Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 280.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ulissess: „@Barry zmień sobie tą stopkę, bo co chwila mi tam myszka zjeżdza żeby zobaczyć co wraca A tak w ogóle to ” Panie to już nałóg na izbę wytrzeźwień go
-
Małe niedzielne latanie z nadzorem samej @Neferet oczywiście swoją dolę za locik dostała a dla mnie troche przewietrzenie pancków pozdrawiam w szczególności @Spamek za te wspaniałe teorie spiskowe, i cały sojusz kojaków znajomych, buddy, dostawców paliwka i oczywiście moje Multikonto @tyrion youtu.be/WsKZd8Y5RvI?list=PLY2XsG9_lPwmwZfAWGAyZmB_Ue-a50Abq Dnia 24-02-2019 11:55:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurekiv_KupieDEX [KoJaK] _______________________________________________…
-
Przypominam że ów obrońca przeniósł się tam, bo kilkukrotnie z lemurem próbowaliście/ściągaliście mu księżyce Tylko nie umiałeś akcji skończyć a teraz piecze no cóż. @kermit @Kermit TMP bo nie wiem które wkoncu . widzę że zacząłeś odbudowę !! super
-
Cytat od Nightmar3: „Panowie gratulacje skasowania mojego dawnego konta . Za pierwszym razem jak Tyrion skasowałeś Lord Zenith już przypuszczałem, że to kwestia czasu kiedy go dorwiesz . Pięknie się przywitał z Wami na początku i pięknie skończył - nie wiem czy gra jeżeli tak to SzO bo dobre eko zostawilem. Gratulacje wytrwałości. Panowie gratulacje jeszcze raz. ” Dosyć się pilnował, bo z 50kk dexu juz przepapiłem na niego przed starciem. Dziwne było to że nie logował a następnego dnia napisał ż…
-
Dzisiaj w sumie klasycznie, BFSik. Od paru dni zauważyłem że obrońca zdaża się że nie odbiera FSów, i dziś od rana obserwowałem czy zalogował. Jednak aż do teraz do momentu jak piszę tego posta - nie zalogował. Może odpowie coś jak już zajrzy Nie chce mi się szukać, ale wydaje mi się że to jakieś wysokie TOP SOLO Do brzegu... pozdrowionka dla znajomych @tyrion lamko twoja sonda zniszczyła mi PH ! @jufcia lamko, to co wirtualnie? no i oczywiście całej reszcie lamek @Barry @agawa @Gacha @Neferet @…
-
Graty lamko pushuj sie pushuj bo ci uciekam powoli
-
@Kermit TMP nooo sondy a raczej ich ilość robiła wrażenie Mimo wszystko mam nadzieję że jednak zostaniesz i będziesz dalej grał
-
Witam wszystkich, zebraliśmy się tu by powitać nowe TOP 1 ACS Historia dłuższa niż zwykle, ale skrócę: Obserwacja, Niszczenie, Falowanie, Pilotowanie Szczególnie dziękujemy @Neferet za pomoc z falami czyszczącymi przy niszczach oraz @tadejro303 za niszcze na drugi księżyc Cytat od Tyrion aka Paróweczka: „Pozdro dla buddy, Kojaków, różowych multi paróweczek (Zurekiv :*) i największych puszerów ballatrix tfu...Żabie życzę Sz.O. ” Żurek: Pozdrowienia dla znajomych w szczególności moją różową parówe…
-
Pozdro dla znajomych i mojego multi Tyrionka latajcie więcej lamki Obrońcy również życzę powodzenia na innych universach, bo podobno już na bellatrix nie wraca, także SZO nie życzę. BOOOOOOOM ! youtu.be/JfvBbI8qyEQ Dnia 09-02-2019 -:-:- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zurekiv_KupieDEX [KoJaK] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Krążownik 20.658 Pancernik 8.144 Lekki myśliwiec 322.420 Niszczyciel 6.334 Sonda szpiegowska 2 ______________________…
-
30-01-2019 05:31:21 - ZurekIV [Yennefer] - 289.09% Dnia 30-01-2019 05:31:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZurekIV [Misfits] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 154.151 Ciężki myśliwiec 9.048 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 400 _________________________________________ Obrońca DAREK ________________________________________________ Duży transporter 1.200 Sonda szpiegowska 48 Satelita słoneczny 1.500 Wyrzutnia rakiet 37.000 Lekkie działo laserowe 396 Cię…