Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 80.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Val pięknie pomściłeś Depesze Wczoraj Didi przydziobał u widelców ,a dziś piękny odwet. [ciach] Mimo wszystko życzę , bo faktycznie coraz mniej dobrych graczy . Ja to do Was cieniasek, ale cały czas się uczę i cieszę z sukcesów kolegów Też mam nadzieję ,że nic poważnego się nie wydarzyło. Moderator Neferet:Obrazek mało "smaczny"
-
WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] 9824,42% vs SUPER MEGA NAJLEPSZY SOJUSZ [SUPERMEG] 410898,97% - Druga runda Zakończona
Drewsik - - Wojny Mensa
PostNiech się dzieje wola nieba Okres przedświąteczny ,będzie trzeba się pilnować Pozdrowionka i powodzonka Wszystkim
-
depesza [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & Drewsik [SUPERMEG] & ZuOo [SUPERMEG] vs. DarthBartek [WOWWW] ~ 15181.05%
Drewsik - - Starcia Mensa
PostZaskoczyłeś mnie rano tym prezentem :)Dzięki Gratulacje tym większe ,że to widelczyk. Bartkowi SzO i szacun za postawę . Tak chciałeś Depesz prezentu na Barbórkę to sobie zrobiłeś Gratki jeszcze raz i "Szczęść Boże" nasz górniku
-
KulawyBezNogi [SUPERMEG] & depesza [SUPERMEG] vs. KOMORNIK [WSNR] ~ 15283.92%
PostGratulacje Depeszku i Grzybku też Ładna akcja i widać całe uni wczoraj Ci kibicowało:)
-
Dlaczego superłamagi ? Każdy gra jak potrafi , nie trzeba Wszystkich obrażać . Nie każdy ma floty by na Was latać . Macie jako sojusz najsilniejsze siły więc każdy nasz sukces cieszy . Dla nas to jest jak walką z Goliatem. Po "PW" z niektórymi z Was myślałem ,że trzymacie pewien poziom ,ale widać nie Wszyscy . Pozdrawiam Wszystkich graczy , to tylko zabawa:)
-
Leman [WOWWW] & Smakosh [WOWWW] vs. Liga 2020 [SUPERMEG] & Drewsik [SUPERMEG] ~ 19709.9%
PostNo trafiłeś Leman z wyliczeniem, gratki się należą Z tym złomem też nieźle zakręciłeś. Liga mój ogamowy przyjacielu szybko Cię na nogi postawimy Wrócisz silniejszy
-
Smakosh [WOWWW] & DarthBartek [WOWWW] & Leman [WOWWW] vs. KulawyBezNogi [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & Burzel [SUPERMEG] & Wredny [SUPERMEG] ~ 19924.05%
PostGrzybku SzO. Widelczykom gratki Jednak na urlopie spokojniej hihi