Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 5
Postunknown.png
-
Cytat od Void: „No tak, już anuluję badanie, które trwa 3 tygodnie i za 2 następne będzie zrobione. Już pędzie, od razu to zrobię że ja głupi na to nie wpadłem ” Toż tłumaczę. Masz trzy wyjścia - anulowanie, skrócenie, olanie zadania (i to bez kary praktycznie). Natomiast Ty chcesz, żeby GF patrzył, czy Tobie akurat coś się bada...
-
Cytat od Void: „Powinno uznać to zadanie, jeśli jakieś badania są już prowadzone. Przecież nikt nie będzie anulował badania, które łącznie trwa kilka tygodni, żeby zacząć je od nowa. To zadanie uniemożliwia zdobycie maksymalnej ilości trytu ” Nie uniemożliwia. Możesz anulować badanie, możesz też je skrócić. Dodatkowo nie musisz wykonać wszystkich zadań, żeby zgarnąć wszystkie możliwe nagrody.
-
OKA: Dzień 4
Post50
-
OKA: Dzień 3
Post8
-
OKA: Dzień 2
PostArt zaczynał od moderowania działu Wojen, z tego, co pamiętam Edit: Od moderatora, to dobrze pamiętałem, ale dział pomyliłem Pierwsza Pomoc, FAQ
-
Zauważyłem, że Harkness zszedł z urlopu i robi sobie zwózkę. Zeskanowałem, ale floty nie było widać. Zaopiekowałem się w takim razie surowcami i tym, co zazwyczaj stało w zasiece. Trochę mu się planety paliły, ale widząc minutki na planecie musiałem tylko sprawdzać falangę, czyli lot z tych prostszych. Pozdrawiam @Selene, @Neferet, @Ruda, ISS i wszystkich ludzi dobrej woli. Dnia 02-12-2020 02:07:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] _________________________…
-
OKA: Dzień 1
Post3 października 2002 r.
-
@mistrz_yoda Jeśli porównujesz zbieracza z samym eko do odkrywcy ślącego ekspedycje, to przy starcie uni ma to pewien sens. Natomiast na starym uni co za różnica puścić kilkanaście farm w ciemno? Skoro już zakładasz, że masz czas wejść 5 x dziennie na konto? Problemem odkrywcy cywilnego jest betonowy sufit. On będzie zbierał dużo na pewnym etapie istnienia uni, ale choćby odkrywca się bardzo postarał, to więcej nie zbierze. Natomiast zbieracz swoim tempem może poprawiać eko i w końcu osiągnie wy…
-
No cóż, jesteś dla Ilusioona prawdziwym nemezis. Piękny strzał po dużym błędzie obrońcy, któremu trzeba przyznać, że grał bardzo aktywnie. Strategia obrana przez niego była wprawdzie dobra, jednak ma podstawową wadę - wymaga bezbłędnej taktycznie gry, czyli mówiąc wprost nie jest dla każdego. Ilusioon popełnił już drugi błąd taktyczny, zobaczymy czy zmieni strategię Eko ma zdrowe, więc zapewne się podniesie - pytanie tylko, w co zainwestuje surowce. Flota nie dawała mu zysków zbyt wielu raczej -…
-
Rekordy ekspedycyjne
buleon - - DiD Bellatrix
PostMerchant Deuterium [ISS] odkrywca Duży transporter: 823 unknown.png
-
Rekordy ekspedycyjne
buleon - - DiD Bellatrix
PostKirczak [ISS] odkrywca Bombowiec: 279 Rozpruwacz: 86 unknown.png
-
Cóż, free-to-play, but pay-to-win. Jeśli nie będzie jakichś mocnych uproszczeń typu wbitka w układ z innego uni z flotą gotową do lotu, to dalej da się grać. Ok, powiedzmy, że jego floty nie złożę żadnym ACS-em. Ale on, żeby złożyć mnie, nadal musi zrobić coś więcej niż wydać pieniądze. Gra robi się trudniejsza, a przez to ciekawsza. Dla tych, którzy nie płacą oczywiście. Dla tych, którzy płacą, wbrew pozorom może być mniej ciekawa, chyba że czekają nas starcia na szczycie
-
Trochę paści, żeby rozruszać uni. Typowe BFS-y bez historii. Dlaczego więc wrzucam? 1) Bo Kirczak Printexa wrzucił i jest na górze w dziale. 2) Bo severyn to jeden z ostatnich SBU, któremu nie przywaliłem Pozdrowienia dla ISS, @Neferet, @Ruda (zrobię tą topkę, pamiętam), @Selene i wszystkich ludzi dobrej woli Dnia 30-11-2020 03:42:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Okręt wojenny 100 …
-
Powiem tak - ostatnio gra się dość mocno ożywiła. Co i rusz wchodzą jakieś zmiany: rynek, cmentarzysko, eventy, pakiety, PZ z piratów etc. - to wszystko od grudnia 2019 r. Kiedy ostatnio mieliśmy rok, gdzie ze 2-3 razy trzeba było zmieniać strategię? Moim zdaniem takiego roku nie było nigdy. Zawsze zmiany były raczej pojedyncze: redesign + astrofizyka, turborecki, nadprzestrzenna czy ładowność sond. Jeśli ktoś załadował GF toną forsy, to mnie to... cieszy Bo z pewnością będą chcieli więcej i będ…
-
Wiedźmiński
PostAjć, była też w Sadze jedna rozmowa, o tej zapomniałem. Odpowiedź prawidłowa - zadawaj