Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam taki tam mały locik Pozdrawiam fanów fanki no i pozdrawiam SOJUSZ znajomych Kupie DEUTER Dnia 01-02-2019 xx-xx-xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [TTD] ________________________________________________ Pancernik 555.555 _________________________________________ Obrońca Daredevil [ATL] ________________________________________________ Mały transporter 3.213 Duży transporter 12.101 Lekki myśliwiec 1.779 Krążownik 2 Okręt wojenny 9.390 Recykler 3.153 Sonda szpiegowska 1.478…
-
Cytat od Czarny: „Franek coś Ty nawywijał ale jak to mówią, nawet NAJLEPSZYM !!! może się przytrafić, więc głowa do góry. Mam nadzieję, że nie przyjdzie Ci do głowy kończyć z tą grą Życzę Ci Majs fajnie, że się udało coś tam pozbierać Pozdrowienia dla Sojuszu i Rudej ” myślałem że będzie zabawniej bo pilot był na moje recki może i 10 sek po lądowaniu REC. ale nie uciekał bym bronić by trza No ale tylko straszyli
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] vs. Miecz Poranka [NPF] ~ 1235245% KLIK KLIK PZ ZNIKŁ TOP 3 SOLO SPEED PL i WORLD JAKIEŚ TAM
Majs - - Starcia Quantum
Postpogratulowałem na PM to i tutaj pasuje :d no Gratuluje starcia i obserwacji naprawdę mega, robi wrażenie to ST masz co topić nie powiem zazdroszczę obrońcy jeśli będzie
-
Witam To nie moje pierwsze RW na tym Uni, prawdę mówiąc. Ale pierwszy raz tu wstawiam do działu ST bo koledzy z soja nudzą to warto się przywitać po raz pierwszy WITAM moich fanów pozdrawiam Sojusz i Dostawców DEU BTW Panowie no i Panie KUPIDE DEUTER każdą ilość Obrońcy a chciał bym dodać ktoś też leciał na ten CEL w tym samym czasie bo moje dofarmy nie doszły ostatnie bo juz nie mialy na co lecieć:D wiec niech ma Dnia 30-12-2018 xxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Majs [TTD] _…
-
sandaczz [WSNR] vs. LysyZBrazzers [ZBOCZKI] & Adas [ZBOCZKI] ~ 2975.23% Obrona do wojny
Majs - - Starcia Europa
Post@sandacz123 widzę że opóźnialeś atak i to 2x a i tak cię złapali opisz nam akcje bo aż ciekaw jestem czemu nie zeskanowales przed doloten floty można? Czy może coś innego się stało
-
Cytat od 19dawid45: „Uprzejmię proszę graczy uni Quantum o nie zgłaszanie się do SD robią z nas durni pokazując nam że gdzieś mają nasze zdania. Jest 7 zgłoszeń brakuje jednego . Te SD to głupota okres plus progi... Team widzi uwagi graczy nawet tych najsilniejszych i ma to gdzieś nie dajcie im satysfakcji do jak to stwierdził @Terry posiadania czystych rączek. ” dokładne jestem za nie ma sensu teraz w to grać święta .... i pilnować w nowy rok satelit... tzn ja i tsk gram upem heh
-
S&D - wątek dyskusyjny
Majs - - Seek & Destroy
PostTo jaki proxent obowiązuje na x5 speed uniach bo nie działa link progi rw jak ktoś może mnie do informować:) Ta z czystej ciekawości pytam bo na pewno udziału brać nie będę bo nie odpowiada data jak większości