Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gra o Tron
PostJaremy chyba Ale się zgadza, Twoja kolej
-
Cytat od Jim Bean: „Nie wypada nie pogratulować. Starcie mega kontrowersyjne, na pewno znajdą się osoby, które będą krzyczeć różne rzeczy, ciekawi mnie czy wśród nich, będzie ta osoba, która właśnie to konto "dostała" ” Popytaj w sojuszu Sprite, może powiedzą Brakuje mi tylko posta mad maxa, który będzie ubolewał nad szybką wtopą swojego konta, bo starcie już polubił :)Cytat od Krwawy Tapicer: „Na 3 to tanio konto wyszło - dobrze,że nie zapomnieliście wyjsc nim z sojuszu xd Profesjonaliści, tyle…
-
Gratuluję chłopaki Myślę, że powoli do GP możecie aplikować Lot sprzedanego konta wszystkim co miał, nie do układu z GP kosztem np. jednej planety, tylko do ula z Ilusioonem, zablokowanym w całości. Tego z pewnością nie zrobiłoby konto kupione przez GP. Ani nikogo innego.
-
Co ja tu ponawydziwiałem, to aż się sam sobie dziwię. Że stoję bfs w nocy i śpię, to wie każdy flociarz na tym uni*. Nawet sojusznikom zdarza się coś mi buchnąć w nocy Dziś było ciekawiej. Chciałem wysłać fs-y, wysłałem (2 z 13), Shade zeskanował to, co wysłałem, co pewnie uratowało wszystko, co stało gdzie indziej, bo nie zadał sobie trudu, żeby zeskanować całe konto, a ewentualnym obserwatorom dał aktywki. Nie powstrzymało to tylko Hellmonda, który wyleciał. Szósty zmysł zadziałał i obudziłem …
-
Genialnie chłopaki Każdy widzę dzisiaj coś złomuje
-
Wiedźmiński
PostGeneralnie morze opłakiwało wszystkich umarłych z krwią królów Cintry, ale Tobie chyba chodzi o Pavettę.
-
Gra o Tron
buleon - - Muzyka i Film
PostTylko jeden moment mnie zaskoczył, za to solidnie Też macie problem z identyfikacją kilku członków tej hmm... rady elekcyjnej? Kto siedzi między Tarlym a Tullym? Kto jest na lewo (z punktu widzenia Tyriona) od Ashy Greyjoy? I ostatni z prawej, na prawo od Yohna Royce'a. Ciekawy wątek Brienne, zwłaszcza że w książce ona wisi (albo idzie na szafot, już nie pamiętam). Teraz zostaje czekać na książki, ciekawe czy powstaną, a jeśli powstaną, kto będzie autorem, choć życzę Martinowi długiego, pracowit…
-
Biologiczny
PostSurykatka
-
Wiedźmiński
PostStregobor
-
Historyczny
PostKonflikt zbrojny, który zakończył się status quo. Zginęło w nim około 450 żołnierzy po obu stronach, z czego wzajemnie zabito sobie 39 Resztę zabiły dzikie zwierzęta i choroby. Jedyny chyba w historii konflikt toczony głównie na rzekach. 40 ofiarą, która zginęła w czasie ataku był prezydent jednego z walczących państw (zamach), co doprowadziło do zawarcia pokoju w ciągu miesiąca. Ciekawe, że zginął odbierając paradę bagatela 30 tysięcy żołnierzy. W konflikcie wykorzystano flotę morską, lotnictwo…
-
Gra o Tron
PostHmm... nie jest to trudne, tylko jedna osoba w do tej pory wydanych książkach zginęła od ciosu wroga, któremu wcześniej ucięła głowę. Nie ma tu żadnej metafory. Wraz z nim zginęło czterech innych mężczyzn, a akcja dzieje się w czasie pierwszej części cyklu. Wyboru, który skierował go tam, gdzie zginął, dokonał w czasie rebelii Roberta, był wierny Targaryenom.
-
Gra o Tron
buleon - - Muzyka i Film
PostCytat od Poka_Bydlaka: „A co myślisz o potraktowaniu złotej kompanii, która była kreowana na oh i ah mająca w swoim zanadrzu 2000 koni,a ostatecznie zwaliła się na nich brama/mur? ” Przez kogo? Przez Cersei. Popełniła błąd, popełniła ich zresztą wiele. Dla smoka byli takim samym mięsem armatnim, jak i inni. Szkoda, bo liczyłem trochę na bój ich i Nieskalanych, ale nie można mieć wszystkiego Cytat od Poka_Bydlaka: „I po co wychodzić poza mury skoro agresor nie miałam machin oblężniczych? ” Żeby w…
-
Gra o Tron
buleon - - Muzyka i Film
PostA mnie się nadal podoba Już się wydawało, że Cersei wykończy ostatniego smoka, a tu, punkt po punkcie, wybili ją w całości, razem z poplecznikami. Czyżby szykowała się wojna Starków z Targaryenami? Trochę za mało czasu, ale może być ciekawie, zwłaszcza, że teoretycznie ostatnia wojna skończona