Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pluszaczek Zaqes :)

kruszynka - - Archiwum CT

hej @Zaqes To zacznę standardowo aby Cię nie zmęczyć Dlaczego zielony a nie pomarańczowy Team? Co najbardziej zaskoczyło Cię po przystąpieniu do Teamu? Czy w związku z zainteresowaniem uczyłeś się języka japońskiego? Oglądałeś różne programy o Japonii? Co najbardziej Cię w tym kraju zadziwia? Czy nie boisz się że dostaniesz warna za falę emotek? Co Ci się ostatnio śniło? Którego FA się bardziej boisz kasai czy Toadiego?

• Jak już Wisior zauważył nie ma wymogu aby zgłaszający gracz grał na uniwersum. Niemniej jednak jego kandydatura na tą chwilę nie kwalifikuje się do konkursu ponieważ uzasadnienie jakie podał nie jest wystarczające.

• Chyba niektórzy nie zrozumieli tematyki konkursu. Wybieramy najlepszego gracza uniwersum nie zaś najlepszego spamera na forum czy najlepszego opotenta do któregoś zgłoszenia. Proszę do konkursu podejść poważnie. Propozycje najlepszego gracza muszą mieć uzasadnione zgłoszenie, jakieś osiągnięcia w grze na uniwersum itp. Przypominam również że każda kandydatura będzie weryfikowana i jeżeli nie spełni wymagań podanych w ogłoszeniu nie zostanie uwzględniona. Proszę również o uszanowanie graczy, któr…

• ZqSr5Go.png Witajcie! Zgodnie z ogłoszeniem klik macie szansę wybrać najlepszego gracza Waszego uniwersum! Zbliżająca się fuzja zamyka pewien etap gry dla Was wszystkich, dlatego też chcemy upamiętnić osiągnięcia najlepszego w Waszej opinii gracza i nadać mu tą wyjątkową rangę. Jeżeli uważasz, że znasz osobę która na tą rangę zasługuje - nie zwlekaj! Zgłoś kandydata wraz z uzasadnieniem dlaczego właśnie ta osoba winna nosić takie wyróżnienie. Temat ten służy do zgłaszania kandydatur, jak i dysku…

• ZqSr5Go.png Witajcie! Zgodnie z ogłoszeniem klik macie szansę wybrać najlepszego gracza Waszego uniwersum! Zbliżająca się fuzja zamyka pewien etap gry dla Was wszystkich, dlatego też chcemy upamiętnić osiągnięcia najlepszego w Waszej opinii gracza i nadać mu tą wyjątkową rangę. Jeżeli uważasz, że znasz osobę która na tą rangę zasługuje - nie zwlekaj! Zgłoś kandydata wraz z uzasadnieniem dlaczego właśnie ta osoba winna nosić takie wyróżnienie. Temat ten służy do zgłaszania kandydatur, jak i dysku…

• Trochę odbiegacie od tematu . W związku z tym, że wasza dyskusja o rozłożeniu kolonii i FSach była dość ciekawa nie pokasowałam postów a wydzieliłam jako osobny temat. Dyskusję na ten temat proszę prowadzić tam -> klik klik A tu oczywiście proszę trzymać się głównego wątku

• Dziękuję za pozdrowienia Dawno żadnych nie miałam Gratuluje ST i powodzenia dalej Obrońcy Szo!

• Toadie

kruszynka - - Członkowie Teamu

@Cezarcfc jaki film masz na myśli? @Toadie wolisz kobiety, które potrzebują swojego księcia, lubią być wybawiane z opresji, takie 'księżniczki" czy kobiety w stylu "sama zrobię to lepiej", samowystarczalne, tzw. "z jajami"?

• kruszynka

Cytat od Ruda: „Hej cześć :* Odpoczęła po urlopie? Nie Z czym najbardziej lubisz jeść śliwki? Nie lubię śliwek, ale czasami skuszę się na suszone w czekoladzie :P Przygotowujesz na zimę jakieś przetwory? Jeśli tak, to jakie? Nie bawię się w takie rzeczy Dobrej nocy! Hm.. dzień dobry!:D ”

• Nie jest to błąd. Zdarzyło mi się kiedyś wydać taką zgodę, ale był to szczególny przypadek. Zapis ten powinien zostać aby dać Operatorom furtkę gdy nastąpią pewne okoliczności aby móc udzielić takiej zgody

• Opcja nadal jest przy wykupionym komandorze

• Drogi @Prorok Operatorzy Gry nie mają żadnego wpływu na wprowadzane zmiany. Uniwersa które chciały zmian poprosiły @Arta o ankietę w grze aby móc zdecydować czy zmiany są konieczne czy też nie. Także wypisałeś tutaj wszystkich z Teamu oprócz tej najważniejszej osoby, która faktycznie może coś zadziałać @Art gracze Japetusa również proszę o zmianę konfiguracji

• kruszynka

Cytat od Ruda: „Hejo hej W jakim kolorze włosów zupełnie się nie widzisz? hmmm niech no pomyślę chyba w czarnym.. na początku chciałam odpowiedzieć że w zielonym ale miałam kiedyś zielone na dzień wiosny i Sylwestra i mi się podobały A jakoś sobie czarnych nie wyobrażam. Ewentualnie rudy marchewkowy jakoś chyba też by mi nie pasował... W jaki sposób odkryłaś, że św. Mikołaj nie istnieje? Nie pamiętam..jakoś tak samo przyszło,ale pamiętam że kiedyś próbowałam udawać że śpię żeby go spotkać..tak s…

• Temat niezgodny z Regulaminem Forum. Zamykam

• Toadie

Cześć leniuchu! Skoro nie przepadasz za arbuzem to jaki owoc lubisz najbardziej? Czy połknąłeś kiedyś pestkę po czym bałeś się, że coś Ci w brzuchu wyrośnie? Rozróżniasz wiśnię od czereśni? Gdybyś miał urodzić się owocem to jakim byś chciał być i dlaczego takim? Sprawdzasz pod światło czy mandarynki mają pestki?

• Toadie

A zdajesz sobie sprawę że przywitanie było celowe? hyhy byłam ciekawa czy coś napiszesz Kolej Transsyberyjska na Karaiby odpada..chyba nie ma takiego połączenia Masażystę i hotel nam zmień na takie: klik klik, klik klik Czy zszokował Cię nowy avek wakata? Gdybyś znalazł ranne zwierzę to byś pomógł czy poszedł dalej? Płakałeś kiedyś na filmie? Jakim? Inne pytania które mi przychodzą do głowy nie nadają się na forum