Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 633.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%
ReTsaB - - Starcia U68
Postw towarzystwie raźniej przetapiaj i złomuj dalej tu i tam co by sąsiady się nie rozleniwiały
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%
ReTsaB - - Starcia U68
Postsoczyście przytuliłeś surowca przetapiaj na kopalnie
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%
ReTsaB - - Starcia U68
Postno Y2K lutnęło solidnie przetapiaj i rośnij dalej, myślę że do końca roku albo i wcześniej ścisłe top 5 floty jest twoje
-
obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & Dziadzia komornik [3 X] vs. Azrail [P N] ~ 34455.22%
ReTsaB - - Starcia U68
Postfajne starcie, takie powolne a skuteczne przetapiajcie w eko bo gęsi już dosyć
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
ReTsaB - - Starcia U68
Postszalony y2k złomuje wszystko w około trzeba ci zmniejszyć liczbę planet do 5 żeby ciebie było mniej w galaktyce
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Ewela [AVALON] ~ 64523.3%
ReTsaB - - Starcia U68
Postno ładnie się wstrzeliłeś, ja tam ze 2-3 razy przepaliłem no ale dobrze że zostało u nas w końcu za nasze harnasie poszło
-
zohan [FAoE] & jumek1916 [Veto] & pallmall [FAoE] & Apeiron [Veto] & ReTsaB [SDRR] vs. Swistaco [KGH] ~ 6606.66% Palenie kulki.
ReTsaB - - Starcia Nekkar
Postgdyby nie my to byście sie nie przebili jak coś to tak na śpiocha mogę zawsze towarzyszyć
-
Cytat od Calipso: „Nie pouczaj mnie, bo ani umiejętności, ani mądrości w sobie nie masz. Poskanowales chwile po tym jak wyszedłem, a doleciałeś niedługo zanim kolejka badan nie wydala surowców. Więcej szczęścia niż . Dodałeś mi roboty dzisiaj, musiałem dosłać surowce żeby zdążyć, zanim bonus do banan zniknie. Dlatego nie spodziewaj się podziękowań, a nic złego ci w PW nie napisałem, żebyś jakieś aluzje robił . Event się skończy, oficerowie też, więc okazji już mieć nie będziesz, więc tylko uprze…
-
"Spotted Ogame u68" Nie pozdrawiam obrońcy co nie potrafi przyjąć na klatę sytuacji... Wyskanowane i zabezpieczone, jak zawsze RW pełne skila ale cóż jaki gracz taki skill Calipso zalecam torchę wyluzować i nauczyć się przyjmować na klatę, każdy czasem może trochę zlamić. Wiem że %% jest z mojej floty ale z uwagi na to że % się załapał na forum, nasza miłość między sojuszowa rozpala się coraz bardziej na każdym kroku, do tego wyszedł jakiś tam zysk nawet nawet to wstawiam na forum. PW jakie otrz…
-
Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Jan III Sobieskii [VETO] ~ 45094.58%
ReTsaB - - Starcia U68
Postno ładnie szkoda że same stateczki bo często sporo towaru woził, chyba że już oddał characz swojemu wasalowi dla którego się pasie
-
szajka1 [The Best] & Laki [Psychoza] vs. Leniwiec doskonaly [K_H] ~ 17741.31%
ReTsaB - - Starcia Nekkar
Posta może tak mnie byś kiedyś zabrał na wycieczkę? Sond parę mam przetapiaj ale TAM a tutaj eko rób
-
Się porobiło... nawet nie wiedziałem że załapie się do ST kiedy to szukałem czegoś do zaliczenia zadań. pozdrawiam śpiochów z sojuszu oraz KOMORNIC, i znajomych Dnia 21-12-2020 15:22:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ReTsaB [SDRR] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Imsheld [D 9] ________________________________________________ Mały transporter 2.517 Duży transporter 4.681 Lekki myśliwiec 20.978 Krąż…
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. zlakobieta [COMA] ~ 18448.63%
ReTsaB - - Starcia U68
Postdebunkracja przeprowadzona wzorowo, jedziesz dalej i podbijaj topkę
-
Antharas [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7701.18%
ReTsaB - - Starcia U68
Postdo przetopu kolejny i oby nie ostatni