Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 200.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chyba jestem dziwny bo dla mnie wygląda całkiem ok Problem rozwiązany - kłódeczka.
-
Astronomiczny
PostZadawaj
-
Astronomiczny
PostZ braku lepszego pomysłu coś zełba: Rodzaj pewnej gwiazdy, której istnienie odkryto dopiero w drugiej połowie ubiegłego wieku, ze względu na to, że sygnał jaki emituje uznawano za sztuczny?
-
Biologiczny
PostOddaje pytanie, nie mam pomysłu
-
Prawidłowo, zadawaj
-
Astronomiczny
PostR136a1?
-
Biologiczny
PostSyndrom Moebiusa
-
Geograficzny!
PostA dużo prądu żre? "rów" powstały na skutek rozciągania się skorupy ziemskiej, który dalej się nie rozwija. (słowo rów ma nieco utrudnić wujkowi google )
-
No to skoro już w temacie Pilipiuka. Osoba, o której myślę jest autorem cyklu, którego kontynuatorem jest/był Pilipiuk.
-
Andrzej Pilipiuk oczywiście a ten dość oryginalny staruszek to pasożyt, menda społeczna, pijak i hiena cmentarna - Jakub Wędrowycz
-
Geograficzny!
PostPrzebijam, nie potwierdzili tego oficjalnie i to byl ten czas jak im wtyczka wypadła i osiągnęli prędkość wyższą niż światła
-
Geograficzny!
Post56.7 w dolinie śmierci powietrza 70,7 w pustynia lut przy ziemi edit:// ewentualnie ponad 4 biliony stopni w RHIC, temp plazmy
-
Progi Starć Tytanów Uni Cygnus: ____________________________________________________ solo: 2% ACS: 4% ____________________________________________________ Informacje o zmianach progów będą umieszczane w tym wątku. Próg 2/4% obowiązuje od dziś od godziny 16.00, wszystkie starcia 1/2% sprzed tej daty mogą być zamieszczone.
-
Top 10 uRigel ACS & Solo
Dziuba - - Hall of Fame
PostPrzyklejone. Życzę chęci do aktualizacji