Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-9 z 9.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Budynki na księżycu
PostCzy jest możliwość budowania fabryki nanitów? terraformera? Doku kosmicznego? Silosu rakietowego?
-
Wiadomości na forum
PostGram nieregularnie, a na forum nie było mnie długi czas stąd pytanie mogło wydawać się proste, a teraz już wszystko wiem. Dziękuje za odpowiedzi.
-
Wiadomości na forum
PostChce poprzeglądać stare wiadomości na tym forum, jednakże teraz co znajduje to jakieś "Konwersacje", a tam pustka. Czy to znaczy, że stara skrzynka odbiorcza poszła na śmietnik?
-
Podgląd floty
PostCzy istnieje możliwość zobaczenia ile surowców przesyła mi inny gracz w podglądzie floty? Czy w ogóle gdzieś można?
-
Cytat od dyzio30: „witam temat jest pytanie to Team ogame no i do was starych graczy co byście powiedzieli na uruchomienie jednej uni w starej szacie graficznej bez tych wszystkich fajerwerków które tylko rozpraszają i co prawda jak pamiętam kiedyś tez wchodziło mimo protestu graczy kto jest za niech się wypowie czy taka retro unie chcieli byście tu zobaczyć” Cytat od dyzio30: „Super Moderator cruella:przeniesione z działu DiD Wspominki - tu jest lepsze miejsce na twoje pytanie” Ja chętnie zagra…