Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-178 z 178.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#7 WinterIScoming [ELITE] & Sariel [ELITE] & Hefi [ELITE] vs. OSAMA [BOSS] ~ 455.43%
Hefi - - Starcia Zibal
PostDzieki panowie za akcje. Obroncy SZO chociaz nam zloma wypatroszył niemilosiernie,.
-
Dziękuje za to starcie graczowi Blizna. Gdyby nie on nie było by lotu. A tak był - no i chlup. Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefi [ELITE] ________________________________________________ Duży transporter 40 Sonda szpiegowska 40 Mały transporter 514 Lekki myśliwiec 107 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 159 Okręt wojenny 94 Pancernik 30 _________________________________________ Agresor Bllizna [VIK] ________________________________________________ Sonda szpie…
-
Hefi [ELITE] vs. alor - 70%
Hefi - - Starcia Zibal
PostPozdrowionka dla ELITY i Rainbow Dusha. Gdzie jestes?. Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefi [ELITE] ________________________________________________ Mały transporter 209 Lekki myśliwiec 230 Ciężki myśliwiec 34 Krążownik 188 Okręt wojenny 82 Sonda szpiegowska 150 Pancernik 29 _________________________________________ Obrońca alor ________________________________________________ Mały transporter 19 Duży transporter 20 Krążownik 100 Okręt wojenny 15 Recykler…
-
6#hey ho lets go [ELITE] & RidicPrime [ELITE] & Dew vs. Mr President ---> Top 1 ACS 133,5%
Hefi - - Starcia Zibal
PostBrawo panowie. Piekne zlomowisko sie zrobilo. Bardzo ladny soczysty stek.
-
TOP GUN ZAPRASZA
PostJakby nie złożyli tez bym atakował. Administrator Forum kasai:Upominam za pseudocenzure
-
robson [ELITE] & Mordakaczora [B_N] vs. KacperRW [NKH] - Pokonany przez znajomego z BUDDY ~16.7%
Hefi - - Starcia Zibal
PostBrak słow. SZO. i TYLKO TYLE.
-
TOP GUN ZAPRASZA
Postskladajcie podania ludzie. nie ma kogo atakowac juz.
-
Kolejne lamerskie starcie w moim wykonaniu,. Mówiłem juz że jestem najlepszy?. Pozdro dla Nighta i reszty ferajny. Dnia 13-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefi [ELITE] ________________________________________________ Mały transporter 185 Lekki myśliwiec 5 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 98 Okręt wojenny 21 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca BagietBoii [GSO] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży tr…
-
Witajcie. Na wstępie mojego listu chciałem pozdrowić sojusz ELTARNY!. To tyle Dnia 12-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefi [ELITE] ________________________________________________ Mały transporter 184 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 90 Okręt wojenny 9 _________________________________________ Obrońca Largodes [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 5 Krążown…