Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 200.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dziękuję za wyróżnienie co do bycia tylko moderatorem! od końca: Oberon ma flotę x3 Quaoar flota x2 Libra flota x2 Eridanus i Nusakan faktycznie, zapomniałem o tych nowszych To teraz lecąc dalej: występuje pewien bug, natomiast nie jest on w żadnym stopniu związany ze zniknięciem PZ czy prędkością uni, nie ma co ślepo wierzyć we wszystko co ktoś napisze. Po co więc GF ma wprowadzać coś na temat zapobiegania bugów przy speed x5 czy większym skoro nie stwierdzono żadnego buga zależnego od prędkośc…

• Momento, ale Spica to wychodzi dopiero za 3 dni to jakie tam bugi mogą aktualnie występować? Jeśli to jest jakieś odniesienie do starych sytuacji (o ile pamiętam ostatni x5 to Quantum...) to nie przypominam sobie, aby były zgłoszenia dotycząca braku PZ po bitwie. No ok, że jest lag i powstaje po czasie, ale żeby wcięło? Co do samych lagów serwera to Team.pl może to tylko zgłosić wyżej, nie mamy żadnej fizycznej możliwości zrobienia czegokolwiek z tym faktem. Zgłaszamy problem do developerów, pon…

• AntiGame na CHROME

Dziuba - - Błędy w grze

Cytat od u60root: „banda nieudaczników, skoro wiele osób korzysta z wtyczek to powinni informować jakie będą zmiany żeby autorzy się przygotowali do zmian... amatorka gameforge... liczy się tylko hajs... ” To ja tylko dodam, że osoby zajmujące się AGO są też w Teamie i na bieżąco starają się dostosowywać wtyczkę do wersji gry, gdyby nie to na aktualizacje czekalibyśmy zdecydowanie dłużej.

• Mam taki pomysl

Dziuba - - Forum

O matko i córko. W OGame funkcjonował kiedyś tytuł GM, ale już go nie ma. są tGO->GO->SGO->GA->CoMa przy czym odwołujemy się zawsze do osoby, co do której decyzji się nie zgadzamy a potem stopniowo w górę. Sam jestem SMODem i znam wszystkich przedstawicieli gry, większość nawet osobiście a też niejednokrotnie wyskoczyłem po mleko do sklepu i jak wróciłem nie było floty, chyba mnie nie podkablowali co? i ta tak, było to może 30minut. Jest wiele sposobów i możliwości aby tak kogoś złapać. To tak t…

• Przyszłość Ogame

Dziuba - - Porozmawiajmy o OGame

Symulacja 5 milionów statków na ten przykład? Toć to usmaży serwery nawet jak będą w rosji i to w grudniu

• Przyszłość Ogame

Jaka zasada Rozmawiamy tutaj o przyszłości OGame, nie wypowiadam się nawet na inne tematy, które poruszyłeś bo nie mają kompletnie nic wspólnego z wątkiem. Mogę tylko doradzić, że jeżeli według Ciebie decyzja podjęta przez GO jest błędna masz prawo się odwołać do SGO a potem do GA. Co do tematu o bashu, to było bodajże 3 osoby, którym to nie odpowiadało i kilkukrotnie więcej, które nie miały nic przeciwko. No przeca nie będziemy czegoś zmieniać dla garstki osób. P.S. to co, od teraz umowa z moje…

• Przyszłość Ogame

Boże, widzisz i nie grzmisz. .pl1.. nie chce mi się szczerze cytować krok po kroku bo taką dyskusję prowadzisz w każdym wątku, w którym się udzielasz. Nie ma znaczenia ile argumentów Ci przedstawimy, to i tak uprzesz się, że liczy się tylko flota i nic więcej. Dodatkowo team to oczywiście miernoty, które nie znają gry. Umówmy się tak, Ty żyj w takim przekonaniu, ja nie będę się z tym spierał, ba nawet poproszę innych żeby zostawili Cię w zgodzie z Twoimi przekonaniami a Ty nie będziesz w nagrodę…

• Moderacja St

Dziuba - - Zadawanie pytań

Każdy użytkownik, który ma =<10 postów a zamieścił post z linkiem musi mieć ten post zatwierdzony. Chyba każdy konwerter umieszcza na końcu link do siebie, z tego właśnie powodu Twoje posty są blokowane. Jako, że moderator musi ręcznie dopuścić do publikacji takiego tematu a mamy okres świąteczny to czas akceptacji może się faktycznie wydłużyć.

• Długie ataki

@up: w którym momencie pojawiły się smoki? Może ów gracz napisał do Watykanu i ów GO dostał (o mało co) wyświęcenie? Upominam się za trolling ale takie wypowiedzi sprawiają, że wsze we mnie krew Co do tematu, jeżeli ataki się powtarzają a GO nie reaguje według autora w sposób prawidłowy polecam złożyć odwołanie na decyzję GO do SGO.

• Długie ataki

Przenosze w odpowiednie miejsce

• Często zdarza się tak, że gra błędnie naliczy dwukrotnie to samo badanie. Wtedy po jakimś czasie dodatkowe punkty zostają odejmowane. Radziłbym przeliczyć czy właśnie taka sytuacja nie miała miejsca.

• Bo nie powiemy Właśnie dlatego zostało to napisane w ten sposób, aby było zagadkowe Graczom zostaje kombinować i spekulować

• Powiem szczerze, że sam nie byłem pewien, nie mniej jednak spytałem parę osób nieco bardziej zorientowanych niż ja i przejrzałem zagraniczne fora, gdzie takie pytania się pojawiały i z nich wynika to, co napisałem Postaram się upewnić przy okazji któregoś z następnego eventów, nie mniej nie mam powodów aby wątpić w zapewnienia, które dostałem

• Z tego co wiem / dowiadywałem się, to jeżeli relokacja rozpoczęła się w trakcie trwania eventu i została zakończona już po to odpowiednia ilość AM powinna zostać zwrócona w zapowiedzianym czasie.

• Cytat od Starrk: „@up dla badań jest po 108k za skrócenie/zakończenie więc dla dwóch badań będzie łącznie 432k anty” O matko i córko, przepraszam za taką wtopę Nie mniej skoro już odpowiedział ktoś kto się zna to pozwolę sobie zamknąc

• 3 i 6 tygodni eehhh...Czas badań: 105t 3d 8g A wracając to skrócenie o połowę i zakończenie kosztuje po 72k antymaterii, co daje łącznie 288k na zakończenie 2 poziomów

• Z tego co mi wiadomo nic nie majstrowali Radziłbym na początek wyczyścić pamięć podręczną i ciasteczka i zobaczyć czy pomogło.

• A więcej info? Używałeś cały czas i nagle taki komunikat? Może zainstalowałeś FF i zaimportowałeś wszelkie dane z IE?

• Obawiam się, że zmiana jest właśnie na prośbę graczy, których denerwuje stałe UFS I jak widzę zwolenników zmian jest gro więcej niż przeciwników.

• Fs i niszczenie moona

O ile zrozumiałem chodzi o to, żeby uważać aby przed dolotem na kolonizuj nie zbadała się astrofizyka na poziom umożliwiający zasiedlenie nowej planety Same kolonizuj natomiast da się wyliczyć