Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 378.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam najpierw gratuluję nazzowi za st czarny wrócił pograć a widać dawno nie grał i odrazu zlom odbudowy chyba ze taki zamiar był zezlomowac się hehe @19dawid45 @Gonzo spokojnie prawdę mówiąc jak mówiłem tutaj innego stylu gry nie da się grać a nawet mi się nie chce gram na Europie z nudów ale w końcu się wróci i tu do czynnej gry puki co wchodzę na parę h i coś poskanuje ale pusto BTW korzystając z okazji kupię dex pisać na grze

• Cytat od Mirmir: „Cytat od Majs: „Cytat od Czlowiek_Kciuk: „@Art I jak tam naszym zachodnim sąsiadom idzie sprawa z idlakami? Kolejne dni mijają,kolejne tygodnie są pokonywani przez system? Może czas ogłosić,że jest to niewykonalne, a nie robić ludziom apetyt. Zanim to zrobią,o ile im to się uda to masa idlakow zostanie skasowanych. ” oby były skasowane bo zajmują miejsce .... ” Głupoty wypisujesz ,jak usuniesz choć jeden element z ekosystemu to wszystko się zawali.Zanik idlaków spowoduje redukc…

• Cytat od Czlowiek_Kciuk: „@Art I jak tam naszym zachodnim sąsiadom idzie sprawa z idlakami? Kolejne dni mijają,kolejne tygodnie są pokonywani przez system? Może czas ogłosić,że jest to niewykonalne, a nie robić ludziom apetyt. Zanim to zrobią,o ile im to się uda to masa idlakow zostanie skasowanych. ” oby były skasowane bo zajmują miejsce ....

• Cytat od Truck driver: „Cytat od Majs: „Hoho oboje na mnie się szykują? masz takie info? ” Jako najlepszy gracz uni Eridanus chyba nie powienienes sie bac? ” yossa nie Maryś moim zdaniem jest najlepszy

• Cytat od AmstelL: „Gorzej jak w dynastii Teraz czekam na starcie Yossi and Marysia vs Majs Nie no nawet spoko GZ i przetopu. ” Hoho oboje na mnie się szykują? masz takie info?

• ten to nadal sie nie nauczył masakra gratki

• Cytat od ciap: „Gratki @Majs I dzięki za śmieszną rozmowę dziś na IRCu. Jakby nie Ty to nie zauważyłabym tego. ” hey no nie ma problemu dobrze że pomogłem bo byś potem darła sie na całym forum hehe a tak przy okazji to dziękuje wszystkim za głosy na mnie jesteście wielcy super pozdrawiam

• Cytat od 19dawid45: „Graty Maryś w końcu booom z Twojej strony. Ostatnio nowo powstały TTD zalicza więcej strat niż zysków a miało być tak pięknie.. Ty już nie przetapiaj i tak masz nad stan wszystkiego. Pokonanemu Szo (załącz urlop odpocznij nie kasuj- wszystko mona odbudować nawet i za 2-3 miechy) ” hihi czesc dawid ale za te 2-3 miechy mial by 2x albo 3x większą flote niż teraz

• Cytat od Yossar: „Nie trzeba kasowac, mozna sie odbudowac. Grats sporego procentu i zysku. No i SzO tylko nie gwiazdek. ” jak chce to trudno potem jeszcze ty byś na niego latał i liczył na 15 minutowe okno miejsce się zwolni na kolonki co nie @Darkstar a tak serio to gratki starcia i szkoda kolegi z antaresa po UF:/

• ok koelga nie ma konta wiec ja napisze przenosił planetę zostalo 10 godzin od teraz i odziwko powinno być zablokowane żeby nikt inny nie mógł przenieść na to miejsce sie i nikt tego nie mógł zkolonizować a jak patrzy teraz ktos juz tam jest i ma czerwony napis w odliczaniu a był zielony ( nie nie lecą floty nic sie nie buduje ) po prostu ktoś po 11 dziś rano wbił sie w to miejsce co było zajente relokacją i co teraz ?

• Cytat od Gonzo: „Cytat od krzysiek87: „Gratuluję zysku A już myślałem że na Quantum tylko po satelitach umieją latać.... żal Obrońcy szybkiej odbudowy życzę ” widzę Krzysiu, że nie tylko mnie dotknęło przeoranie bunkra dla 10kk zysku. Też się mocno zdziwiłem, że to sie może opłacać Graty Yoss %% bardzo fajny, zysk jeszcze fajniejszy. A LaOrden coś się mocno chowa po tej fuzji, role się troche odwróciły. ” Spokojnie gozicho bada się nowy teren puki co co nagle to po diabłem a potem na pz siebie w…

• Cytat od Torquemada: „a kiedy Majs Ty sie przenosisz? Chyba nie pekasz? Frank juz jest i nawet dzieli ze mna uklad ps. lubie swoj nowy top ” A co ty się tak martwisz o mnie spokonie mi się nie spieszy zdążę się nagrać:) I nie Pekam czemu niby i tak wyboru nie było więc trza płynąć z prądem

• Cytat od jonasz78: „Z 8 miejsca na Japetus na 120 miejsce Yildun ...naprawde panowie bez żadnej kompensacji - zastanawiam się czy nie skasować konta i zapomnieć nazwę gry. ” dasz rade masz motywacje do działania

• Gratki x2 trochę lipa ze ten sam sojusz ale rośni latajki sie przydadzą teraz obrońcy od jutra ja tez dostawców szukać będę taki off top

• szkoda ze ja jeszcze na Uni nie jestem wrrr hehe ale no przez pare dni bedzie kosmos z ST jeszcze raz graty i obrońcy

• oho Gratki już sie zaczyna Lima od nas z Eri kurde no SZO a mówiłem gonzo

• ja ma takie pytanie jutro o 3 czyli o 24:10 kasuje mi sie KONTO na Q i moje pytanie jest takie jak klikne przenoszenie jutro o 5 rano jak wstanę to kiedy mogę się spodziewać przenoszenia konta ?

• Ta do 2038 hehe ale plus tski że flota i budynki i badania się nadal robią

• dzieki za lot chłopaki ale to jeszcze nie koniec lotów do końca UF jeszcze troszkę jest wiec czasu mamy

• hehe wiedziałem że wrócisz ty zawsze wracasz gratki