Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Karlikus zgłoś się do tematu, który podał Ci Człowiek_Kciuk. Ten dział nie jest do tego odpowiedni. Temat zamykam

• oj zoonk No szkoda sojusznika, ale okazja czyni złodzieja Gratuluje Gandalf wykorzystania sytuacji i nie życzę kolejnych A przynajmniej nie na SaSach Zoonk

• Rekordy u68

kruszynka - - DiD U68

Mam już chętnego na prowadzenie tematu także czekam aż założy odpowiedni temat. @19dawid45 nie rozumiem skąd te pretensje co do konkursu. Rozumiem, że byłeś zainteresowany prowadzeniem rekordów ale w pewnym momencie uniosłeś się bo ciap zwróciła Ci na pewien niuans uwagę i skasowałeś cały temat. Poza tym na uni przyszło kilka nowych osób i sprawiedliwie było dać im szansę bo może też ktoś by chciał i miałby lepszy pomysł? Wystarczyło w konkursie dać link do poprzednich redkordów i sprawa byłaby …

• @Maniak87 wprawdzie to tylko moje przypuszczenia ale podejrzewam, że nie macie co liczyć na ankietę szybciej niż po 10 grudnia kiedy to skasują się stare uniwersa i zostanie zakończona fuzja uniwersów.

• tyle ładnych pushówek

kruszynka - - DiD U68

Temat przeczyszczony. Proszę zachować kulturę wypowiedzi i przestrzegać Regulaminu Forum. Jeżeli dalsza dyskusja będzie tylko po to aby się powyzywać nawzajem to temat zamknę.

• Temat powinien zakończyć się na informacji iż tego typu błędy zgłaszamy przez Support. Niemniej jednak pozwoliliście sobie na duży offtop. Skoro sprawa została już wyjaśniona poprzez Support i masz ostateczną decyzję Administratora Gry to nie ma sensu prowadzić dalszej dyskusji, Temat uważam za zakończony w związku z tym go zamykam.

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Zaqes: „A to niedobrzy piesi! Czyli rozumie się, że teoria first try? of kors! /me prymus! Czy na prawdę aż tak nie tolerujesz ostrego, że piecze 2 razy? No aż tak ostrych potraw to jednak unikam...dbam o swój tyłek :P Jechałaś kiedyś motocyklem? Tak, ale jako pasażer. Jako kierowca tylko na komarku :D Jeśli nie to czy chciałabyś? Lubię jeździć chociaż jest to dla mnie niebezpieczne. Raz prawie zasnęłam A może jakieś sporty motoryzacyjne lubisz? A co! hmmm chyba nie mam jakiś takich...k…

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Ruda: „Elo cześć! :) Potrawy łagodne czy po ostre również sięgasz? Raczej łagodne chociaż czasami też zjem coś ostrego..ale raczej nie jestem zwolenniczką "będzie piekło dwa razy" :D Jakiego warzywa nie lubisz najbardziej? Hm...pierwsza myśl to papryka ;P Istnieje potrawa, której sama nie lubisz ale przygotowujesz ją tylko dlatego że druga osoba ją uwielbia? Nic sobie takiego nie przypominam :> Za którym razem zdałaś prawo jazdy? Za trzecim Dwukrotnie nieuważni piesi wyszli mi znienacka…

• Widzę, że paru chętnych się znalazło jednak żaden nie przedstawił nawet projektu jak takie rekordy miałyby wyglądać. Jeżeli ktoś faktycznie będzie zainteresowany prowadzeniem takiego tematu to niech się zgłosi do mnie na pw. Temat zamykam bo konkurs nierozstrzygnięty

• @Ten Keyra no niestety raczej wzór już przepadł więc stwórz nowy i pokaż jak miałoby to wyglądać @19dawid45 nie poddawaj się! Daj swój szablon, jest jeszcze szansa A co do Quantum to czekam tam na Twoje zgłoszenie

• Tu masz wiele przydatnych dodatków do Ogame. Tolerowane dodatki dla wersji 6.x.x A dodatek o którym napisał @roermond dostępny jest tu topraider.eu/index.php?langue=pl

• Przypominam, że nadal ważą się losy najlepszego gracza uniwersum Betelgeuse! Dogrywka trwa! Kto okaże się tym najlepszym? Wszystko zależy od Was! Zachęcam do głosowania na najlepszego gracza Betelgeuse! Najlepszy gracz uniwersum Betelgeuse - dogrywka!

• Przypominam, że nadal ważą się losy najlepszego gracza uniwersum Ganimed! Dogrywka trwa! Kto okaże się tym najlepszym? Wszystko zależy od Was! Zachęcam do głosowania na najlepszego gracza Ganimed! Najlepszy gracz uniwersum Ganimed - dogrywka!

• Przypominam, że nadal czekam na zgłoszenia chętnych do prowadzenia rekordów uni Taurus Nie wstydźcie się

• Przypominam, że nadal czekam na zgłoszenia chętnych do prowadzenia rekordów uni Quantum Nie wstydźcie się

• Przypominam o konkursie Zapraszam chętnych @19dawid45 Czekam na Ciebie!

• taktyczny odwrot

kruszynka - - Zadawanie pytań

Więcej informacji na temat ucieczki floty znajdziesz tutaj Noobprotection - tutorial Dodatkowo polecam zapoznać się z algorytmem ucieczki aby nie było niespodzianek. announcement_ogame_pl_ac9bfcde701d1faf0f29058fb72a8cee.png

• Z tego co widzę na Europie event jest aktywny

• Witajcie! Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia rekordów na uni Taurus! Kandydatury przyjmujemy do 11.11.2018 godz.23:59 Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak …

• Witajcie! Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia rekordów na uni Quantum Kandydatury przyjmujemy do 11.11.2018 godz.23:59 Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak …