1.308 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 2.645 Krążownik 50 Okręt wojenny 400 Recykler 230 Sond…
-
I to znów ja z jakimś miernym procentem Klasycznie skanik ale wyjątkowo była też akta na planecie, trudno minut brak ale lece, co sie okazało, wlot wszedl a akta dalej sie pali Obrońca chyba zapomniał autorefresha wylaczyc stało i nie stoi Pozdro dla całego soja KoJak znajomych buddy i innych lamek, @tyrion buduj że tą flotę for......for...... FOR THE HORDE ! Dnia 21-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zurekiv [KoJaK] ________________________________________________…
-
Graty Panowie ładny zysk i znow w stocznie a obrońcy - > Jeśli naprawde koniec to powodzonka ale zycze powrotu i szo