Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 200.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• II wojna światowa

Dziuba - - Nauka

Szczerze powiedziawszy, zakładając, że działa samobieżne miały około 30mm z reguły, to różnica 150mm w pancerzu mi pasuje tylko do Panzerjäger Tiger(P).... aczkolwiek troszkę się nie zgadza z resztą opisu? Chyba, że masz na myśli jakieś działo na szynach...^_^ ale sama grubość pancerza ponad 150mm....tylko z Ferdinanda ją kojarzę

• Geograficzny!

Dziuba - - Nauka

Miałem na myśli wstęgowe, ale to faktycznie to samo Zadajesz

• Geograficzny!

Dziuba - - Nauka

Teraz ja? O matko, miałem dwóje z gegry No dobra, może tak: Składa się z naprzemiennych jaśniejszych i ciemniejszych warstw. Pomogło w ustaleniu wieku pewnych tworów w Szwecji

• Geograficzny!

Dziuba - - Nauka

Katazona alias Kata?

• II wojna światowa

Dziuba - - Nauka

@Buleon dokładnie. Podałeś nawet więcej niż oczekiwałem Zadajesz

• II wojna światowa

Dziuba - - Nauka

Nie Kolejna podpowiedź(ostatnia!) nowszy model tego z rodziny tego samolotu zrzucił Little Boy'a i Fat Boy'a

• II wojna światowa

Dziuba - - Nauka

Nie Z podpowiedzi: Firma, która go wypuściła istnieje na rynku nadal, jednak jest kojarzona bardziej jako dostawca systemów cywilnych

• II wojna światowa

Dziuba - - Nauka

Mogę ja, mogę ja? Może tak: Samolot ten był produkowany w 7 wersjach podstawowych. Pierwszy model, który wyprodukowano, rozbił się zaraz po starcie z powodu pewnych blokad. Przesądziło to o późniejszym wprowadzeniu tego samolotu do masowej produkcji. edit:// poproszę też o nazwę tego samolotu, który się rozbił

• O jakim państwie mowa?

Dziuba - - Nauka

Zgadza sie Zadajesz

• O jakim państwie mowa?

Dziuba - - Nauka

Nie. Nazwa tego państwa czytana od tyłu jest łudząco podobna do nazwy bardzo znanego miasta

• O jakim państwie mowa?

Dziuba - - Nauka

Gorąco, ale jeszcze nie to

• O jakim państwie mowa?

Dziuba - - Nauka

Ciężko nie było Nie znam się na zadawaniu zagadek i nie śledziłem wcześniej tematu więc coś łatwego na poczekaniu: W państwie tym, pewna forma terenu nazywa się dokładnie tak, jak znana stacja telewizyjna. Jeden z najwyższych punktów ma nazwę łudząco podobną do nazwy pewnego rodzaju zwierząt domowych. Klimat wyróżnia duża amplituda dobowa temperatur. Cały kraj można podzielić na 3 główne regiony geograficzne.

• O jakim państwie mowa?

Dziuba - - Nauka

Kostaryka?

• Znani i lubiani ludzie

Dziuba - - Nauka

Podpowiedź: [02:55] <@buleon> powiem tylko ze europejskiego

• O jakim państwie mowa?

Dziuba - - Nauka

a te osoby to: Aneta kręglicka(47lat), Miedwiediew(47lat) i ...no właśnie, bo Michelle Obama ma 48lat i sie rachunek kopie? No i Obama już nie jest najbardziej wpływowy, a inne żony nie pasują

• 4. Miejsce Dziuba [W.P.] Łączny % RW: 75.083% (średnio: 12.513%) Suma RW solo: 2 Suma RW ACS: 4 Łącznie suma RW: 6 Największe RW Solo: SOLO; Dziuba [W.P.] vs Bluedragon [WINE] - 1130,21% PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings

• 4. Miejsce Dziuba [W.P.] Łączny % RW: 46114,38 % (średnio:9222%) Suma RW solo: 2 Suma RW ACS: 3 Łącznie suma RW: 5 Największe RW Solo: SOLO; Dziuba [W.P.] vs Bluedragon [WINE] - 1130,21% PB :) Najwieksze RW ACS: Top 1 ACS Uni28; ManNiaK i Dziuba i Leonidas [W.P.] vs Brudny Harry [Nazgul] - 22045,94% + zbiórka

• aaaa sorry, przeciez nazgul nie moze byc po prawej stronie w topce, fakt, nie mozna uznac tego ST.

• Cytat od Hota: „Cytat od Leonidas: „ACS; Dziuba i Leonidas [GoN] vs nick [Nazgul] - 11413,24% + TOP2 ACS UNI28 Odświeżam temat i jak zwykle jak znajdziesz czas to wklep :P” Z racji ze flota obroncy została backup-owana i ban został uznany za nieprawidłowy...mozna uznac ze ST nie mogło by powstac...wiec go nie wstawiam. Pozdrawiam.” ban został nałożony słusznie, nigdzie nie ma decyzji, że było inaczej, zgodnie z sasadami także..:)

• marcik - szefowa szefow;)

Dziuba - - Archiwum CT

a48ddf7d1dd99744med.jpg dlaczego ten omlet ze zdjęcia na górze, zrobiony specjalnie przeze mnie dla Ciebie był by najlepszym omletem jakiego kiedykolwiek jadłaś?