Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeszcze raz, powolutku - Janice, flota x 4, odkrywca i brakuje Ci slotów przy przeciętnej prędkości internetu? 26 slotów, niech po każdym enterze strona odświeża się sekundę. Daje to 26 x 4 = 104 sekundy. Lot z galaktyki 1 na 4 trwa u mnie (napęd spalinowy 20) tam i z powrotem 84 sekundy. Czyli w momencie zakończenia przeklikiwania ostatniej karty slot powinien Ci przecież się zwolnić. Chyba czegoś nie rozumiem Ty masz 600 planet, ja 450. Ty farmisz od 100 k w górę, ja od 500 k w górę (gdybym mi…
-
Cytat od CzarnyPan: „No i właśnie o to mi chodzi, chyba bym sie pochlastał jakbym miał za każdym razem wracać, ja otwieram 25 kart i potem na każdej 4x enter (Albo 6 czy 8, bo jak ma dużo to ślę 2-3 razy), kursor myszki na czerwonym x, zamykam karte i od razu na następnej 4x enter. A i tak to jest za wolno bo mając 2 planety na galaktykę musze wysyłać sondy ok 100us dalej przez co często musze czekać aż się zwolnią sloty i to nawet po 15 sekund a mam ich 26 więc nie tak mało. Liczyłem po cichu ż…
-
Cytat od CzarnyPan: „nie trzeba było nawet klikać wystarczyło przytrzymać, ale już kij a tymi ekspami, teraz w ogóle nie da się farmić idlaków sondami, tak to potrafiłem wyfarmić całe uni w 2 godziny co dawało ok 1kkk surki, teraz zajmie to pewnie 2x dłużej ” Ciekawe, nie mam tego problemu. Nadal farmię na 3 entery. Ale Tab faktycznie nie działa, a działał. Cytat od CzarnyPan: „ogólnie to ta poprawka nie tylko uniemożliwia wysłanie kilku flot, ale także tej pierwszej. Wcześniej starczyło otworzy…
-
Cytat od kasai: „Chodzi o to aby te osoby ktore podaly jedna date byly tak samo fair ocenione co te, ktore tych dat podaly trzy aby swoja odpowiedz zabezpieczyc przed bledem. ” Tylko że problem nie leżał tutaj w braku wiedzy (a konkurs wiedzę powinien sprawdzać), tylko w braku zrozumienia pytania. Pytanie jest jednoznaczne - tak napisał @Toadie - więc problemu być nie powinno. Zobaczymy Jednak jeśli przyjmujemy jednoznaczność pytań, to wszystkie odpowiedzi na pierwsze pytanie są błędne, bo OGame…
-
Cytat od Toadie: „Ponieważ niektóre osoby za bardzo kombinują z odpowiedziami, informuję, że odpowiedź ma zawierać tylko 4 cyfry składające się na jeden rok i kompletnie nic więcej. ” Miejmy nadzieję, że tym razem błędy w odpowiedziach nie będą wynikały z braku zrozumienia pytania. Cytat od WITCH KING -.-: „JAK?! skoro aktualnie mamy dwa pytaniu... ” A widzisz tam gdzieś znak zapytania?
-
OKA: Dzień 9
Post2008
-
OKA: Dzień 8
PostSirius
-
Cytat od ackra: „Ale geolog to jest kupna opcja i powinien mieć takie same profity dla wszystkich klas. To tak jakbym poszedł do sklepu po telewizor i by mi się pytali czy jestem kierowcą lub motorniczym w komunikacji miejskiej bo jeśli tak to dostanę za tą cenę 8k a jak mam inne zajęcie to 4k i wypad. ” Geolog jest kupną opcją, natomiast wybór klasy za pierwszym razem już nie. To w opisie klasy jest zysk sprzężony z opcją premium. Jakiś czas temu zapytałem Arta o jakieś odpowiedniki wykorzystan…
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
Ruda
PostPhi, posty Jak przeczytałem post kasai, to spodziewałem się skrzydeł
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
Post1) Badania Międzygalaktyczna sieć badań naukowych: <13> Trzeba szybko, zanim Keeper wrzuci
-
OKA: Dzień 6
Post1091