Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Aurora Borealis: „Ja tam też wolę spędzać dłuuugie miesiące na ciułaniu anty z expów. Cierpliwość się ołaca ” Takie podejście daje za to cholernie dużo satysfakcji Różnica mniej więcej taka jak miedzy samodzielnym rozwiązaniem jakieś trudnej zagadki w grze fabularnej, a znalezieniem rozwiązania w necie.
Cytat od john malkowitz007: „,a temat nie byl zamkniety , bo inaczej nie mogl bym wyslac odpowiedzi ” Kasai też by chyba wówczas nie mogłaby podać prawidłowej odpowiedzi?
Cytat od Hahohe: „Cytat od wampek: „@Mati dzięki za trzy punkty Aż zaczynam trochę żałować, że olałem wcześniejsze pytania. ” Mam rozumieć, że to przyznanie się do wspomagania informacjami od byłego członka teamu? ” Spójrz na jego post, to będziesz mógł z czystym sumieniem przestać obciążać swoje szare komórki zbędnymi teoriami
Cytat od Muniek: „Pytanie: Czy ktoś ma w nagrodach pola do PLANETY ? Tylko tego nie widze w nagrodach a fajnie by na każdej planecie dołożyć po 20 pól żeby wszędzie mieć 400+ pól ” Nie licząc podziału na nowe i stare uniwersa, to wszyscy mają chyba takie same nagrody
Cytat od cichah2o: „i znowu 3 miejsce, ale ze względu, że kolejny raz mamy 2 zwycięzców nie załapię się na pkt ” No wiesz... jakby nie patrzeć, to jednak jesteś czwartą osobą najbliżej prawdy, a nie trzecią... No chyba, że chodzi Ci o to że masz drugi najbliższy wynik.
Cytat od cichah2o: „A mi się właśnie takie pytania podobają. To jest zabawa a nie konkurs wiedzy. Strzelasz trafiasz wygrywasz ” Nie mówię, że są złe, tylko że proporcje mogłyby być lepsze...