Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 698.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Moim zdaniem błędem jest mieszanie pytań czysto "wiedzowych" z takimi o charakterze losowym. Jak się przegra w jednym takim "losowaniu lotto" to traci się już motywacje do rozwiązywania tych ambitniejszych zadań. A gdyby wszystkie pytania opierały się na strzałach, to byłaby jeszcze okazja by się odkuć/ można by jeszcze liczyć na skuchę poprzednich zwycięzców. Tak więc myślę, że wszystkie pytania powinny być albo losowe, albo bazować na konkretnej wiedzy.

• Cytat od Arsey: „Nie ma czego takiego jak "port twojej przegladarki". ” Ech, wystarczy, że człowiek zastosuję skrót myślowy i od razu znajdzie się mądrala co chce się wymądrzyć. Zacznijmy od tego, że pytanie brzmiało "z którego portu korzysta ogame", a nie na którym porcie znajduje się ogame, prawda? Skąd więc stwierdzenie, że w moich stwierdzeniu chodziło mi o "prywatny port przeglądarki", czy jak ty to tam sobie wyobraziłeś... pobierając elementy strony przeglądarka KORZYSTA z portu http, praw…

• Cytat od WITCH KING -.-: „Zobaczyłem co napisałem w odpowiedzi.... Więc... Gdybyście chcieli się dowiedzieć czegokolwiek o tym jak to jest żyć będąc upośledzonym umysłowo - zapraszam do kontaktu ” No ja się dowiedziałem, że nie umiem potęgować.

• OKA: Dzień 11

wampek - - Pytania

2:445:X - 2:154:X

• Może jakieś problemy z przelewem od zwycięzcy aukcji ;p

• No to ile w końcu było tych banów?

• Do usunięcia

• OKA: Dzień 10

wampek - - Pytania

55

• Cytat od Conradus Ars Humana: „Ło luuudzie, o ile odpowiedź, aczkolwiek wieloznaczną, dlatego tak się rozpisałem, dało się jeszcze znaleźć, tak wątpię, czy ktoś da radę się dokopać do informacji o ilości banów? Gdzieś może jakiś post z takimi statami się zapodział, ale szczerze mówiąc to jest pytanie, na którze !trzeba znać odpowiedź! albo mieć wyjątkowego farta. Ale jak znajdę, a umiem szukać, to grzecznie odszczekam swoje !trzeba znać odpowiedź!. ” W tym pytaniu właśnie o to chodzi by nikt nie…

• Jak dla mnie to mogli zagrać już w 2007, kiedy to zaczęły się prace nad aktualizacją... kto w końcu powiedział, że programiści nie mogą być graczami?

• Cytat od Forumowy As: „Mechanika walki to prawdziwa kopalnia ciekawych pytań na jakiś konkurs: 1. Ile średnio strzałów odda krążownik w rundzie starcia przeciwko 32 wr, 15 lm, 2 ow, 20 ldl? Podaj licznik i mianownik wyniku. 2. Jaka jest szansa, że Gwiazda Śmierci zremisuje z 7 sondami? Podaj wynik w notacji potęgowej. Przytocz 3 cyfry znaczące. 3. Jaka jest minimalna liczba salw rakietowych potrzebna do zniszczenia bunkra złożonego z 100 plazm i 10 000 ldl. Przyjmij, że silos agresora jest na po…

• Wersja 7.x - dyskusja

wampek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od ackra: „Cytat od buleon: „A skąd Ci się w wykładniczej 2 wzięło między 1 a 4? ” A nie wiem , kombinowałem żeby było 6 slotów na 25 lvl astro, bo tyle chyba miałem przed tymi eventami i sztabem, ale może mi się coś faktycznie pochrzaniło. ” No ja posiadając 25 poziom astro, do dyspozycji mam 5 slotów.

• owiki.de/index.php/Redesign

• @powyginany drucik ... Twój excel w końcu Ci się opłaci A nie, sorry... to o forum chodzi.

• OKA: Dzień 9

wampek - - Pytania

2008

• Są pewne poszlaki, ale nie znalazłem żadnego konkretu

• No zadanie powinno być za więcej punktów biorąc pod uwagę, że po przeprowadzce większość postów z tamtego okresu przestała istnieć.

• OKA: Dzień 8

wampek - - Pytania

Siriusz

• Ale jakiego forum? ;p

• Cytat od knopers1: „zamiast x 8to musi byćx7takie jest • prędkość ekonomii 7x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie) taka jest prędkość ekonomi naTukanie, racja? 45 37 42 124 x7=868 suma bez geologa ???? ” No a gdzie masz tam napisane, że chodzi o prędkość ekonomii?