Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 498.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wymiana prób moonowych

Sheldon - - DiD Kalyke

Witam, szukam kogoś do wymiany prób moonowych. Szczegóły PW. Nick: Sheldon PS tylko sondy szpiegowskie wchodzą w grę

• środa, 15 czerwca 15:00 Rosja 1-1 Słowacja 18:00 Rumunia 1-1 Szwajcaria 21:00 Francja 2-0 Albania czwartek, 16 czerwca 15:00 Anglia 2-0 Walia 18:00 Ukraina 2-0 Irlandia_Północna piątek, 17 czerwca 15:00 Włochy 1-0 Szwecja 18:00 Czechy 0-1 Chorwacja 21:00 Hiszpania 1-1 Turcja sobota, 18 czerwca 15:00 Belgia 1-0 Irlandia 18:00 Islandia 1-0 Węgry 21:00 Portugalia 1-2 Austria Mecz punktowany x2 czwartek, 16 czerwca 21:00 Niemcy 2-1 POLSKA

• piątek, 10 czerwca 21:00 Francja 3 – 0 Rumunia sobota, 11 czerwca 15:00 Albania 0 – 2Szwajcaria 18:00 Walia 1 – 2 Słowacja 21:00 Anglia 2 – 0 Rosja niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja 0 – 1 Chorwacja 21:00 Niemcy 1 – 1 Ukraina poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania 3 – 0 Czechy 18:00 Irlandia 1 – 2 Szwecja 21:00 Belgia 0 – 1 Włochy wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria 3 – 1 Węgry 21:00 Portugalia 2 – 0 Islandia Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 Polska 1 – 1 Irlandia Północna

• Wątpię, żeby obrońca zespołu drugiej części tabeli serie B był kandydatem do gry w reprezentacji. Wawrzyniak do końca swojej kariery będzie grał w reprezentacji rzadziej lub częściej, gorzej jak ją zakończy, bo kto wtedy będzie LO

• Legia Warszawa

Sheldon - - Piłka Nożna

Źle się wyraziłem, chodziło mi o wzmocnienia, tzn. konkretny transfer. Lewczuk i Piech to poszerzanie kadry. Szkoda, że Borysiuk(za darmo?) nie wrócił. W takim razie mam nadzieję, że ten Brazylijczyk wykuruje się i jeszcze da sobie szansę. Nie powiem, ale podczas debiutu już uwierzyłem, że to strzał w 10. Jeśli to prawda z Bereszyńskim to obowiązkowo jeszcze jakiś prawy obrońca do uzupełnienia. Piłkarsko drużyna nie straci, bo Broź pokazał, że na razie jemu należy się miejsce w jedenastce. Prawi…

• Legia Warszawa

Sheldon - - Piłka Nożna

Legia Warszawa - Saint Patrick's Athletic FC Łatwiej chyba nie mogło być. Ciekawe czy będą jakieś wzmocnienia jeszcze, czy to koniec transferów. Czy Guilherme będzie wypożyczony na ten sezon? Jeśli tak to czy ktoś się orientuje jak z jego zdrowiem?

• Znani i lubiani ludzie

Sheldon - - Nauka

Nie sprawdzałem, ale strzelam, że Franz Beckenbauer

• Awans na Mundial byłby(będzie) sukcesem. Nie uważam, żebyśmy zasługiwali na awanse bez problemów. Nie mamy "złotej" generacji jak Belgowie, pojedyncze gwiazdy nie gwarantują sukcesu. W większości europejskich reprezentacji się tacy znajdą, tak samo jak zawodnicy najmocniejszych lig europejskich. Czy trener Nawałka jest potrzebny tej kadrze? Nie wiem, ale na pewno dobry psycholog. Co do młodzieży to może idzie im gra, ale z rówieśnikami i to też nie są jakieś topowe drużyny. Poszczególni wyróżnia…

• Selekcjonerem został Adam Nawałka. Sukcesów życzę, oby dał mi powody do bicia się w pierś. Nie bardzo mnie ten wybór przekonuje, obawiam się powtórki z ostatnich lat. Nie wiem jak z kwestią klubu, ale prawdopodobnie odbije się to Górnikowi czkawką, przykładu daleko szukać nie trzeba.

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Dokładnie

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Pewien obiekt w swojej kategorii jest największym powierzchniowo na świecie oraz najwyższym i najdłuższym w Polsce. Co to za obiekt i w jakim mieście się znajduje?

• To ja zadam takie pytanie, czy selekcjoner, niezależnie kto nim zostanie, powinien powoływać na mecze o stawkę zawodników grających regularnie prezentujących się najlepiej na danej pozycji bez względu na wiek? I w drugą stronę czy należy dawać przyzwolenie na powoływanie "młodych perspektywicznych", mimo braku ciągłości gry, w meczach o stawkę? Czy reprezentacja ma pomagać w odbudowaniu formy/pozycji w klubie?

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Pewnie w Danii skoro mamy grać Hamleta

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Już myślałem, że nikt nie zgadnie

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Podpowiedź chodzi o sport motorowy i rodzaj ciasta/ciastka

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Pewne miasto jednego z naszych sąsiadów można uznać za bardzo podobne do polskiego. Oba miasta są "stolicami" swoich regionów, słyną z pewnego przysmaku i sportu "ekstremalnego". Co to za miasta?

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Mont Blanc i szkatuła klejnotów z rozbitego samolotu z Indii

• Real Madryt

Sheldon - - Piłka Nożna

W Arsenalu Londyn strzela bramki

• Geograficzny!

Sheldon - - Nauka

Morze Bałtyckie

• O jakim państwie mowa?

Sheldon - - Nauka

Sudan Południowy?