Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 633.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ST#100 ZDOBYWCA [Veto] vs. Sony22 [SDRR] ~ 3065.77% mały Jubileusz plus Bonus ST#101 ZDOBYWCA [Veto] vs. swiety30 [MwP] ~ 548.93%
ReTsaB - - Starcia Nekkar
Postgratulacje jubileuszu szkoda że na sojuszniku ale cóż raz na wozie raz pod
-
na 3Xowało nam się w tym dziale więc dla małej odmiany skromna egzekucja komornicza Pozdrowienia dla TNT, dinozaurów z SDRR, nowych sojuszników z SPZ oraz dla podsyłającego raport od ostatniej mojej wrzutki tutaj minęło parę miesięcy miało być tym razem gs ale cóż drugi raz poszło flotą szkoda że transy puste ale cóż. Dnia 18-12-2017 22:13:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ReTsaB [KOMORNIC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 349.543 Pancernik 33.987…
-
Zwiększenie ekonomi
Postnie wypowiadałem się do tej pory na forum w tym temacie, ale zastanawia mnie jedno dlaczego ankiety były różne na uni nekkar i uni68? Może chociaż raz operatorzy czy kto tam organizował tą felerną ankietę przyznał by się do błędu i do tego że zrobił ją żeby brzydko nie mówić niedbale, bo na nekkar ankieta była zupełnie inna... (a to serwery z tymi samymi parametrami, nowa ankieta była by przyznaniem się do błędu) A skoro uni ma wymierać to znaczy że nekkar czeka rychła śmierć i zamknięcie skoro …
-
piecykkk [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] - vonPrusok [Stalkers] - 4688.32%
ReTsaB - - Starcia U68
Postno pięknie piecyk nam się rozkręca jeszcze tylko 100k pancy postawisz i będziesz niszczył uni
-
NoSkill [KOMORNIC] & darq [KOMORNIC] & Kapsel [KOMORNIC] vs. Caterpillar 37119.04%
ReTsaB - - Starcia U68
Postjest boom jest fun Tzrymajcie poziom i grajcie w totka bo zaraz fundusz ogejmowy się skończy i nie będzie na nowe konta