Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 633.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak wyszło, że jestem tutaj dziś drugi raz i może nie ostatni Trzeba latać i zbierać surkę jak się widzi takie przyrosty na uniwersum oczywiście PewnieNalegalu Dnia 19-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 250.000 _________________________________________ Obrońca olaf71 ________________________________________________ Mały transporter 139.152 Duży transporter 48.710 Lekki myśliwiec 183.550 Ci…
-
Stało nie stoi szkoda że farming nie wszedł bo by było parę groszy więcej ale nie wiem gdzie surowce wyparowały może kogoś ubiegłem flotą a MT już nie zdążyły. Pozdrowienia dla śpiochów z SDRR sojuszników i znajomych Dnia 19-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Zebra [★★★] ________________________________________________ Mały transport…
-
Poranna pobudka przez córkę zaowocowała tym że już mi się odechciało spać więc poskanowałem trochę. Jeden sąsiad trochę psuł mi aktywności, i miał szybsze recki. Ale mi wyszło lepiej bo miałem szybszą flotę Pozdrowienia dla śpiochów z SDRR i KOMORNIK youtube.com/watch?v=A0JyB0QZnxs Dnia 18-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 40.000 Pathfinder 75.000 _________________________________________…
-
Mroczny aka Death of Rats vs. ReTsaB [SDRR] ~ 4502.06% plus Mroczny aka Death of Rats vs. Pchła [AiE] ~ 5000.14% plus premie
ReTsaB - - Starcia Nekkar
Postno sąsiad po tych premiach odwiedziny mojej planety trza było sobie odpuścić pozdrawiam i nie do zobaczenia
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. facet z biczem [DPF] ~ 22370.26%
ReTsaB - - Starcia U68
Postno przytuliłeś trochę i znów jest co topić. Teraz chyba trochę eko pójdzie
-
Antharas [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. kpt [A Kyszzz] ~ 82248.91%
ReTsaB - - Starcia U68
Postprzelicytowałeś mnie ja dawałem 4 harnasie za to konto... Jest już co przetapiać więc stocznie popracują
-
Długo mnie tu nie było, chęci brak a jak już się człowiek zmusi to wszystko ucieka to chociaż taki maluszek skromny... Dnia 30-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Wazdar [BrooS] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 52.110 Lekki myśliwiec 6 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 34 Sonda szpieg…
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Weber Emerytura [COMA] ~ 40994.92%
ReTsaB - - Starcia U68
Postwytniesz to uni w pień, chyba wracam na urlop, gdzie w galę nie spojrzysz to wszędzie y2k
-
Mroczny aka Death of Rats & szajka1 [The Best] vs. Dokotorss [BoN TTD] ~ 800218.9% - detronizacja Jumczysława:P
ReTsaB - - Starcia Nekkar
Postostatnimi czasy robi się niebezpiecznie na naszym uni, były wielkie przyrosty z expedycji a teraz są wielkie spadki Jesteś kolejnym przykładem tego, że z tą grą ciężko zerwać mimo chęci.