Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 172.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Topka jak i rekordy zostały zaktualizowane, przepraszam za tak długą przerwę ale miałem sporo roboty na uczelni jak i sporo prywatnych rzeczy do ogarnięcia dzisiaj w sumie pierwszy dzień w którym mogłem siedzieć i nadrabiać zaległości na forum a że było ich trochę to trochę mi zeszło. Część starć podrzuconych od @buleon 'a nie wchodzi w próg, przejrzałem wszystkie 22 strony starć żeby uzupełnić wszystko. Idąc za ciosem wszystko zaktualizowane więc nie będzie dużo roboty a co za tym idzie aktuali…

• Też dzisiaj uszczknąłem tego tortu, Dzieki Shade za zielone światło Gratki starcia przetapiaj na kopalnie bo słabe eko Pokonanemu SzO Dungeon Keeper [Sprite] vs. buleon [Minionki] ~ 1688.74% (Ukryta treść)

• Zlot Xanthus 2019

Dungeon Keeper - - DiD Xanthus

Jakoś w zeszłym roku zebrało się sporo osób z różnych sojuszy nikt na nikogo nie pluł, nikt w temacie o zlocie nikogo nie obrażał, szkoda że w tym roku chamówa musiała wejść na salony. Zapraszam jak ktoś ma blisko, fajna atmosfera, piwko, kultura

• Witam pierwsza wpadka zaliczona to czas na pierwszy wjazd, mało bo mało i przez przypadek bo sim źle policzyć padło mi więcej niż pokazywało Pozdrowienia Dla @Miikuu , sojuszu Sprite z Xanthusa oraz znajomych. Dnia 18-05-2019 16:51:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DiKej ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 5 _________________________________________ Obrońca Frich ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki …

• Bardzo ładna seria dzisiaj a ostatni tydzień dla Spritów, Gratki starcia i dzięki za cynk postawie se kopalnie (Ukryta treść)

• Top 10 Solo 3lQRqUu.png 1. pavciosz [Minionki] vs. Ilusioon [Heheheee] | 1 171 920.83% Straty agresora: 20.592.902.000 Straty obrońcy: 160.388.375.000 Data starcia: 1 Gru 2020 xUl5vqd.png 2. pavciosz [Minionki] vs. Dungeon Keeper [Sprite] | 547 976.64%% Straty agresora: 20.290.491.000 Straty obrońcy: 64.756.787.000 Data starcia: 4 Paź 2020 u0Kq9T8.png 3. trampek [Minionki] vs. Wujo [N-D] | 484 253.24% Straty agresora: 17.200.864.000 Straty obrońcy: 58.973.343.000 Data starcia: 4 Kwi 2020 4. Shad…

• 18-04-2019 02:54:05 - Dungeon Keeper [fioletowi] - 177586.2% (Ukryta treść) Dziękuje całej mojej drużynie za zaangażowanie i fajną atmosferę. Walka ramie w ramie ponad podziałami zawsze spoko. Wiecej raportów nie mam

• Witam, dawno mnie tu nie było. Lot spokojny zbieranie złomu pełne emocji xD Generalnie fajnie że udało się wykręcić tak duży % składem czysto Spritowym. Pozdrawiam sojusz Sprite, znajomych a w szczególności @Neferet oraz @Marsjaner Pokonanemu SzO bo to na pewno nie koniec jego zabawy z Ogame, szacunek za postawę. Cytat od Shade: „Pozdrawiam Sprite, a w szczególności naszych nowych graczy, mam nadzieję że współpraca będzie owocna. Udało się wykręcić całkiem ładny procent do S&D ” India-sprite-fou…

• Wszystko czego nie miałem 0 wpisałem na siebie, teraz macie co pobijać to się zgłaszać i pobijać moje niesamowite rekordy xD

• [NM] 06.04.2019 05:27:07 - Dungeon Keeper [fioletowi] - 313,9% (Ukryta treść) [NM] 06.04.2019 05:27:00 - Dungeon Keeper [fioletowi] - 276,74% (Ukryta treść) 07-04-2019 04:04:59 - Dungeon Keeper [fioletowi] - 501.82% (Ukryta treść)

• Witam, widząc że temat trochę podupadł gdy ciastek odszedł od ogame'a dogadałem sie z Neferet i poprowadzę ten temat. Na dniach powinien sie pojawić temat jeżeli wiecie że jakieś wasze rw nie zostało wpisane napiszcie w tym temacie ułatwicie mi start

• 20-03-2019 01:02:49 - Dungeon Keeper [fioletowi] - 6426.2% (Ukryta treść)

• witam wszystkich nie powiem dziwne starcie, wiele razy skanowałem gracza nigdy nic nie było, dzisiaj w nocy skan i jest, całkiem puste dtki stoją i się kurzą a na deser po wejściu STejka znalazłem to co trampki miały wieźć. Obrońcy Pozdrawiam sojusz Sprite, znajomych, drużynę fioletowych, @Neferet @Marsjaner @Dill Cieszymy sie że wróciłeś @nomada Duuuużo zdrowia! I fajna nuta na dzień dobry [ciach] Dnia 20-03-2019 01:02:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dungeon Keeper [Sprite] _…

• Pozdro sojusz rozgrzewka przed SD xD Dungeon Keeper [Sprite] vs. Chief Orb ~ 207.45% (Ukryta treść) Dungeon Keeper [Sprite] vs. Chief Orb ~ 278.07% (Ukryta treść) Dungeon Keeper [Sprite] vs. Zwiastun Mroku [TEST] ~ 1126.96% (Ukryta treść)

• Powodzenia wszystkim ! wielu duzych % i dobrej zabawy przez miesiąc

• Rekordy nie będą wyglądały na zrobione w połowie jeżeli będziecie zgłaszać rekordy polecam mobilizować graczy z sojuszu czy buddy żeby dołączali do zabawy.

• Dungeon Keeper Sprite [Sprite] GG - brak jeżeli chodzi o komunikacje preferowałbym stworzyć konfe na discordzie Flota: Lekkie Myśliwce: 1761 Ciężkie myśliwce: 541 Krążowniki: 19260 Okręty Wojenne: 20021 Bombowce: 0 Niszczyciele: 0 Gwiazdy Śmierci: 31 Pancerniki: 0 Proszę o nieumieszczanie mnie w drużynie z graczami z sojuszu Sprite [Sprite].

• @buleon przepraszam byłem pewny że wpisałem tak to jest jak się wpisuje zaległości, dzisiaj uzupełnię około 14

• Witam, dawno mnie tu nie było, obrońca od jakiegoś czasu nękał mnie skanami, pewnego wieczora strzelał co pół godziny zamiast sprawdzić aktywki -.- no ale tym razem skanując galaktyke patrze stoi dofarmy dt nie wierzylem że wejdą lot niespokojny kolega chyba ustawil sobie ladnie transporty zeby robily aktywki. Zyczę SzO !!! Pozdrawiam cały sojusz Sprite, znajomych Dedykacje dla niedowiarka @Scofield u9 cytując z Discorda Cytat od Scofield u9: „Nie wrzucaj nam gowien Odszczekuje ” Pozdrowienia le…

• Szkoda Freak SzO pociechą że to chyba dopiero druga wtopa