Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No takie starcia to się bardzo przyjemnie ogląda, dla takich tytanów się właśnie w to gra Tylko z następnym nie dajcie czekać do kolejnej gwiazdki
-
Gratulować jubileuszu, teraz nic tylko czekać jak kolejna setka pęknie I znowu ten święty...
-
Ty to wszędzie się wciśniesz z tym swoim grajdołem, nawet jak pisiont groszy leży i dawaj kolejne
-
No pięknie całkiem ci to wyszło i jeszcze ruszyłeś coś innego a nie te nędzne niszczarki swoje
-
Do czego to doszło żebym ja musiał ci cele wynajdywać hehe łobuzie i top dalej na niszczarki, czekam jak z nimi do miliona dobijesz
-
Takie tam. Parę razy na obrońcę się wybierało i do skutku dojść nijak nic nie szło ale swoim fsem sprawił nam wczoraj bardzo miłą niespodziankę Z pozdrowieniami od nas dla sojuszu, dokładam jeszcze dla Hanzy na Nekkarze i Pac-Man na Weznie jak i dla wszystkich znajomków i czytelników Dnia 19-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 64 Lekki myśliwiec 11.750 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 1.0…
-
Takie tam, mój debiut po tej lepszej stronie w tym dziale Odświeżone w najlepszym możliwym momencie, Farnah ledwo co zdążył z dolotem ale opłaciło się jak widać Złom cały nasz Taki mały prztyczek w nos dla sojuszu WSNR bym rzekł za ostatnie wpadki u nas Pozdrowienia: Od Farnah: Pozd dla sojuszu I dziekuje za lot w obronie Ode mnie również dla sojuszu, dla Hanzy z Nekkara i Xanthusa Jak i wszystkich znajomków Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DARK_TEMPLAR [W…
-
Co gdyby nie ty Edwardzie... Dla Hanzy!! Dnia 26-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Duży transporter 1 Mały transporter 10.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Agresor Leyto [CBS] ________________________________________________ Krążownik 1 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter …
-
Takie tam Dla Hanzy!! Lot na oparach dlatego tylko jeden dofarm a skład taki a nie inny bo innego przecież nie ma Obrońca nie pierwszy raz u mnie gości i oby nie ostatni Dnia 19-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ________________________________________________ Duży transporter 3.100 Recykle…
-
Zwiększenie ekonomii.
Draconis - - DiD Nekkar
PostSkoro ta ankieta jest wyłącznie twoją inwencją @Art to możliwe jest również że GF nie weźmie pod uwagę jej wyników i tak może nas wcisnąć na wyższe obroty z ekonomią
-
Rekordy Wezn
PostNie zawsze trzeba wszystko z sensem robić
-
Rekordy Wezn
Post@Blass @mawi mnie intensywnie wręcz zmotywował
-
Rekordy Wezn
PostA se zbudowałem Budynki na planecie: Depozyt sojuszniczy: 1 Draconis [Pac-Man] Budynki na planecie sumarycznie: Depozyt sojuszniczy: 8 Draconis [Pac-Man]