Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy u68
PostMam już chętnego na prowadzenie tematu także czekam aż założy odpowiedni temat. @19dawid45 nie rozumiem skąd te pretensje co do konkursu. Rozumiem, że byłeś zainteresowany prowadzeniem rekordów ale w pewnym momencie uniosłeś się bo ciap zwróciła Ci na pewien niuans uwagę i skasowałeś cały temat. Poza tym na uni przyszło kilka nowych osób i sprawiedliwie było dać im szansę bo może też ktoś by chciał i miałby lepszy pomysł? Wystarczyło w konkursie dać link do poprzednich redkordów i sprawa byłaby …
-
Temat przeczyszczony. Proszę zachować kulturę wypowiedzi i przestrzegać Regulaminu Forum. Jeżeli dalsza dyskusja będzie tylko po to aby się powyzywać nawzajem to temat zamknę.
-
Temat powinien zakończyć się na informacji iż tego typu błędy zgłaszamy przez Support. Niemniej jednak pozwoliliście sobie na duży offtop. Skoro sprawa została już wyjaśniona poprzez Support i masz ostateczną decyzję Administratora Gry to nie ma sensu prowadzić dalszej dyskusji, Temat uważam za zakończony w związku z tym go zamykam.
-
kruszynka
PostCytat od Zaqes: „A to niedobrzy piesi! Czyli rozumie się, że teoria first try? of kors! /me prymus! Czy na prawdę aż tak nie tolerujesz ostrego, że piecze 2 razy? No aż tak ostrych potraw to jednak unikam...dbam o swój tyłek :P Jechałaś kiedyś motocyklem? Tak, ale jako pasażer. Jako kierowca tylko na komarku :D Jeśli nie to czy chciałabyś? Lubię jeździć chociaż jest to dla mnie niebezpieczne. Raz prawie zasnęłam A może jakieś sporty motoryzacyjne lubisz? A co! hmmm chyba nie mam jakiś takich...k…
-
kruszynka
PostCytat od Ruda: „Elo cześć! :) Potrawy łagodne czy po ostre również sięgasz? Raczej łagodne chociaż czasami też zjem coś ostrego..ale raczej nie jestem zwolenniczką "będzie piekło dwa razy" :D Jakiego warzywa nie lubisz najbardziej? Hm...pierwsza myśl to papryka ;P Istnieje potrawa, której sama nie lubisz ale przygotowujesz ją tylko dlatego że druga osoba ją uwielbia? Nic sobie takiego nie przypominam :> Za którym razem zdałaś prawo jazdy? Za trzecim Dwukrotnie nieuważni piesi wyszli mi znienacka…
-
taktyczny odwrot
PostWięcej informacji na temat ucieczki floty znajdziesz tutaj Noobprotection - tutorial Dodatkowo polecam zapoznać się z algorytmem ucieczki aby nie było niespodzianek. announcement_ogame_pl_ac9bfcde701d1faf0f29058fb72a8cee.png
-
Witajcie! Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia rekordów na uni Taurus! Kandydatury przyjmujemy do 11.11.2018 godz.23:59 Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak …
-
Witajcie! Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia rekordów na uni Quantum Kandydatury przyjmujemy do 11.11.2018 godz.23:59 Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak …