Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od kobuszewski16: „graty x2 no to mysle ze z 30kkk dexsu za to kupisz przez 2 h nie bedac na u w piatek przetopisz i znow 100kk na plus naprawde to jest juz smieszne ” no raczej mylisz się
Cytat od kobuszewski16: „czyli graty majas z tego starcia chyba wbijesz top.1 flot ” no bez przesady aż tak wysoko za takie drobne nie pójdę w górę wszystko na kupno dexa przeznaczę BTW właśnie korzystając z okazji KUPIE DEUTER Nick w grze MAJS
No i dzięki Smyk zacnie wyszło oby tak dalej obrońcy szkoda tylko tych recków za mało posłałem no ale tak czasem jest, spodziewałem się góra 2k GS a tu proszę :)o
Cytat od Gonzo: „Cytat od Majs: „no widzę właśnie poleciało 80 mld dzisiaj heh z konta nazza ” ale byś przetapiał, co? gratki starcia, zysk bardzo miły dla oka i dla stoczni ” no widzisz przynajmniej raz mówisz że to nie moja broszka tym razem ;p
Witam tak jak w temacie Kupię DEUTERU nick w grze Majs - płacę czym tam chcesz metą - krychą - MIX wszystkie opcje chętnie nawiąże współpracę na dłużej 10mln - 100mln - 2.5-1.5-1 100mln - 500mln - 2.6-1.6-1 ponad - 500mln - 2.7-1.7-1
Tak czytam was i wogole widzę że 70% tutaj obecnych nie cieszy się z tego że marcusowi oddali flotę.... więc akcja była zaplanowana żeby go trafić w taki sposób a nie inny bo inaczej się nie dało Odemnie tak nie cofa się flot do końca jak ktoś napisał wyżej bo system musi policzyć takie ilości zwykły speed sim heh
Cytat od Lopez-: „ Cytat od Majs [2:316:12] : „lec lec (10.02.2019 20:15:14) ” ” czekaj czekaj pozwolę sobie napisać coś tu chodziło chyba o kogo innego mi kolego a nie jakiegoś reda co wymieniłeś
Cytat od 19dawid45: „@Yossar ześ dowalił Cisnij dalej naprzekór im!! @Majs poprostu uważam że kto jak kto ale TY nie powinieneś się odzywać w tym temacie... powinieneś się cieszyć że u Ciebie nie zepsuło się na amen ” raz się popsuło i temat założył
@19dawid45 Zobacz w Did on o mnie też założył to ja nie mogę ?? I kto tu jest hipokrytą ? Co Mi teraz odpiszesz .... znowu....? Doczytaj temat od początku ja tylko skopiowałem nazza bo się popsuło mu
Cytat od piotrek21: „Cytat od NaZz: „lot na * po kilku zmyłkac ” % fajny oby tak dalejjjj :):) no i znowu "BAN" czyżby na dłużej tak to można złomować i piąć się do góry ” popsuło się tak tak ban z Mordulcem oboje wiszą nazz no i mordulec @piotrek21 to który to jego ban juz ;d ?
czy ktoś potrafi wytłumaczyć mi co się dzieje? Nazz i Mordulec BANY czyżby PUSH złomowany ojoj no popsuło się tym razem tobie klikam Staty i co widze? nieskazitelny Nazz i jego kolega tak teraz wyglądają-> Nazz Mordulec czy ktoś jest mi w stanie to wytłumaczyć czy to tylko błąd gry? biggrin.png pozwoliłem sobie skopiować texty Nazza z jego tematu żeby było zabawniej a o to REZULTAT BANA ->>>PUSH