Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ktoś zły przycisk wcisnął, bo "backup" jest obok "ban"
-
Wiedźmiński
PostCzy Eyck z Denesle miał jakąś rodzinę?
-
Wiedźmiński
PostEyck z Denesle, bo nie brał pieniędzy za potwory, które zabijał.
-
Wiedźmiński
PostMniej więcej Twoja kolej
-
Wiedźmiński
PostI znów coś prostego, kto oprócz Wolfa Isengrima i Sigiego Reuvena jadł w górach zdrową żywność i dlaczego była ona zdrowa?
-
Wiedźmiński
PostDriad?
-
Nudne jak pozostałe starcia Scofielda Teraz zrób ze 14 wlotów w małe bunkry, trzaskając własne LM-y o obronę, żeby dobić do 2k %, później znowu Ci zostawię parę sond albo DT
-
@pavciosz piękne starcie, mega %, sporo zysku, ale na forum @sheaker Ci kradnie show Gratki w każdym razie. Resztę napisałem na kanale @sheaker nie wiem, czym sobie zasłużyłem na ujęcie w tej szacownej liście, ani nie byłem jedynym zezłomowanym przez Ciebie Minionkiem, ani nie oberwałem jakoś mocno od Ciebie, wiele też w sumie nie pisaliśmy Ale skoro mnie wywołałeś, to coś napiszę, zwłaszcza odnośnie odbudowy. Piszesz, że masz oferty odbudowy, pojawiły się też oferty kont pewnie. Co prawda zrujn…
-
No cóż, wygląda na to, że starcie czyste. Za niesłuszne podejrzenia przepraszam. Z logiką mi się kłóciło to, że ktoś mógł kupić konto i wstawić flotę w ul z agresorem, natomiast logiczna gra nie jest obowiązująca. Z logiką kłóciło mi się też to, że konto mad maxa wylądowało poza sojuszem, a jednak surowce z niego zasiliły Sprite. Jest jedno logiczne wyjaśnienie, na które jednak nie mam twardych dowodów Cytat od Jim Bean: „Prosiłem i nadal ich nie otrzymałem. A ten temat jest mi bardzo dobrze był…
-
Przekonkretna akcja Gdy już siadałem do falangi, żeby te ostatnie pół godziny poklikać, to akurat zawrócił Widok kolejnych żółtych flot latających i tłukących steki zachęca do gry, także latajcie dalej Obrońcy Sz/O
-
@Neferet forum to jedyne miejsce, gdzie tego typu starcia można skomentować. Gdzie można pokazać, że na nieczyste zagrania nie ma przyzwolenia na Xanthus. Rozumiem Cię jednak, masz swoje przepisy i to ich musisz się trzymać. Ticket do supportu poszedł swoją drogą, ale w momencie, w którym widzę GO jako jednego z agresorów, jest w 100 % pewien, że zostało to wykonane tak, żeby nie było dowodów, same poszlaki, które wskazywaliśmy w temacie, starając się nie łamać Regulaminu Forum. Cytat od Jim Bea…
-
Historyczny
PostChartum.