Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie, kraj o który pytam nie leży w Afryce
-
Bigot Morze Kaspijskie, to morze tylko z nazwy Państwo to ma 11 Świąt Narodowych, niektóre z nich są ustanowione ku pamięci ważnych historycznych zdarzeń w tym niedużym kraju m.in. ludobójstwo i kataklizm.
-
Uzbekistan by mi bardziej pasował
-
Bułgaria i nie wiem o kogo mogłoby chodzić
-
Chodziło o Gabon, ale Kenia spełnia wymogi zagadki, więc uznaje
-
Legia Warszawa
Sheldon - - Piłka Nożna
PostPo 33 minucie już liczyłem na rekord
-
Z tego co się orientuje to Australia ma dużo niższy procent produkcji energii ze źródeł odnawialnych, chyba, że udowodnisz Podpowiedź w tym Państwie wynosi nieco ponad 1 000 metrów
-
Jedno z bogatszych państw w swoim regionie, produkcja energii odnawialnej w tym kraju ponad 70 %. Kraj nie leży w Europie, ani Amerykach.
-
Hm, Estonia i Dania?
-
Czad E: spóźniony
-
Oczywiście Twoja kolej
-
Państwo powstałe na skutek rozpadu dawnego Imperium, pozostałością po tym jest drugi język urzędowy. Dominującą religią jest Islam. Domena internetowa jest identyczna jak jednostka z układu SI.
-
Geograficzny!
PostW sumie to dwa różne miejsca jednak należą do rysunków Nazca, ale zadaj coś. Mógłbyś wymienić jeszcze jedno miejsce z innego kontynentu
-
Geograficzny!
PostProszę wymienić dwa miejsca na Ziemi, w których znajdują się rysunki, "widziane" z nieba.
-
Geograficzny!
PostWostok
-
strzelam Chiny?
-
Liga typerów - dyskusje
Sheldon - - Piłka Nożna
Posta, rybka czy ktoś kopiuje czy nie, żadnym dorobkiem intelektualnym to nie jest Jak ktoś w zabawie kopiuje zamiast typować trudno widocznie daje mu to więcej powodów do radości.
-
Nepal
-
Państwo Franków, a monarchia na jego terenie to Monako?